Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie koledzy

Tak czytam i czytam i się zastanawiam czy warto wracać

I czy dalej dużo osób gra c:?

Graczy jest nadal całkiem sporo ( 500/700 ), więc spokojnie można pohandlować lub trochę pobawić się w pvp.

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czemu mi nie działa BS ? Bonuje item, ustawiam bony i odpalam i po 1/10 sekundzie zmiania sie na nieaktywny, nawet ani razu nie zamixuje itemu 

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czemu mi nie działa BS ? Bonuje item, ustawiam bony i odpalam i po 1/10 sekundzie zmiania sie na nieaktywny, nawet ani razu nie zamixuje itemu 

Masz zmianke?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ustaw zmianke na 1 stronie w ekwipunku, często się ona buguje i tylko na tej stronie wszystko działa. 

­

Opublikowano

warto zagrać od poczatku na serverze? jakies plusy minusy ? opowie mi ktos o tym serverze na gg ts ?

Opublikowano

warto zagrać od poczatku na serverze? jakies plusy minusy ? opowie mi ktos o tym serverze na gg ts ?

Nie warto, administracja Cie oleje ciepłym moczem ;]

Tak jak większość graczy

Opublikowano

Nie warto, administracja Cie oleje ciepłym moczem ;]

Tak jak większość graczy

To że ty nie nienawidzisz tego serwera to twoja sprawa, ale przynajmniej zachowaj takie teksty dla siebie, a nie siłą i kłamstwami próbujesz odstraszyć ich ( graczy ) od Lanerisa. 

­

Opublikowano

Opłaca się tu zaczynać grę??

Ile ludzi gra?? Porą wieczorną, gdyby ktoś mógł screena zrobić.

Opłaca, na obecnym rynku ciężko o lepszy serwer easy. 

Ilość graczy online to 400/700 graczy ( zależy od godziny i dnia )

­

Opublikowano

warto zaczynac ? 

warto wymienić eq revo ria za eq tu ? 

Oczywiście, że warto, a czy chcesz wymienić eq, to od ciebie zależy ;) 

Opublikowano

warto zaczynac ? 

warto wymienić eq revo ria za eq tu ? 

Według mnie warto.

To Twoja sprawa, ale raczej lanek jest serwerem na dłużej :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Krążą ploty że ma powstać Laneris s3, czy to prawda? i jeśli tak to w jakim celu skoro s2 niby świetnie się trzyma i jest na dłużej??

p.s. Pytanie do Surka, resztę proszę się nie wypowiadać :D nic tam do was nie mam ale chyba odpowiedz tylko 1 osoby można będzie tu uznać za wiarygodna

Opublikowano

Krążą ploty że ma powstać Laneris s3, czy to prawda? i jeśli tak to w jakim celu skoro s2 niby świetnie się trzyma i jest na dłużej??

p.s. Pytanie do Surka, resztę proszę się nie wypowiadać :D nic tam do was nie mam ale chyba odpowiedz tylko 1 osoby można będzie tu uznać za wiarygodna

Może i Surkiem nie jestem, ale wejdź i zobacz na ich FP. 

S3 ma plan wystartować w ten weekend, pozdrawiam

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Według surka to nie będzie s3, a główny serwer Laneris'a :D Ta wiadomość została już ukazana jakieś około 2 tygodnie temu, a początkowy start miał być 26/27 kwietnia lecz postanowili się nie śpieszyć i zrobić jeszcze jakieś beta testy i tak start został zaplanowany na 2/3 kwietnia. Serwer sam z siebie z tego co mi wiadomo z FP powstawał od okolic grudnia/stycznia :) Cel nikomu nie jest znany, ale s1 ma mieć nową administrację, do s2 ma dojść kilku nowych GM/TuT, więc gracze mają się nie martwić, że administracja ich oleje na innych serwerach, a s1 i s2 nie padnie, no bo wiadomo, że jak wyszedł s2 to s1 stoi do dziś, więc zobaczymy jak to będzie jak wystartuje ich GŁÓWNY serwer :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Ja bym je połączyl. Czekam na zapowiedź s3

Zapowiedź miała być już w zeszły weekend ale widać nie śpieszy im się i nie dotrzymują słowa.

To samo z betą miało być info w weekend hmmm.

Coś czuję że start nowego Laneris się przedłuży.

Opublikowano

Zapowiedź miała być już w zeszły weekend ale widać nie śpieszy im się i nie dotrzymują słowa.

Lepiej później bez bugów i problemów, niż szybciej z bugami i problemami co się równa z przerwami technicznymi itp ... :P

­

Opublikowano

Wiesz wolimy wypuścić coś dobrego niż na szybko, pod naciskiem był wymuszony start serwera drugiego i na początku mieliśmy spore problemy, tutaj chcemy tego uniknąć :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wiesz wolimy wypuścić coś dobrego niż na szybko, pod naciskiem był wymuszony start serwera drugiego i na początku mieliśmy spore problemy, tutaj chcemy tego uniknąć :)

Wszystko rozumiem, że wolicie się nie śpieszyć i wypuścić serwer w jak najlepszym stanie.

Start może nawet się przedłużyć o 2 tygodnie dla mnie to bez problemu.

Ale skoro piszę się, że info będzie w weekend tam samo prezentacja to, albo się wywiązuję z tego, albo daję się info dotyczące przesunięcia cokolwiek.

To wy jesteście dla graczy nie my dla was, więc jakieś informację by się przydały.

Opublikowano

Nie da się połączyć 2 różnych rzeczy. Na każdym serwerze jest coś innego, bo tak to by połączenie było dawno :D To nie s3, ale główny serwer!

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Wszystko rozumiem, że wolicie się nie śpieszyć i wypuścić serwer w jak najlepszym stanie.

Ale skoro piszę się, że info będzie w weekend tam samo prezentacja to, albo się wywiązuję z tego, albo daję się info dotyczące przesunięcia cokolwiek.

To wy jesteście dla graczy nie my dla was, więc jakieś informację by się przydały.

Prezentacja nowego serwera będzie jutro lub w środę ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Prezentacja nowego serwera będzie jutro lub w środę ;)

Pozostaje nam tylko czekać. :)

Proszę, nie zawiedźcie nas, w co wątpie, no ale. :)

knm7jLQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...