Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji tego że nie gram na serwerze a otrzymałem kod na darmowe SM sms-em o wartości 30zł.

A z ciekawości sprawdziłem i na konto wpłynęło 4K SM.

Podaje login oraz hasło do konta na którym znajduję się 4K SM.

Login : 508JBRNer

Hasło : karol1111

Czemu usunales konto? :P

Konta nie usuwałem.

Może admin usunął gdyż oddaje komuś konto z darmowymi Sm-ami

@Edit

Konto istnieje i sm-ów już nie ma ktoś wykorzystał.

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sorry, ale gdzie zniknął licznik graczy online? @SUREK

''Licznik jest w grze'' 

c***a, w grze tez go nie ma xD 

d2dp.png

Opublikowano

''Licznik jest w grze''

Czyli musze pobrać clienta żeby zobaczyć licznik? Jak mam clienta to bez licznika mogę ocenić liczbę graczy troche to bez sensu...

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Nie polecam ze względu na surka, serwer pewnie padnie po 2-3 miesiącach a do tego czasu surek będzie miał wyjebane na serwer, dawał już to do zrozumienia w poprzednich swoich serwerach. 

Opublikowano

Nie polecam ze względu na surka, serwer pewnie padnie po 2-3 miesiącach a do tego czasu surek będzie miał wyjebane na serwer, dawał już to do zrozumienia w poprzednich swoich serwerach. 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

co ty pierdolisz typie? padnie po 2-3 miesiącach a stoi już ponad rok?

Wgl w temacie nie jesteś a komentujesz xD co za idiota...

up licznika nie ma chyba nigdzie wczoraj wbiłem na serwa ch1 m1 chunjo jakoś po 16 i nikogo nie było... W jinno kilka sklepów i z 5 osób widziałem. 100 online może jest ale nwm :)

Ten serwer już miał swoje 5 minut.

Surek też nie może sie zdecydować widzę... Najpierw s1 potem s2 następnie s3 teraz wracasz na s2 xD

8816414724839291359194.png

Opublikowano

W srode bd kolejna aktualizacja i licznik wróci :)

''Licznik jest w grze''

Czyli musze pobrać clienta żeby zobaczyć licznik? Jak mam clienta to bez licznika mogę ocenić liczbę graczy troche to bez sensu...
Wróci na stronę ale Bombworka nie ma i tak stoi w miejscu

Graja graja zapraszam na serwer :D

;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zawiodłem się niezły wałek z is mieczyk za 2500sm rzekomo premium jest gorszy od miecza po trucie z sr 40... ktory mozna zdobyc bardzo bardzo latwo nie kupujcie tego smieszne MIECZA PREMIUM ZA 2500SM BO TO OSZUSTWO

Opublikowano

Zawiodłem się niezły wałek z is mieczyk za 2500sm rzekomo premium jest gorszy od miecza po trucie z sr 40... ktory mozna zdobyc bardzo bardzo latwo nie kupujcie tego smieszne MIECZA PREMIUM ZA 2500SM BO TO OSZUSTWO

Szkoda tylko ze on jest dobry do 120 poziomu, potem jest nic nie wart.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dobry do 100lv po co wciskacie taki kit ludziom ? za 2500sm prosze was wlasnie widze jak graczy traktujecie ;)

To co może miecz premium ma być nie wiadomo jaki mocny? Za dobry źle, za słaby źle.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dobry do 100lv po co wciskacie taki kit ludziom ? za 2500sm prosze was wlasnie widze jak graczy traktujecie ;)

To co może miecz premium ma być nie wiadomo jaki mocny? Za dobry źle, za słaby źle.

To po co jest w isie? 

2.5 k sm i dobry do 120 lv XDD 

a 120 lv masz w 40 minut XDDDDDDDDDDD 

d2dp.png

Opublikowano

To po co jest w isie? 

2.5 k sm i dobry do 120 lv XDD 

a 120 lv masz w 40 minut XDDDDDDDDDDD 

Żeby gracz który nie chce się bawić w handel dobił ten 120 sobie na full is szybciej od innych potem musi już powalczyć normalnie? Tutaj IS nie daje przewagi aż takiej do tego jest łatwo do zdobycia z gry.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

ty z sab.alem jakiś pakt zawiązałeś? bo pie*dolisz tak samo jak on

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...