Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odkryłem bug z gildią.

vavqa6.jpg

Moga być dwie gildie o tej samej nazwie co nie pozwala wyzwać innej gildii na wojnę, naprawcie to bo jest kilka gildii podwójnie i są zbugowane wojny, np: OnlySex, LastNight - nie można ich wzywać bo pisze " w Twojej gildii jest za mało członków" Mam 19/70... Czekam na SM za odkrycie buga. XDD

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odkryłem bug z gildią.

vavqa6.jpg

Moga być dwie gildie o tej samej nazwie co nie pozwala wyzwać innej gildii na wojnę, naprawcie to bo jest kilka gildii podwójnie i są zbugowane wojny, np: OnlySex, LastNight - nie można ich wzywać bo pisze " w Twojej gildii jest za mało członków" Mam 19/70... Czekam na SM za odkrycie buga. XDD

Faktycznie wiemy o tym błędzie, i będzie to poprawione przy aktualizacji. 

EDIT 01:36 -  Poprawione :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano
Witajcie,

prosimy o nie wchodzenie na inne strony oprócz naszych oficjalnych:

Wszystkie inne strony podawane w GRZE(wysyłanie na pw linków o konkursach lub odbanowaniach itp.) są FAŁSZYWE i osoby próbują w taki sposób wyłudzić dane, prosimy nie podawać ŻADNYCH DANYCH na takich stronach, my będziemy zgłaszać od dziś takie strony.

Pozdrawiamy i nie dajcie się nabrać!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano
logo.png
Changelog:
1. Poprawiono gildie - usunięto błąd z możliwością tworzenia dwóch takich samych gildi(takie same nazwy).
2. Zmieniono zduplikowane nazwy gildi.
3. Poprawiono wyjmowanie przedmiotów z itemshopa, od teraz przed użyciem itemku musicie odczekać 10 sekund, zapobiega to bugowaniu się VIP'a.
4. Poprawiono bicie przez nowe pety.

Kolejny mniejszy update wprowadzający poprawki które były niezbędne. Oczekujcie wielkiego update już niedługo!

Prosimy zaaktualizować klienta gry patcherem!

Update odbył się dnia 2016-01-22  o godzinie 01:25

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Opłaca się tu grać? Ile online w godzinach szczytu?

moim zdaniem oplaca sie bo server jest dosc latwy do ogarniecia... Graczy w godzinach szczytu jest 600-800. Nie patrz na licznik na stronie bo jest on podkrecony ;p

JurexGCW

Opublikowano

Administracja tego serwera to wielka kpina.

Napisałem na wołaj raz Ts3'a gildijnego i dostałem bana na grze, c**j słusznie, na 2 dzień dostałem bana na forum i na ts3, nawet nie wiem za co, pozdrawiam.

Niejakiś pionek Abra, zwykły Tut na serwerze może rozdawać permy na Ts3 nie podając powodu, ss:

69yztjs.jpg

Wbiłem na ts3 3-4dni temu, było z 4-5 ludzi na Ts na kanle  "pomoc w grze" czy jakoś tak, ludzie potrzebowali pomocy a co robił SuReK? Grał w minecrafta z jakimś swoim kumplem, z*********e.

Serwer polecam, ale Administracja jest dziecinna. 

SurEk olewa serwer, na update gracze czekają już długo.

Ja osobiście zakończyłem tu już gre bo z taką administracją nie da sie dogadac, pozdrawiam. 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Administracja tego serwera to wielka kpina.

Napisałem na wołaj raz Ts3'a gildijnego i dostałem bana na grze, c**j słusznie, na 2 dzień dostałem bana na forum i na ts3, nawet nie wiem za co, pozdrawiam.

Niejakiś pionek Abra, zwykły Tut na serwerze może rozdawać permy na Ts3 nie podając powodu, ss:

69yztjs.jpg

Wbiłem na ts3 3-4dni temu, było z 4-5 ludzi na Ts na kanle  "pomoc w grze" czy jakoś tak, ludzie potrzebowali pomocy a co robił SuReK? Grał w minecrafta z jakimś swoim kumplem, z*********e.

Serwer polecam, ale Administracja jest dziecinna. 

SurEk olewa serwer, na update gracze czekają już długo.

Ja osobiście zakończyłem tu już gre bo z taką administracją nie da sie dogadac, pozdrawiam. 

Podaj mi Twój nick chętnie z Tobą porozmawiam(odbanuję Cie na ts'ie).

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Widzę ze liczba graczy spadła

Spadla bo tutaj sie nic kompletnie nic nie dzieje... Updaty sa wprowadzane zbyt rzadko. Surek zrobi cos raz na dobrych kilka miechow (mowa tutaj o znaczacych aktualizacjach) Bo poprawki nie

przyciagaja graczy.

Dodam ze jakas ciekawsza aktualizacja pomijajac oczywiscie event swiateczny w ktorym byly obiecane raty i do tej pory ich nie widzialem. To bylo 18.11.2015 dodanie dangeonu na 225

A taki powazny update byl 7 listopada i bylo to dodanie max 240lvla. Moim skropmnym zdaniem na ten server nie wbije juz nigdy 1k ludzi. Dlaczego?

raz server jest dosc stary

dwa byl juz reklamowany przez kazda mozliwa osobe... Nawet malysz reklamowal go 2 razy i za kazdym razem nie wybil sie nic na nim...

trzy to wlasnie te super dlugie czekanie na nowosci...

JurexGCW

Opublikowano

Faktycznie liczba spadła o jakieś 200-300 po aktualizacji to się zmieni spokojnie :)

O 200-300 z licznika a w istocie o jakieś 800. Gdy mories tracił graczy pisałes dokładnie to samo a jak skończył chyba wszyscy wiemy ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie dochodzi mi e-mial z aktywacja na konta na forum :(

PS: Jeśli chce ktoś wymienić flux/ridiant itp na trove za eq na laneris s2 chętnie się wymienie  :) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

O 200-300 z licznika a w istocie o jakieś 800. Gdy mories tracił graczy pisałes dokładnie to samo a jak skończył chyba wszyscy wiemy ;)

Znowu Ty, ile razy mam Ci udowadniać ile jest na prawdę? Kłóciłeś się ze mną 3 razy na temat sklepików offline i co?.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Znowu Ty, ile razy mam Ci udowadniać ile jest na prawdę? Kłóciłeś się ze mną 3 razy na temat sklepików offline i co?.

Chyba nie zrozumiałes treści mojej wypowiedzi a więc postaram się nieco ją sparafrazować. Zauważ ze nikt nie spędza całego dnia przed metinem, co za tym idzie jeśli z licznika liczba graczy zmniejszy się o te 200 spadek nie dotyczy przecież 200 osob. 

Srij9JT.png

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałes treści mojej wypowiedzi a więc postaram się nieco ją sparafrazować. Zauważ ze nikt nie spędza całego dnia przed metinem, co za tym idzie jeśli z licznika liczba graczy zmniejszy się o te 200 spadek nie dotyczy przecież 200 osob. 

A to przepraszam faktycznie masz racje, ale to ze względu na brak aktualizacji i w ostatnim czasie eventów cały czas pracujemy nad aktualizacja która ma wejść teraz w życie hihi i wtedy osoby które "odeszły" bo tak na prawdę czekają na aktualizację to wrócą.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam tylko wbijać i grać nic dodać nic ująć

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/550/600/700/800/900/1000

Opublikowano

logo.png

Changelog:
1. Poprawiono panel boczny + dodano kilka nowych rzeczy do niego:
- Teleportacja,
- Stwórz marmur,
- Runy,
- Usuń polimorfię,
- Dozorca,
- Sklep offline,
- Zapisane pozycje,
- Szybka zmiana ekwipunku,
- AntyExp,
- Kosz,
- *NOWE* Blokada Ekwipunku,
- *NOWE* Użyj Dopalaczy.
- *NOWE* Użyj status AFK
Oraz odnowiono ikonkę Itemshopa a tak oto prezentuje się ten panel:
eq.jpg
2. Poprawiono a w zasadzie unowocześniono system ulepszania od teraz pokazuje ilość ulepszaczy w eq i poprawa estetyczna:
ulepszanie.jpg
3. Dodano nową funkcję dopalacze, z możliwością wyboru co ma odpalać automatycznie i co ile minut a tak prezentuje się:

321.jpg
Jest on dostępny w panelu bocznym.
4. Poprawienie zamienianie psów na moby(mapa 165).
5. Dodano możliwość handlu przedmiotem "Owoc Życia".
6. Poprawiono widoczność yangów na dużej czcionce.
7. Poprawiono rozwód
8. Poprawiono optymalizacje gry.
9. Dodano liste tutorów od teraz będą się tam wyświetlać:

tutorzy.jpg
10. Zmieniono wygląd panelu postaci przedstawia się tak:

panel_postaci.jpg

11.  Zmieniono kosz na bardziej rozbudowany:

kosz.jpg
12. Dodano blokade EQ

eq_block.jpg
13. Dodano możliwość wyboru wyglądu zbroja/kostium.
1.jpg
2.jpg

Zapewne pytacie się dlaczego nie wchodzi w tej aktualizacji poziom 250? Już tłumacze 250 poziom chcemy dopracować na maksa żeby zbalansować wbijanie tego poziomu więc troszkę to potrwa jeszcze, ale mamy nadzieję że ta aktualizacja która teraz wchodzi przyjmie się pozytywnie!

Update odbył się dnia 2016-02-01  o godzinie 02:00

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

O super, tylko przy dopalaczach przydało by się czas określać w sekundach, a nie minutach, bo jak ktoś już ma aktywowaną roske/wode to nigdy nie kliknie idealnie jak sie skonczy, a w sekundach to chociaz w przybliżeniu, by mogło używac co np. 10 sekunda

@Edit. Po aktualizacji nie można ustawić w ogóle tego czasu dopalaczy :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

logo.png

Changelog:
1. Poprawiono panel boczny + dodano kilka nowych rzeczy do niego:
- Teleportacja,
- Stwórz marmur,
- Runy,
- Usuń polimorfię,
- Dozorca,
- Sklep offline,
- Zapisane pozycje,
- Szybka zmiana ekwipunku,
- AntyExp,
- Kosz,
- *NOWE* Blokada Ekwipunku,
- *NOWE* Użyj Dopalaczy.
- *NOWE* Użyj status AFK
Oraz odnowiono ikonkę Itemshopa a tak oto prezentuje się ten panel:
eq.jpg
2. Poprawiono a w zasadzie unowocześniono system ulepszania od teraz pokazuje ilość ulepszaczy w eq i poprawa estetyczna:
ulepszanie.jpg
3. Dodano nową funkcję dopalacze, z możliwością wyboru co ma odpalać automatycznie i co ile minut a tak prezentuje się:

dopalacze.jpg

Jest on dostępny w panelu bocznym.
4. Poprawienie zamienianie psów na moby(mapa 165).
5. Dodano możliwość handlu przedmiotem "Owoc Życia".
6. Poprawiono widoczność yangów na dużej czcionce.
7. Poprawiono rozwód
8. Poprawiono optymalizacje gry.
9. Dodano liste tutorów od teraz będą się tam wyświetlać:

tutorzy.jpg

10. Zmieniono wygląd panelu postaci przedstawia się tak:

panel_postaci.jpg

11.  Zmieniono kosz na bardziej rozbudowany:

kosz.jpg
12. Dodano blokade EQ

eq_block.jpg

Zapewne pytacie się dlaczego nie wchodzi w tej aktualizacji poziom 250? Już tłumacze 250 poziom chcemy dopracować na maksa żeby zbalansować wbijanie tego poziomu więc troszkę to potrwa jeszcze, ale mamy nadzieję że ta aktualizacja która teraz wchodzi przyjmie się pozytywnie!

Update odbył się dnia 2016-02-01  o godzinie 02:00

Wszystko z reviosa, rly?  xD  xD  xD

qolJA1e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...