Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam Siurka i jego serwerów

Kurde, tak sie przejąłem Twoją opinia ide sie chyba pociąć :((

NA tym Lanerisie S2 ktos gra? bo tutaj w temacie z tego co widzę przez ostatnie kilka stron to tylko ból dupy kilku gimbusków

Tak, i teraz się zdziwią ludzie, ale co ja tam będę p********, wolę coś zrobić i dopiero powiedzieć, ale mogę się określić że serwer drugi wróci do żywych i to w moment, tak to jest zapowiedź aktualizacji poziomowej, oraz masy dodatków :)

S3 nie wypalił i wracasz na s2, no może i dobrze :)
S3 wypalił tylko ze zostałem bez source bo mi dysk pierdolnal i czekam cały czas aż mi dane odzyskają i kompletnie nic nie mogę zrobić, a tak czy siak pomysłodawca na s3 był ze tak powiem niespełna rozumu i trochę za trudny serwer wyszedł no mówi sie trudno. Co do s2 jest to taki serwer na chillout dla graczy którzy lubia sobie wejść pobić itp jak grałes to rozumiesz co do Yt pogadam z nimi problemu raczej robić nie beda :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie polecam Siurka i jego serwerów

Kurde, tak sie przejąłem Twoją opinia ide sie chyba pociąć :((

NA tym Lanerisie S2 ktos gra? bo tutaj w temacie z tego co widzę przez ostatnie kilka stron to tylko ból dupy kilku gimbusków

Tak, i teraz się zdziwią ludzie, ale co ja tam będę p********, wolę coś zrobić i dopiero powiedzieć, ale mogę się określić że serwer drugi wróci do żywych i to w moment, tak to jest zapowiedź aktualizacji poziomowej, oraz masy dodatków :)
S3 nie wypalił i wracasz na s2, no może i dobrze :)
S3 wypalił tylko ze zostałem bez source bo mi dysk pierdolnal i czekam cały czas aż mi dane odzyskają i kompletnie nic nie mogę zrobić, a tak czy siak pomysłodawca na s3 był ze tak powiem niespełna rozumu i trochę za trudny serwer wyszedł no mówi sie trudno. Co do s2 jest to taki serwer na chillout dla graczy którzy lubia sobie wejść pobić itp jak grałes to rozumiesz co do Yt pogadam z nimi problemu raczej robić nie beda :)

Każdy wie, że ze wszystkich lanerisów to s2 był tym najlepszym, przez większy okres utrzymywał ponad 1k graczy, więc to jest już coś.

Opublikowano

Healer naprawiony? Bije normalnie, dziala zwiekszenie ataku i leczenie?

@SUREK

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Opłaca sie zaczynać? czy tylko maxy stoją w m1 i sie napierdalają?

Hmm właśnie maxy to posprzedawały eq więcej puki co jest graczy 180-220  w m1 :) Jeżeli surek z tym update w ch**a nie leci to opłaca się 

Opublikowano

Ja nie leciał bym z update 250+ tylko reklama, bo kto zacznie teraz jak dużo osób ma 250? No nic, zobaczymy wieże ze S2 wróci do stanu takiego jak rok temu ;)

Opublikowano

Kiedy s4?

Dla Ciebie to nawet jutro oki?

Jaki bedize nowy max lvl masz zarys tego co bedize czy dopiero wszystko ukladasz?

Już mam zarys, ale teraz muszę się przygotować bo czekam na nową stronę główną, a także mapy oraz modele. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Podbije by był na gorze ;3 Jakies info SurMistrzu? Poprawcie wp bo to  co wykurwia na serwerze to koszmar je, kładzie każdego jak chce. 

Tak, balasnik będzie też w aktualizacji :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Podbije by był na gorze ;3 Jakies info SurMistrzu? Poprawcie wp bo to  co wykurwia na serwerze to koszmar je, kładzie każdego jak chce. 

Wiadomo już kiedy ona będzie ?

Opublikowano

Wiadomo już kiedy ona będzie ?

Koniec tygodnia na 99% :P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A co z normalnym Lanerisem?

Co do s3, jest taka sprawa że czekam aż mi dysk odzyskają bo tam mam kod źródłowy game, i dopiero wtedy mogę myśleć nad aktualizacją na s3.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Co do s3, jest taka sprawa że czekam aż mi dysk odzyskają bo tam mam kod źródłowy game, i dopiero wtedy mogę myśleć nad aktualizacją na s3.

Z tego co ja już wiem to ty już w piz** czasu czekasz , i jakoś dalej nic niema :) Ja bym pomyślałem nad reworkiem S3 i zmienić poziom z mediu.easy na zwykły easy a na s2 dodać mega update + reklama na S2 i S3

Opublikowano

Szkoda by stracić tam wszystko najlepiej zrobić mega update zmieniający wszystko albo rozłożyć na kilka

Opublikowano

Na s2 gram od grudnia, pomimo wszystkich problemów, niedociągnięć, mimo tego, że 90% tego forum wyzywa Siurka (to takie życzliwe zdrobnienie, nie hejt) od złodziei, idiotów, materialistów, ja zostałem i uważam, że ten projekt udał się najbardziej, a także, że to najprzyjemniejszy serwer easy dostępny aktualnie na rynku. Żadne barie, teriosy, żadne inne lanerisy, tylko właśnie ten jeden. Byłbym uradowany częstszymi aktualizacjami, zainteresowaniem ze strony administracji, ożywieniem s2 po tej masowej migracji ludzi, porządnej reklamy i utarcia dupsk wszystkim gimbusom z bólem dupy, rozkręcając ten serwer na nowo i zajmując się nim należycie. Jestem przekonany, że jeśli Surek rozegrałby to dobrze, poprawił swój splamiony dla tych wszystkich głupich 14-letnich gówien wizerunek to laneris s2 luzem tętniłby życiem jak kiedyś. Wszystko jest w jego rękach. Osobiście obrałbym ten serwer jako główny i to jego bym pielęgnował, według mnie ten priv był i ciągle może być waszym największym sukcesem. Nie spieprzcie tego i zastanówcie się nad tym co napisałem, myślę, że w tym bezsensownym pierdoleniu i rozmarzaniu się jest nutka prawdy. Jeden z nielicznych serwerôw, na którym goszczę tyle czasu mimo wielu porażek administracji i wyludnienia. Ciagle daję mu szansę. Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Stary, c*****y serwer, nie polecam.. 

Ziomek hejcisz wszystkie serwery w ich prezkach 

@topic jak zobaczę update to wbije i popacze xD

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Normalnie Surek byś zamknął serwer i stawiał nowy, więc lekki szacun, że próbujesz naprawić ten.  :) Zobaczymy jak to wyjdzie. 

denzel.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
laneris-s2-logo.png

Aktualizacja z dnia 2016-08-15

UWAGA SERWER DRUGI BĘDZIE CZYNNY OD GODZINY 12:00
Na samym wstępie chciałbym powiedzieć że mogą być drobne błędy kosmetyczne w kliencie gdyż przeszliśmy na nowego source, w ciągu najbliższych kilku dni pojawi się masa aktualizacji dodająca przeróżne kostiumy/fryzury mounty pety oraz inne dodatki a także masę misjii, nie chcieliśmy wszystkiego dodawać w 1 patchu, ze względu na to iż nie da się wszystkiego na raz sprawdzić.

Poprawki:
- Poprawiono widoczność wszystkich nowych przedmiotów na wszystkich procesorach graficznych,
- Poprawiono a w zasadzie zooptymalizowano wszelkie misje dotychczasowe,
- Zmieniono CAŁKOWICIE silnik gry od teraz będzie bardziej wydajny,
- Poprawiono błąd związany ze sklepikami offline(cube),
- Przepisano "ItemProto" clientowe od teraz bonusy są prawidłowo wyświetlane,
- Poprawiono Pakiet VIP od teraz działa on na innej zasadzie nie będzie się bugowała nazwa już ani bonusy(przepisana funkcja),
- Poprawiono ulepszanie łuku Arcymistrza,
- Poprawiono mapę 240 poziom (działa na każdym CH),
- Zaaktualizowano zabezpieczenia binki,
- Poprawiono misje polowania na 248 poziom.

Zmiany na stronie:
- Zmieniono stronę startową serwerów Laneris(wybór),
- Podpisano umowę z firmą PaySafeCard i wdrożono owe płatności całkowicie automatyczne,
- Dodano opcje kupowania ilości sztuk w itemshopie,
- Dodano masę opcji w panelu gracza,
- Przeniesiono licznik graczy ze strony do gry,
- Zmieniono dostawcę SMS'ów od teraz więcej prowizji jest dla graczy,
- Poprawiono rankingi(cache cały czas 30minut),
- Zooptymalizowano kod źródłowy strony(nowe zabezpiecznia bardziej optymalne),
- Dodano historię dotychczasowych operacji.

Dodatki Gra:
- Zmieniliśmy modele na zbroi 250 poziom na nowe
zbroje_250.png
- Mikstura mądrości od teraz jest możliwa do handlu,
- Dodano Peta startowego na 7 dni daje on 10 % na potwory oraz 2000 HP (Brak możliwości handlu)
pet.png
- Dodano efekt przywołania petów:
ef.png
- Dodano nową biżuterie na 250 poziom
1.png
[1.png2.png3.png4.png5.png6.png]

Działają na nie nowe przetopy:
10.pngZłoty Klejnot
3.png
[P] - Podstawowy na 251 Poziom
[Ś] - Średni na 253 Poziom
[L] - Legendarny na 255 Poziom

- Dodano nowe Tarcze V11 na 255 Poziom
2.png
[7.png8.png9.png6.png]
6.png
bronie.png
3.png
4.png
zbroje.png
3.png

- Wyczyszczono M1 ze sklepów offline prosimy postawić na nowo przedmioty są do odbioru w panelu sklepu"Usuń Przedmioty",
2.jpg
- Zmieniono maksymalne punkty statusu do 175 z 155,
- Dodano nowe ulepszacze:
55551.png Fragment Zbroi
55552.png Odznaka Władcy 
55553.png Sygnet Króla
- Dodano system tytułów:
nowe_1.png
- Zablokowano możliwość przywoływania kamieni metin oraz bossów na wojnach oraz m1,
- Zwiększono maksymalny poziom z 250 do 255,

- Dodano mapę na 250 poziom działa na nią bon "Zwierzęta"

test_1.png

- Dodano dungeon Komnata Smoka na 250 poziom

7.png

dung.png

555.jpg

6.png

10.png

Wejście jest bez limitu czasu,

Na dungeonie nie leci EXP.

7.png

Na moby działają zwierzęta

8.png

1.pngStarożytna Księga x2

9.png

Aby wejść musimy spełnić kilka warunków:

- 250 poziom postaci,

- Posiadać przepustkę.

1.png

2.png

Do ubicia są 3 fazy potworów po 250 sztuk

3.png

Do ubicia 3 Metiny Obrony

4.png

Do ubicia 3 Metiny Obrony

5.png

Do ubicia BOSS Upiorny Demon oraz moby które nam przeszkadzają

Jeżeli widzisz jakiś błąd zgłoś go nam, przeszliśmy na nowy silnik gry więc mogą zdarzyć się literówki oraz inne mniejsze błędy.

Aby wejść na serwer WYMAGANY JEST NOWY KLIENT BEZ NIEGO NIE WEJDZIECIE NA SERWER!!!!

PS: Nowy klient dostępny jest na stronie w dziale "download".

Pozdrawiamy!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...