Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O super, tylko przy dopalaczach przydało by się czas określać w sekundach, a nie minutach, bo jak ktoś już ma aktywowaną roske/wode to nigdy nie kliknie idealnie jak sie skonczy, a w sekundach to chociaz w przybliżeniu, by mogło używac co np. 10 sekunda

@Edit. Po aktualizacji nie można ustawić w ogóle tego czasu dopalaczy :D

Tak, bo popełniłem błąd w aktualizacji nie ma dostepnego czasu

Wszystko z reviosa, rly?  xD  xD  xD

Niestety nie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, bo popełniłem błąd w aktualizacji nie ma dostepnego czasu

Niestety nie :)

Większość, jeszcze ślepy nie jestem, większość identyko co na reviosie. Nie wnikam.

qolJA1e.png

Opublikowano

Większość, jeszcze ślepy nie jestem, większość identyko co na reviosie. Nie wnikam.

Chodzi Ci pewnie o ikonki, zostały przeze mnie zakupione od L&A :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

siema siema :D mam zamiar zaczac grę :D kim najlepiej zagrać? ogarnę drop/bossy i metki szamanem smokiem? skąd perły? jak zarabiać? skille odrazu na p? :D

smok dobry w pvp?

Opublikowano

Podłączam się do pytania. 

Tutaj sura wp jest top. Szaman jest slaby a przynajmniej tutaj.Najlepszy zarobek dla nowego gracza to mapa 165 jest tam okolo 10 respow bossow... Fajnie jest tez zarabiac na minotaurze.Tak skile P w koncu to server izi :lenny:

JurexGCW

Opublikowano

Jak wygląda obecna sytuacja m1 m2 gra jeszcze trochę tu ludzi? 

trochę? graczy gra ciągle ponad 1300 osób i jest bardzo fajna atmosfera :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

trochę? graczy gra ciągle ponad 1300 osób i jest bardzo fajna atmosfera 

Prosze cie nie mow mi ze gra tutaj 1300 osob... Bo czesto wbijam zobaczyc co sie dzieje w godzinach wieczornych i patrze kazdy channel,czasem tak bywa ze 2 osoby na danym kanale stoja. Byc moze patrzysz na licznik ktory jest dobrze podkrecony ^^

JurexGCW

Opublikowano

Co wy za glupoty gadacie jakie 1300 osob ? Gralem tam tydzien na stronie pisze ze jest ok. 900-1000 ludzi no prosze was Jino CH1 w weekend sobota niedziela jest max 100 ludzi w tym z 30 sklepow afk na Shino i innych krolestwach tak samo gdzie ty masz gosciu 1300 osob ? jak na tym servie gra max 300-400 ludzi co to za glupoty gralem tam tydzien i wiem ile graczy jest nie zadne 1500 jak ta reklama z biedronki pokazuje tylko max 300 ludzi ! w ogole jestem ciekaw jak dziala ten status servera na tej stronie czy administrator wpisuje tam liczbe a potem sam ja zmienia nie wiem, chu a nie 1300 ludzi glupota !

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Co wy za glupoty gadacie jakie 1300 osob ? Gralem tam tydzien na stronie pisze ze jest ok. 900-1000 ludzi no prosze was Jino CH1 w weekend sobota niedziela jest max 100 ludzi w tym z 30 sklepow afk na Shino i innych krolestwach tak samo gdzie ty masz gosciu 1300 osob ? jak na tym servie gra max 300-400 ludzi co to za glupoty gralem tam tydzien i wiem ile graczy jest nie zadne 1500 jak ta reklama z biedronki pokazuje tylko max 300 ludzi ! w ogole jestem ciekaw jak dziala ten status servera na tej stronie czy administrator wpisuje tam liczbe a potem sam ja zmienia nie wiem, chu a nie 1300 ludzi glupota !

Tobie sie serwery kolego pomyliły s1 z s2 liczba graczy jest odświeżana co 60min

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Tobie sie serwery kolego pomyliły s1 z s2 liczba graczy jest odświeżana co 60min

Nie kolego gram na s2 i skoncz gadac glupoty sciagnelismy z kumplem jak mielsimy ferie tego klienta powod byl tylko jeden

1000 graczy online

Wbilem przed chwila na server w Jino jest 8 graczy na ch1 a na ch1 jest ich najwiecej na pozostalych nie ma nikogo i tobie sie cos myli nie oszukuj ludzi bo przez ciebie ja z kumplem zagralismy nie na tym servie co chcielismy wprowadzacie ludzi w blad piszac na waszej stronce ze jest 1000 ludzi online a to przyciaga takich graczy ale jak ktos ma swoj rozum i pogra pare dni to stwierdzi ze jest 200 300 ludzi a i jeszcze jedno dowiedzialem sie ze na tym servie jakis typ kupil sobie smocze monety za 200zl bodajrze i teraz ma przy sobie 500 redek jak gracz poczatkujacy co zaczyna tam to ma max 10-20 ale mniejsza o to nie ma tam 1000 ludzi nawet 500 !!! ty sam tam wpisujesz te cyferki ?? 

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Sorka ale Ci się na prawdę serwery pomyliły ... 30 sklepików afk w shinsoo?? TUTAJ NIE MA SHINSOO! Więc albo pomyliłeś serwer, albo chcecie zniechęcić ludzi do grania. Bo jak to czytam to nie wiem gdzieś ty wszedł bo tu głupota na głupocie jest napisana!

PS. Tu jest prezka serwera - S 2 LANERIS

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Grałes tydzień a nawet nie wiesz ze shinsoo nie ma a gadasz ze tam są sklepy daj spokój nie chce sie kłócić ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReK powiedz mi za jaką wartość sprzedaży w sumie mogę wystawić sklepik? I czy jest to zależne od tego ile mam w eq? Bo wiem, że na pewno mogę za 1kkkk jak w eq mam 0, ale nie wiem czy więcej, bo już tyle razy próbowałem, że się pogubiłem :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...