Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SuReK, postaw trzeci Serwer (S3 Laneris) to normalnie cię wyśmieję bo ludzie na grupach na fb już z ciebie beke cisną że kolejny serwer robisz a plotki o S4 tez zaczynają już chodzić, po prostu śmiech na sali >.<

No tak... przecież S3 już jest w planach >.<

Ludzie lubią dużo gadać, spokojnie sam zobaczysz poziom serwera Laneris po prezentacji to sie zdziwisz.

Nie zdziwię się >.<

Bo co nowy serwer trzeba po "Tryliard" ulepszaczy, to zniechęca ci połowę graczy do grania ale cóż.. ty tego nie widzisz.

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Laneris s1 upadł przez s2, ale s2 upadnie przez to, że będzie s3, więc s3 padnie też bo będzie "inicjatywa" zrobienia s4 i tak dalej ...

Opublikowano

Laneris s1 upadł przez s2, ale s2 upadnie przez to, że będzie s3, więc s3 padnie też bo będzie "inicjatywa" zrobienia s4 i tak dalej ...

I tak będą robić dopóki będą mieli zyski z tego, bo na nowym serwerze ludzie znów będą wydawać kase.

A teraz zażartuję i powróżę :P

W niedalekiej przyszłości.... laneris s999999 nowość wśród serwerów jakiego jeszcze nie było czyli kopiuj i wklej :D

A tak na poważnie to skoro już Surek robi ten nowy serwer to powinien albo tam nowa administrację założyć albo tutaj aby ktoś dbał o ten serwer.

Opublikowano

Ale Wy jesteście jakimiś wróżbitami, nie wiem płaci ktoś Wam za takie posty czy co? Bo z tego co widzę nie macie pojęcia nawet jaki będzie serwer LANERIS nowy a już mówicie że będzie to samo co S2 lol

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

I tak będą robić dopóki będą mieli zyski z tego, bo na nowym serwerze ludzie znów będą wydawać kase.

A teraz zażartuję i powróżę :P

W niedalekiej przyszłości.... laneris s999999 nowość wśród serwerów jakiego jeszcze nie było czyli kopiuj i wklej :D

A tak na poważnie to skoro już Surek robi ten nowy serwer to powinien albo tam nowa administrację założyć albo tutaj aby ktoś dbał o ten serwer.

Oj tam, usunęli chorągiew ze zbroi 180lvl, przemalowali (w dodatku też zmieniając kolor tej na 180 XDDD) i "wielce nowy set, tylko na naszym serwerze" XDDD.

Opublikowano

Postawienie nowego serwera wiąże się z tym że s1 (przestanie istnieć) z powodu że teraz już macie na niego wyjeb****. Na s2 jak gracze dowiedzieli się że ma być nowy serwer, od razu zamieniają, sprzedają konta za marne groszę bo myśla i się domyślają że s2 skończy jak s1. Według mnie s1 z s2 powinny być połączone, wiadomo że na s3 wbije od razu setki graczy aby szybko wbić się w top bo Surek tworzysz dobre serwery ale administratorzy (GM) to dzieci, oglądając nie które filmy na yt jak banują oraz jak wypowiadają swoje zdania są po prostu śmieszne. Dobierz odpowiedni team, stwórz wreszcie rekrutację na TGM, zaproś youtuberów do współpracy i może pieniądzę jakoś bd przybywać, same uptade nic nie dają, może chcesz nam udowodnić że się starasz ale lepiej krok po kroczku a nie robić wielkie kroki z wielkimi uptade, może na początku zrobić detale a później coś większego (nowego).

Wiem że to co napisałem/zaproponowałem jest czasochłonne, potrzeba dni, tygodni a nawet miesięcy ale jeśli bd się starał my (gracze) to zauważymy gwarantuje Ci że kasa bd się zgadzac, graczy bd przybywać a nie ubywać i reputacja serwerów od razu pójdą w górę. Gram tu prawię od początku i zauważam sporo zmian jak gracze z miesiąca na miesiąc rezygnowali bo prosili i prosili o zmiany a dostali tego czego się nie spodziewali.

ps : Wiem że się rozpisałem ale uznałem że każdy może wypowiedzieć się na temat co w tej chwili się dzieje i na prawdę chciałbym aby ten serwer jeszcze postał kilka miesięcy bo mi się podoba ale trzeba kilka rzeczy poprawić.

Pozdrawiam.

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Postawienie nowego serwera wiąże się z tym że s1 (przestanie istnieć) z powodu że teraz już macie na niego wyjeb****. Na s2 jak gracze dowiedzieli się że ma być nowy serwer, od razu zamieniają, sprzedają konta za marne groszę bo myśla i się domyślają że s2 skończy jak s1. Według mnie s1 z s2 powinny być połączone, wiadomo że na s3 wbije od razu setki graczy aby szybko wbić się w top bo Surek tworzysz dobre serwery ale administratorzy (GM) to dzieci, oglądając nie które filmy na yt jak banują oraz jak wypowiadają swoje zdania są po prostu śmieszne. Dobierz odpowiedni team, stwórz wreszcie rekrutację na TGM, zaproś youtuberów do współpracy i może pieniądzę jakoś bd przybywać, same uptade nic nie dają, może chcesz nam udowodnić że się starasz ale lepiej krok po kroczku a nie robić wielkie kroki z wielkimi uptade, może na początku zrobić detale a później coś większego (nowego).

Wiem że to co napisałem/zaproponowałem jest czasochłonne, potrzeba dni, tygodni a nawet miesięcy ale jeśli bd się starał my (gracze) to zauważymy gwarantuje Ci że kasa bd się zgadzac, graczy bd przybywać a nie ubywać i reputacja serwerów od razu pójdą w górę. Gram tu prawię od początku i zauważam sporo zmian jak gracze z miesiąca na miesiąc rezygnowali bo prosili i prosili o zmiany a dostali tego czego się nie spodziewali.

ps : Wiem że się rozpisałem ale uznałem że każdy może wypowiedzieć się na temat co w tej chwili się dzieje i na prawdę chciałbym aby ten serwer jeszcze postał kilka miesięcy bo mi się podoba ale trzeba kilka rzeczy poprawić.

Pozdrawiam.

Ale Wy jako gracze nie możecie zrozumieć jednej prostej rzeczy s1 ma inne przedmioty niż s2 i łączenie nie jest możliwe, tak samo jak silnik gry ale to jest mniejszy problem. To są zupełnie inne serwery tak samo jak nowy laneris będzie zupełnie innym iż poprzedni.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Pozdrawiam.

Ale Wy jako gracze nie możecie zrozumieć jednej prostej rzeczy s1 ma inne przedmioty niż s2 i łączenie nie jest możliwe, tak samo jak silnik gry ale to jest mniejszy problem. To są zupełnie inne serwery tak samo jak nowy laneris będzie zupełnie innym iż poprzedni.

Bedzie platnosc z konta mypsc na tym nowym lanerisie?

@SuReK

Opublikowano

Pozdrawiam.

Bedzie platnosc z konta mypsc na tym nowym lanerisie?

@SuReK

W pierwszym tygodniu/dwóch nie ale prawdopodobnie pod koniec kwietnia - tak. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

SureK dobra łączenie jest niemożliwe ale jako Administrator powinieneś być słowny. Gdzie jest kalendarz eventów, obiecany balans postaci, rekrutacja na tgm itd. Ja że lubię grać długo na jednym serwerze to wytrzymałem bo nie lubię zmieniać serwerów jak rękawiczki ale popatrz na innych, ludzie pozmieniali serwery, zaczęli krytykować twoją pracę a najgorsze że zaczęli odchodzić z serwera. Bym to na twoim miejscu przemyślał i robił krok po kroku aby Ci ludzie wracali na serwer. 

ps : widzę że odpowiadasz jedynie na pytania które są Ci na rękę. 

Mam swoje już lata i wiem że to do niczego dobrego nie prowadzi, grałem prawię 4 lata na elitemt2 i zobacz jak ten serwer skończył bo Gm nie słuchał graczy tylko swojej kieszeni. ;]

pzdr

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

SureK dobra łączenie jest niemożliwe ale jako Administrator powinieneś być słowny. Gdzie jest kalendarz eventów, obiecany balans postaci, rekrutacja na tgm itd. Ja że lubię grać długo na jednym serwerze to wytrzymałem bo nie lubię zmieniać serwerów jak rękawiczki ale popatrz na innych, ludzie pozmieniali serwery, zaczęli krytykować twoją pracę a najgorsze że zaczęli odchodzić z serwera. Bym to na twoim miejscu przemyślał i robił krok po kroku aby Ci ludzie wracali na serwer. 

ps : widzę że odpowiadasz jedynie na pytania które są Ci na rękę. 

Mam swoje już lata i wiem że to do niczego dobrego nie prowadzi, grałem prawię 4 lata na elitemt2 i zobacz jak ten serwer skończył bo Gm nie słuchał graczy tylko swojej kieszeni. ;]

pzdr

Tak ja rozumiem jesteś stałym graczem i na prawdę takich graczy w tych czasach bardzo ale to bardzo szanuję, bo to co teraz się dzieję to "latanie z kwiatka na kwiatek", ale co nie zmienia faktu że tacy gracze jak Ty wybierają swój serwer w Twoim przypadku Laneris S2 i tam grają, dla Was też mamy przygotowane aktualizacje oraz eventy i pełno zmian. Jeszcze rozwieję Twoje wątpliwości co do zmiany serwera laneris s2 na nowy, jeżeli lubisz serwery łatwe na prawdę łatwe to zostaniesz tutaj, jeżeli ciut trudniejsze to tam przejdziesz, ale tak czy siak oferujemy rozgrywkę na długie miesiące w przeciwieństwie do konkurencji. Ale fajne że są jeszcze osoby z którymi można normalnie prowadzić dyskusje.

Jeżeli chcesz ze mną pogadać śmiało zapraszam na ts'a (ip pewnie znasz).

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Niestety była cofka poziomów, 2 dni czekałem na TSie tak jak to pisał "słowny" użytkownik a zarazem Administrator Gry: SuReK i dziś postanowiłem odpuścić..

Szkoda czasu na ten serwer przed całą wpadką był fajny i miałem okazję dobrze się bawić ale co dobre szybko się kończy (cofka zabiła serwer)

Kasa stracona, przedmioty ze sklepów które były wystawione ( w trakcie "problemu OVH" ) w sklepie - stracone ( kwota bryłek nie do odrobienia ) a co najlepsze? Nie ma możliwości odzyskania tych bryłek/przedmiotów

Poziom stracony, każdy dostał woja (mimo innych klas postaci z poziomem 1)

Nie Polecam!.

Jak można w dzisiejszych czasach nie robić kopi zapasowej.. i bądźcie pewni (Ci którzy wciąż tam grają) że sytuacja wkrótce się powtórzy.

SuReK zacznij być słowny bo na chwilę obecną robisz z siebie idiotę..

Opublikowano

Niestety była cofka poziomów, 2 dni czekałem na TSie tak jak to pisał "słowny" użytkownik a zarazem Administrator Gry: SuReK i dziś postanowiłem odpuścić..

Szkoda czasu na ten serwer przed całą wpadką był fajny i miałem okazję dobrze się bawić ale co dobre szybko się kończy (cofka zabiła serwer)

Kasa stracona, przedmioty ze sklepów które były wystawione ( w trakcie "problemu OVH" ) w sklepie - stracone ( kwota bryłek nie do odrobienia ) a co najlepsze? Nie ma możliwości odzyskania tych bryłek/przedmiotów

Nie Polecam!.

Jak można w dzisiejszych czasach nie robić kopi zapasowej.. i bądźcie pewni (Ci którzy wciąż tam grają) że sytuacja wkrótce się powtórzy.

Ekwipunek można było odzyskać bez większego problemu.

Opublikowano

Nie Polecam!.

Nie gadaj głupot. Sam byłem na ts jak Surek oddawał eq oraz przedmioty i yangi z shopa. Było to można zrobić bez większego problemu ... Więc nie wymyślaj.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Dalej tutaj tak ciężko o te prochy?

Chodzisz na smoka lub tysiaki i prochów masz pełno, no ale trzeba troszeczkę posiedzieć na nich. Przy okazji dropią Ci różne inne ulepy, które możesz sprzedać i kupić za nie demoniczne.

Opublikowano

Nie Polecam!.

Nie gadaj głupot. Sam byłem na ts jak Surek oddawał eq oraz przedmioty i yangi z shopa. Było to można zrobić bez większego problemu ... Więc nie wymyślaj.

Chyba Tobie, bo ja jakoś byłem przy tym jak sam SuReK mówił że przedmioty ze sklepów oraz yangi nie do odzyskania (+lvlel) że trzeba będzie wbijać od nowa (Jedynie eq zostało przywrócone oraz misje) więc skończ mi pierd... Bo bym tego celowo nie wymyślał..

Może po czasie jak poszedłem (nagle go oświeciło) i powiedział wam że przedmioty ze sklepów są do odzyskania, ja byłem do tej pory w świadomości że nie da się tego odzyskać..

A jak siedziałem an TS'ie i pytałem "TUTORA" czy da się to odzyskać to nawet nie był w stanie mi na to pytanie odpowiedzieć bo on nie jest technikiem..

Co z tego że nie jest technikiem skoro takie informacje powinien wiedzieć... po 2 dniach ?!

Więc kurw.. się zastanów i nie pierd.. mi tutaj farmazonów

Opublikowano

Może po czasie jak poszedłem (nagle go oświeciło) i powiedział wam że przedmioty ze sklepów są do odzyskania, ja byłem do tej pory w świadomości że nie da się tego odzyskać..

A jak siedziałem an TS'ie i pytałem "TUTORA" czy da się to odzyskać to nawet nie był w stanie mi na to pytanie odpowiedzieć bo on nie jest technikiem..

Co z tego że nie jest technikiem skoro takie informacje powinien wiedzieć... po 2 dniach ?!

Więc kurw.. się zastanów i nie pierd.. mi tutaj farmazonów

Sorka, ale zaraz na następny dzień kiedy wszyscy się zebrali o tej 16, to ja siedziałem do około 19 i od pierwszych osób prosił o podanie nowych nicków i na nie przenosił wszystkie przedmioty. Brał każdego po kolei, więc ja głupot nie gadam. Może siedziałeś na złym kanale, albo coś. A co do Tutora, to przecież to nie jest GM by wiedział takie rzeczy ... On ma odpowiadać na pytania graczy, ale na temat gry, a nie kont, co do tych spraw może być tylko pośrednikiem i się zapytać kogoś kto się tym zajmuje. Idź na ts'a i na spokojnie poczekaj na swoją kolei, bo mogłeś być w pierwszy dzień kiedy wszystko oddawali, a nie przychodzić kilka dni później, kiedy Surek myśli, że już wszystko jest zrobione i każdy ma już to co stracił. I wyrażaj się, bo ja się zastanawiam 3 razy zanim coś napiszę, w porównaniu do ciebie.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...