Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SuReeK wez napraw znajomych..z 2 tyg tem ujzmienilem nick jakdodalem np dzisiaj to po relogu juz znikaja znajomi.

pisalem surkowi juz we wrzesniu o tym ... Nadal nic nie zrobil w tej sprawie.. Nie ogarniam tego.

Dodam ze o cieciu z siodla tez pisalem na mountach z IS i nadal nie poprawione..

JurexGCW

Opublikowano

Troche odgrzany kotlet :D

Mimo to chyba warto będzie zagrać :)

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

a metinologia,ksiegi mocy ? :D

Napraw ta liste znajomych po zmianie nicku.

I kiedy jakies zuo/ox?

Te misje o których mówisz są tylko pomysłem zaczerpnięte bo każda misja jest pisana od podstaw na s2.

Naprawami zajmiemy sie w tygodniu teraz każdy chce czas spędzić bardziej z rodzinnie niż przy poprawkach czegokolwiek, ale spokojnie nie zapomnę o tej sprawie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Te misje o których mówisz są tylko pomysłem zaczerpnięte bo każda misja jest pisana od podstaw na s2.

Naprawami zajmiemy sie w tygodniu teraz każdy chce czas spędzić bardziej z rodzinnie niż przy poprawkach czegokolwiek, ale spokojnie nie zapomnę o tej sprawie :)

To jak bd to naprawiac to nie zapomnij o bonusach od metinologa :) Przynajmniej te na moby nie działają.

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy serwer na ranku, administracja jedna z lepszych o ile nie najlepsza! Miałem problem bo nie pamiętałem Loginu do konta i odpowiedzieli mi w pare sekund nie to co na innych serwerach polecam serdecznie! Serwer z*******y jak i administracja.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Dlaczego w przypiętym poście na SS jest, że trzeba oddać 50 skarpetek, a w grze, że 100? :(

Bo takie było założenie na początku, lecz na końcu postanowiłem to zmienić i wypuściłem oficjalną wersje z 100 skarpetkami, ale to chyba nie jest problem jak poprawnie pokazuje w grze, każdy chyba umie czytać? :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serwer genialny,graczy jest naprawde sporo(ale spot zawsze sie znajdzie :) ) ,administracja widac,ze sie stara,nawet w swieta poswieca duzo czasu,misje nie nudza.Serwer raczej nie nalezy do tych sezonowych,gdzie gracze odchodza po miesiacu,serwer sie trzyma od kilku miesiecy a graczy dalej sporo,polecam :P

235761444056892195480.gif

Opublikowano

SuReek.

Ta sygnatura jest chyba nie z tego roku -.-

Gdzie Ty masz na serwerze ponad 1500 graczy ? 

Nie ładnie tak okłamywać ludzi ;/

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

SuReek.

Ty chyba na serwer nie wchodzisz.

Wszedzie mozna sie z kims bic.Nawet na orkach po 10 osob sie bija nie raz ;)

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

SuReek.

Grasz w ogóle tutaj ze gadasz głupoty?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Grasz w ogóle tutaj ze gadasz głupoty?

Tak, aktualnie posiadam dwie postacie z 240 poziomem i sprzedaję cały dobytek na allegro.

Nie wiem czy wchodzisz w ogóle na własny serwer, ale jak gracz mogę w 100% potwierdzić, że tutaj w południe gra maksymalnie 800 ludzi.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

SuReeK.

Jeśli na Laneris S2 gra 1500 ludzi to Ty masz problemy z wzrokiem, bo to, że sklepy offline są na każdym ch i na mapach expowych to nie oznacza, że gra tutaj tyle ludzi.

Na każdej mapie expowej wieje pustką. Expiąc do 240 ( tak, bez buga expa którego usunąłeś niczym " Robi Hood " w walce z niesprawiedliwością. PS. szkoda, że buga usunąłeś jak większość graczy z niego skorzystała -.- )

Więc nie wkręcaj innym, że gra tutaj tyle ludzi, bo to jest wręcz żałosne. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Witam, mam problem z zalogowaniem się ciągle wyskakuje mi "błąd połączenia z serwerem" ostatnio bez żądnych problemów logowałem się. Ma ktoś podobne problemy? Na innym koncie gdy uda się zalogować to po wyborze postaci i kliknięciu start wywala do okna logowania, na stare konto wciąż nie mogę się zalogować (błąd łączenia z serwerem...).

1344088604-U104816.jpg

SilkroadFan

Opublikowano

Witam, mam problem z zalogowaniem się ciągle wyskakuje mi "błąd połączenia z serwerem" ostatnio bez żądnych problemów logowałem się. Ma ktoś podobne problemy? Na innym koncie gdy uda się zalogować to po wyborze postaci i kliknięciu start wywala do okna logowania, na stare konto wciąż nie mogę się zalogować (błąd łączenia z serwerem...).

Cały hosteam ma problem z serwerami, czekamy aż poprawią.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Licznik albo wyłączony albo na prawdę ładnie podkręcony :) To jeszcze nie padło? :D

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...