Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile graczy on-line ? bo nie wiem czy opłaci sie pobierać :)

Dziś dobijemy minimum do 800 :P

A u kogo rekalam bedzie? Bo  może od razu pobiore xD

A u kogo byś chciał ujrzeć :)?

Blass, JarajTo, Noperfect, Waffla, Dezan, DesigGuard

Popiszę do nich :)

Daje Ci szanse, Avent us mi się nie spodobał, gram na Aver ionie ale pogram sobie tez u ciebie. Mam nadzieję, że uda się reklama i będzie te 1k+ i będzie tak jak na Vesterisie, że nagle każdy powróció :)

W środę będzie kolejna aktualizacja + do tego będziemy reklamować to na lajcie powinno wbić 1k ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd ludzie mają te kody na darmowe sm? Grałem na s1 a mi nie przyszło nic :D możliwe że dlatego że nowy numer ;c

No jeżeli wysłałeś na jakikolwiek serwer czy to 1 czy 2 czy 3 to na niego przyjdzie kodzik, a jeżeli numer zmieniłeś to jak mieliśmy Ci wysłać :P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

No jak to jak :D Ma email chociażby :D No niestety nowy numer od 2 miesiecy juz ;p a starej karty nie mam ;c

Niestety nie możemy, wyślij po prostu nawet najtańszy sms to przy następnej wysyłce się załapiesz :P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Sam syf teraz stoi... nie sądziłem że kiedyś to powiem ale wracam na lanerisa xD

Tylko teraz którego s2? Na pewno? @SUREK

W ile wbije max lvl?

O eq ulepy itp ciężko? To jest easy pvp więc chyba nie powinno być problemu? Chyba że to easy tylko z nazwy ^^

Jaka klasa bd ok do pvp? Chciałem jakimś szamanem zagrać ale nwm xD

is daje dużą przewagę? mozna ogarnąć w grze?

Jakaś reklama teraz ruszy?

Zasysam wbijam i liczę na odp :)

PS: klient 2 gb? xD co wy tam macie XDDDDDDDD

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Sam syf teraz stoi... nie sądziłem że kiedyś to powiem ale wracam na lanerisa xD

W ile wbije max lvl?

O eq ulepy itp ciężko? To jest easy pvp więc chyba nie powinno być problemu? Chyba że to easy tylko z nazwy ^^

Tak tylko serwer drugi będzie wspierany, co do ulep itp ja się wypowiadać nie będę, itemshop zdobędziesz w grzę a w zupełności teraz :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

No jak to jak :D Ma email chociażby :D No niestety nowy numer od 2 miesiecy juz ;p a starej karty nie mam ;c

Niestety nie możemy, wyślij po prostu nawet najtańszy sms to przy następnej wysyłce się załapiesz :P

Teraz tylko przelewy robie :D

Opublikowano

Z nieb.łez robi sie i pvp i exp tak? Czy do 200 lv na lajcie w eq z nieb łez dam rade?

Z nieb.łez robi sie i pvp i exp tak? Czy do 200 lv na lajcie w eq z nieb łez dam rade?

d2dp.png

Opublikowano

Surek nie mg pw napisać do cb...

Na lanerisie gralem ale nie pamietam loginu i chcialem zapytać o sprawdzenie poprzez email.

posprawdzalem na stronie i żadne konto nie istnieje...

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Surek nie mg pw napisać do cb...

Na lanerisie gralem ale nie pamietam loginu i chcialem zapytać o sprawdzenie poprzez email.

posprawdzalem na stronie i żadne konto nie istnieje...

Napisz na gadu :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

W ile wbije max lvl?

Tak tylko serwer drugi będzie wspierany, co do ulep itp ja się wypowiadać nie będę, itemshop zdobędziesz w grzę a w zupełności teraz :)

Jak niby w grze IS zdobedziesz? :D 

Dalej trzeba latac 500x berana? :>

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Surek nie da sie przypomnieć hasło ciągle pisze ze mam wpisać kodpatcha a go wpisuje i lipa

Wejdź na Ts Lemon Ci pomoże przypomnieć hasło ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Kurde tyle kotletów teraz wychodzi, że chyba wbije na tego lanerisa - przynajmniej stoi w miejscu i nigdzie nie ucieka jak na razie.

Opublikowano

Myślę nad rozpoczęciem gry tutaj bo smy dostałem. Opłaca się wbijać? Ile ludzi jest??

na moje oko ze 150 osób, a ostantio było po 30, więc ludzie jakoś  wracają . Ale jak dla mnie is to wielka przeaga + da sie kupic bryłki nie wiadomo dlaczego i gospodarka na takim serwerze domyśl się jak wygląda . 

d2dp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...