Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Licznik albo wyłączony albo na prawdę ładnie podkręcony :) To jeszcze nie padło? :D

Też się dziwie, ale niech jeszcze postoi chwile, bo muszę sprzedać konta póki są coś jeszcze warte.

Pozwolę sobie zacytować słowa SuReeK :

Ja też wiem, dlatego z dropu od mikołaja są tylko niektóre pety mounty i kostiumy, wszystko jest przemyślane  :)

:)

Dalej twierdzisz, że wszystko zostało przemyślane ?

To czemu kostiumy świąteczne wart są teraz 40B i jest ich tyle, że ludzie się ich pozbywają, wyrzucając je na ziemie ? Przecież mają takie same bonusy jak kostiumy z IS które kosztują ~15 zł.

Czyli, że teraz nie trzeba płacić jak przed eventem 400b za kostium pvp, bo można kupić za 40b :)

Przemyślany event, gratulacje :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SuReeK.

Jeśli na Laneris S2 gra 1500 ludzi to Ty masz problemy z wzrokiem, bo to, że sklepy offline są na każdym ch i na mapach expowych to nie oznacza, że gra tutaj tyle ludzi.

Na każdej mapie expowej wieje pustką. Expiąc do 240 ( tak, bez buga expa którego usunąłeś niczym " Robi Hood " w walce z niesprawiedliwością. PS. szkoda, że buga usunąłeś jak większość graczy z niego skorzystała -.- )

Więc nie wkręcaj innym, że gra tutaj tyle ludzi, bo to jest wręcz żałosne. 

Expiłem wczoraj na mapie od bodajże 140 lvla ,wszystkie spoty zajęte,na 1 spocie po 2,3 osoby.To ma być wianie pustką?

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Expiłem wczoraj na mapie od bodajże 140 lvla ,wszystkie spoty zajęte,na 1 spocie po 2,3 osoby.To ma być wianie pustką?

Niektórzy po prostu mają ból dupy że serwer trzyma się dobrze ponad pół roku i graczy nie brakuje, psss konkurencja :/

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Niektórzy po prostu mają ból dupy że serwer trzyma się dobrze ponad pół roku i graczy nie brakuje, psss konkurencja :/

Psss. nie konkurencja tylko zwykły gracz pomiędzy chorymi układami mt2. 

Chce tylko żebyś nie okłamywał ludzi, bo tak się nie robi. Te Twoje żałosne reklamy i żałosne eventy... wiem, że chciałbyś mieć tutaj 1,5k luda..

Kolego, nie dziwie sie, że tam nie ma miejsca :) a chociaż widziałeś jak " wielka " jest ta mapa ? 

Zrozumiałbym jeśli napisał byś o innej mapie, ale mapa od 140 ? wtf ? Jak tam nawet jak będzie grało 100 osób to spoty będą zajęte, a po drugie ludzie robią dropki na biologa a tym miejscu, więc się nie dziw :)

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Witam mam problem, pobrałem dzisiaj klienta, wypakowałem go, uruchomiłem go przez "LaneriS2Patcher", client się z pachował, no to naciskam "Rozpocznij Grę" i nic pacher się wyłącza i tyle.

Próbowałem też odpalić klienta przez "metin2client" ale wyskakuje błąd "metin2client.exe - Błąd aplikacji. Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0150002)."

Prosił bym o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

cooltext2_asnpspw.png

Opublikowano

Witam mam problem, pobrałem dzisiaj klienta, wypakowałem go, uruchomiłem go przez "LaneriS2Patcher", client się z pachował, no to naciskam "Rozpocznij Grę" i nic pacher się wyłącza i tyle.

Próbowałem też odpalić klienta przez "metin2client" ale wyskakuje błąd "metin2client.exe - Błąd aplikacji. Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0150002)."

Prosił bym o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

Wejdź dzisiaj na ts po południu jakoś chętnie pomogę :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wróciłbym, nadal trzeba yangi dropić w v2 gdzie na spotach jest pełno lvli 200+? (Tak jak kilka tygodni temu)

Nie trzeba, tylko jest taka możliwość zarobku a w v2 nie dropią już gracze z wysokimi poziomami a dropki z 61 lvl +.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Takie pytanie.

Czy bedziesz usuwał z IS pety,mounty swiateczne?

Powiedz mi jak by ktoś Ci dał prezent a potem to zabrał jak byś sie czuł? No wiec masz odpowiedź.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Powiedz mi jak by ktoś Ci dał prezent a potem to zabrał jak byś sie czuł? No wiec masz odpowiedź.

Tyle, że Ty nie rozdajesz prezentów a dajesz tylko możliwość kupna za realne pieniążki przedmioty które można było zdobyć w czasie eventu świątecznego ( ogólnie chore podejście, ale dobre dla Twojej kieszeni )

Taka mała ścisłość, jeśli chodzi o prezenty. 

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Tyle że jak sam pisałeś tych itemów świątecznych nie miało być w IS :)

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

surek czekam na info odnosnie update...

W środę podam informacje, co do update bo mam malutki pomysł jak to rozwiązać, chodzi mi o ankietę, i ogólnie o wymianę zdań graczy.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@TheKamilPolska

Bo to jest sposób takich cwaniaków serwerowych, przed eventem lub w czasie eventu napiszą, że nie będzie tego w IS wcale a po evencie ładują przedmioty eventowe i cieszą ryjki, bo hajs będzie leciał a w tym wypadku przedmioty świąteczną są jeszcze o 1000 SM droższe ( pewnie powie, że by było mniejsze zainteresowanie  -.- ) Ogólnie jak widzę taką pazerność to aż żal mi tego człowieka, albo A albo B....

Dodatkowo nie odpisuję na pytania, czemu te przedmioty w końcu się znalazły w IS jak miało ich tam nie być, żalosne. 

Nie ma ich w itemshopie wcale, są w kole losu oraz u mikołaja ;)

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

@TheKamilPolska

Bo to jest sposób takich cwaniaków serwerowych, przed eventem lub w czasie eventu napiszą, że nie będzie tego w IS wcale a po evencie ładują przedmioty eventowe i cieszą ryjki, bo hajs będzie leciał a w tym wypadku przedmioty świąteczną są jeszcze o 1000 SM droższe ( pewnie powie, że by było mniejsze zainteresowanie  -.- ) Ogólnie jak widzę taką pazerność to aż żal mi tego człowieka, albo A albo B....

Dodatkowo nie odpisuję na pytania, czemu te przedmioty w końcu się znalazły w IS jak miało ich tam nie być, żalosne. 

Przedmioty z dropu miały określoną pule, jeżeli chodzi o kostiumy to w 100% były dostępne w grze w itemshopie ich nie było, mam wrażenie że próbujesz na siłę robić gównoburze, no ale okej rozumiem(cebula).

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Przedmioty z dropu miały określoną pule, jeżeli chodzi o kostiumy to w 100% były dostępne w grze w itemshopie ich nie było, mam wrażenie że próbujesz na siłę robić gównoburze, no ale okej rozumiem(cebula).

Sam mam wszystko z IS z świąt(w tym smauga >D) tak więc :)

Kiedy update ??

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Sam mam wszystko z IS z świąt(w tym smauga >D) tak więc :)

Kiedy update ??

Więc widzisz, ale nie każdemu możemy chyba dogodzić eh szkoda słów, a co do update podam jutro informacje. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A czy ja pisałem coś o dropie z gry ?

Pisałeś, że przedmioty świąteczne z gry nie znajdą się w IS, więc co robią mounty i pety w IS? Masz mnie za idiote czy sam jesteś niedorozwinięty umysłowo, by czytać z zrozumieniem ?

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

A czy ja pisałem coś o dropie z gry ?

Pisałeś, że przedmioty świąteczne z gry nie znajdą się w IS, więc co robią mounty i pety w IS? Masz mnie za idiote czy sam jesteś niedorozwinięty umysłowo, by czytać z zrozumieniem ?

Oj przepraszam nie napisałem przedmioty świąteczne z określonej puli nie znajdują sie w itemshopie, lepiej? Ehhh dalej szukaj dziury w całym.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Oj przepraszam nie napisałem przedmioty świąteczne z określonej puli nie znajdują sie w itemshopie, lepiej? Ehhh dalej szukaj dziury w całym.

Dla mnie słowa : " Nie ma ich w itemshopie wcale, są w kole losu oraz u mikołaja  ;) "

Oznaczają, że itemy świąteczne z eventu nie znajdą się w IS, ale uj z tym i tak mam w d*pie Twoje serwery, nawet jak jesteś tylko sponsoringiem, bo jesteś i tak tylko małym, kłamliwym człowieczkiem ( terios ).

Nie pozdrawiam. 

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

@SuReeK ile można mieć w Ekwipunku najwięcej kasy? Bo nie wiem czy jak wejdzie mi np. na 1kkkk czy mi się yangi nie zresetują czy coś takiego :D

Nic Ci się nie zresetuje bez obaw ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...