Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stada botow zmniejszyly sie (mniej osob gra :)), o ile ktos tam kiedys gral

gralem tam okolo pol roku temu, malo kto byl w m1, niby expili :)

w m1 u niebieskich tylko sklepy i 5 graczy na krzyz

wejdz na ich forum zobaczysz tam ruch jak na Marszałkowskiej w niedziele o 12 w nocy

samych aktualizacji to chyba z 40, wiecej niz w Diablo 3 :)

1k to chyba w ich przeklamanym podkreconym liczniku, sklepy tez w to chyba wliczyli

No to dowaliłeś, bawią mnie takie osoby - nie wiem wypowiem się. Forum u nas nie jest żywe i nigdy nie było bo główny ruch kierujemy na nasz fanpage proszę: https://www.facebook.com/laneris?fref=ts coś masz do powiedzenia jeszcze?

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

logo.png

Na samym wstępie aktualizacji chcielibyśmy Wam podziękować za zaufanie jakim nas darzycie jest to już 8 miesiąc działania serwera drugiego a graczy nie brakuje(ponad 1200, ale spokojnie dobijemy do 1500+), mało to praktycznie cały czas Was przybywa co chwile konta rejestrują setki nowych osób(gdy na innych serwerach po miesiącu świeci pustkami) jest to po prostu niesamowite jak może przyjąć się serwer w dzisiejszych czasach, może nie wiecie lub wiecie ale to gracze czyli Wy tworzycie serwer a nie administracja może dlatego Laneris S2 tak dobrze się utrzymuje na Polskim rynku metina, mamy nadzieję że po aktualizacji będzie Was jeszcze więcej jak to było w grudniu że dochodziło prawie do 2000 osób! Generalnie pokazaliście swój odzew na naszym FanPage gdy przedstawialiśmy pracę z aktualizacjami i byliśmy zdziwieni że po takim czasie potrafimy osiągnąć nawet po 400-500 polubień pod postem co aktualnie ŻADEN Polski serwer nie jest w stanie osiągnąć - jesteście po prostu MEGA społeczeństwem naszych graczy!

Dziękujemy, Wasza administracja!

1.png

Nowe zbroje posiadają 3 poziomy:
- [P] od poziomu 244,
- [Ś] od poziomu 246,
- [L] od poziomu 250.

A jakie bonusy mają odkryjecie sami w grze!

2.png

Nowe bronie posiadają 3 poziomy:
- [P] od poziomu 244,
- [Ś] od poziomu 246,
- [L] od poziomu 250.

A jakie bonusy mają odkryjecie sami w grze!
bronie_exp.png

3.png

1.jpg

Aby wejść na mape potrzebujemy:

• Posiadać 20x Skamienia Łza 30186.png,
  • Posiadać 240 poziom.

Jednakże możemy dopisać sobie do "zapisanych pozycji" gdzie opłata nie będzie już ani razu pobierana.

Dodatkowo z bossa dropi nowa szkatułka a z niej bardzo cenne przedmioty

szkat.pngSzkat. Smoczego Władcy

A także dodano do dropu z bossa nowy pierścień(wsadzany w dodatkowy slot) a jest nim L.Pierścień Smoczego Władcypierscien_laneris6.png dający następujące bonusy:

- Silny przeciwko ludziom 50%,
- Średnie obrażenia 20%,
- Wartość Ataku +280.
Od poziomu 240

4.png

Nowa biżuteria posiada 3 poziomy:
- [P] od poziomu 244,
- [Ś] od poziomu 246,
- [L] od poziomu 250.

1.png2.png3.png4.png5.png

Jakie posiadają bony odkryjecie sami w grze!

przetop.png

50643.pngSmoczy Klejnot dostępny jest u Lanerinki w dziale "Przetopy" za 2000 AP

napis_1.png

Nowe tarcze tak jak były są podzielone na 4 klasy a prezentują się tak:

1.png2.png3.png4.png

Jakie posiadają bony odkryjecie sami w grze!

napis_2.png
Nowe ulepszacze dostępne z metinów/mobów/bossów oraz dungeona nowego:

1.pngSmoczy Pazur
2.pngSmocza Korona
3.pngSmocze Jajo
1.png
Nowe losowania opierają się na wymianie u NPC "Odin" znajdującego się w mieście pierwszym wymiany poszczególnych itemków na Los SmokaLos_Smoka.png
los_2.png
test.png
Co jest za losowanie odkryjecie sami.

3.png

1.png
1.jpg
Dungeon od 240 jest podzielony na 4 fazy
■ Moby 3 fazy do zabicia 250 potworów,
■ 3x Smocze Metiny,
■ 3x Smocze Metiny,
■ Ognisty Smok + moby które przeszkadzają 100 sztuk.

Kilka ważnych informacji:
■ Aby wejść potrzebujemy mieć przedmiot Traktat SmokaTraktat.png w ilości(1),
■ Aby wejść potrzebujemy mieć 240 poziom,
■ Na dungeonie z mobów nie leci exp,
■ Wejście bez czasu.

Traktat.pngTraktat Smoka dropi bezpośrednio z bossa na mapie 240.

4.png

Biolog 245 poziom,
Bosologia 245 poziom,
Kolekcjoner 240 poziom,
Metinologia 246 poziom,
Polowanie 240 poziom,
Polowanie 248 poziom.

Co trzeba wykonać oraz jakie nagrody są odkryjecie sami w grze.

5555.png

Oraz dodatkowe zmiany:

• Zmieniono serwer dedykowany na 2x lepszy(dyski ssd),
  • Poprawiono zmiane mobów na psy od teraz widać i pety oraz nowe metiny,
  • Poprawiono działanie strony glównej http://s2.laneris.pl/działanie można samemu ocenić,
  • Zooptymalizowano misje.
  • Zniesiono limit usuwania postaci,
  • Od teraz dodanie + zmiana bonusu w kostiumie/pecie nie jest nieskończona!,
  • Ceny w itemshopie uległy zmianie,
  • Przepisano dungeon 134 poziom,
  • Oraz wiele więcej zmian nie przedstawionych w rozpisce które odkryjecie sami!

Prosimy zaaktualizować klienta gry patcherem!

Update odbył się dnia 2016-02-25 o godzinie 03:00

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie widac najlepszego losu w eq a zajmuje miejsce... Do poprawy.

A to tylko spostrzeżenie po 3min od nowego update. Robiles to tyle czasu a na samym starcie bugi. Slabo slabo ;/

Dodam ze ludzie wbili w 3h te 10 lvli... Po tygodniu nie bedzie znow co robic...

JurexGCW

Opublikowano

A to tylko spostrzeżenie po 3min od nowego update. Robiles to tyle czasu a na samym starcie bugi. Slabo slabo ;/

Dodam ze ludzie wbili w 3h te 10 lvli... Po tygodniu nie bedzie znow co robic...

Zaktualizowałes klienta czy nie bo cos mi sie nie wydaje, ps jak eq zrobisz w 2 tyg to Ci normalnie zaklaszcze;x

Edit jak masz problem ściągnij na nowo klienta dodałem zaaktualizowanego: 

http://s2.laneris.pl/download

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zaktualizowałes klienta czy nie bo cos mi sie nie wydaje, ps jak eq zrobisz w 2 tyg to Ci normalnie zaklaszcze;x

Edit jak masz problem ściągnij na nowo klienta dodałem zaaktualizowanego: 

http://s2.laneris.pl/download

hmm wiesz co chetnie podejme sie tego wyzwania i sprobuje zrobic max eq w mniej niz 2 tygodnie :) tak zaaktualizowalem metina. Sciagne na nowo...

PS; Bede czekal na oklaski :lenny:

DOBRA DOBRA KONIEC ZABAWY... Pobralem dwa razy na nowo clienta spatchowalem i nadal mam ten sam problem. Nie moge nawet ulepszac nowego EQ. Surek o co CAMAN?

JurexGCW

Opublikowano

Eq idzie zrobić w 3/4dni, dopiero dzień po update a ja mam już 3 itemki na 250. 

Ale wiedz, że nie każdy jest "NoLife" i ma inne rzeczy do roboty .. :) 

­

PandoraMT2[*]

Opublikowano

Powodzenia, jak to zrobisz w 3dni to normalnie serio nagram chyba vloga ;D

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

surek mi chciales brawa klaskac jesli zrobie max eq w 2 tygodnie... A tutaj ludzie juz po 1 dniu maja 3 itemki xD

JurexGCW

Opublikowano

surek mi chciales brawa klaskac jesli zrobie max eq w 2 tygodnie... A tutaj ludzie juz po 1 dniu maja 3 itemki xD

No będę klaskać jak zrobisz :D

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

W piątek byłem w szkole, wczoraj byłem na imprezie i wstałem dopiero 2 godziny temu i zaraz spadam do dziewczyny wróce wieczorem to dokoncze buty + zrobie jedną tarcze i zostaną mi 2 itemy na jutro, może do 3:00 zrobie jeden wiec zostanie mi TYLKO JEDEN itemek, tak więc eq zrobiłem w 3 dni nie grając cały czas. O 11/12 dam edit ze zdjęciem już z butami na L i jedną tarczą na L (mam ulepki brakuej mi tylko smoczych jaj, wydropie je w max 2h.), jak się uda to nasior/kolce też może do tej 3 zrobie. 

Szykuj vloga w którym mnie pozdrowisz. 

V0dvUZF.jpg

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

W piątek byłem w szkole, wczoraj byłem na imprezie i wstałem dopiero 2 godziny temu i zaraz spadam do dziewczyny wróce wieczorem to dokoncze buty + zrobie jedną tarcze i zostaną mi 2 itemy na jutro, może do 3:00 zrobie jeden wiec zostanie mi TYLKO JEDEN itemek, tak więc eq zrobiłem w 3 dni nie grając cały czas. O 11/12 dam edit ze zdjęciem już z butami na L i jedną tarczą na L (mam ulepki brakuej mi tylko smoczych jaj, wydropie je w max 2h.), jak się uda to nasior/kolce też może do tej 3 zrobie. 

Szykuj vloga w którym mnie pozdrowisz. 

V0dvUZF.jpg

Props ładnie sie wykosztowales pewnie :p

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Może znowu zaczne pykać ;P Dużo ulepek potrzeba na eq 250?

PS: Ja zrobiłem WP od 0 do 240 z eq w tydzień i jakoś nikt mi nie gratulował ;c (bez ładowania w is)

Opublikowano

No to surek czekamy na vloga Kappa. ;> 

Co do serwera, zastanawia mnie jeden fakt przed aktualizacją grało 1,200-1,500 a po aktualizacji nagle się zrobiło 900-1,000 może to nie jest aż taki ogromny spadek ilości graczy, no ale wydaje mi się że po aktualizacji powinno być więcej graczy, niż przed. być może się mylę ;- Mimo wszystko, chyba zacznę się pykać na serwerze, bo widzę że serwer już się w miarę długo trzyma, są wojny i jest klimat. Jak na razie Polecam, zobaczymy co z tego będzie ;) 

xD 

Opublikowano

No to surek czekamy na vloga Kappa. ;> 

Co do serwera, zastanawia mnie jeden fakt przed aktualizacją grało 1,200-1,500 a po aktualizacji nagle się zrobiło 900-1,000 może to nie jest aż taki ogromny spadek ilości graczy, no ale wydaje mi się że po aktualizacji powinno być więcej graczy, niż przed. być może się mylę ;- Mimo wszystko, chyba zacznę się pykać na serwerze, bo widzę że serwer już się w miarę długo trzyma, są wojny i jest klimat. Jak na razie Polecam, zobaczymy co z tego będzie ;)

Ludzie odeszli już przed update bo Surek trochę leciał w kulki, robił ten update bardzo długo i na serwerze już wiało nudą. Gdy wprowadził update trochę ludzi wróciło, ale nie wszyscy i jak zobaczyli że na eq 244lv potrzeba po 150k pereł + 1k kwarców na jeden item to im się odechciało grać, drugą sprawą jest to że GM tu mało co robi na tym serwerze, [GM]Paros aka Lemon to już w ogóle parodia, robi "eventy" jakieś bójki na |Pustyni każdy vs każdy, gram na serwerze już kilka miesięcy i ani razu nie było OX ani ZUO. SuRek coś wspominał o rekrutacji na GM, ale jakoś cisza.

Nie traktuj Surek tej wypowiedzi jako negatywną, serwer jest BARDZO DOBRY, pierwszy raz gram na jakimś Easy tak długo, ale postarajcie się trochę więcej poświęcać czasu bo serwer umrze. 

Filmik z "eventu" od [GM]Paros. 

Skończyłem to eq 250 i już mi się zaczyna nudzić, otwórzcie tą rekrutacje na GM. 

//Edit daj SM tutorom bo mi kumpel z gildii ma oddać SM a ty mu nie dajesz xD (miesiąc próby minął)

ps czekam na vloga SuRek i na pozdrowienia dla Keirana/Avaschi oraz całej gildii BRAZZERS. :D

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Opłaca się zaczynać grę od zera.

Tzn. czy dam radę grać bez wydawania ani zł w IS.

O eq łatwo i lvl czy trzeba się trochę namęczyć.

Nie chce spędzać całymi dniami na grze gdyż nie mam na to czasu.

Chce poprostu pograć dla zabicia czasu i nudy mówiąc tutaj 1-2h, dlatego pytam czy się opłaca i coś osiągnę w niedługim czasie, bo jeżeli trzeba siedzieć dniami i nocami żeby eq zrobić to jednak podziękuję. ;)

Opublikowano

Chce poprostu pograć dla zabicia czasu i nudy mówiąc tutaj 1-2h, dlatego pytam czy się opłaca i coś osiągnę w niedługim czasie, bo jeżeli trzeba siedzieć dniami i nocami żeby eq zrobić to jednak podziękuję. ;)

Trzeba sie w pizdu namęczyć na eq/wykosztować się.

Jeśli postawisz bota w v2 bo tam fajnie hajs leci to bd miec hajs na IS bo jest tani >D

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Nie graj, nie opłaca się. Serwer na którym po ostatni update'cie uciekło w ch*j osób, do tego 70% rzeczy na tym serwerze jest zbugowana/nie działa w ogóle. W tej chwili największe dno, zaraz po reworku teriosa.

Opublikowano

Nie graj, nie opłaca się. Serwer na którym po ostatni update'cie uciekło w ch*j osób, do tego 70% rzeczy na tym serwerze jest zbugowana/nie działa w ogóle. W tej chwili największe dno, zaraz po reworku teriosa.
70% powiadasz przedstaw chociaż 3 bugi koleszko ;(

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...