Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był nowy klient musisz na nowo ściągnąć :P

Podeślij te błędy na pw :)

surek k***a

kiedy ty w koncu naprawisz skille konne na wszystkie postacie?

Ebmy5Hc.png

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Można prosić jakiś screen z ch1( tam gdzie najwięcej osób ) - (o tej porze)?

Opublikowano

Naprawicie w końcu te walone lagi czy tak już zostanie?Nie da się expić bo co 2 minuty wywala z serwera aż grać się odechciewa, szkoda bo serwer ma potencjał tylko przez chciwość administracji cierpią gracze i sam serwer.

Zamiast zrobić jeden dopracowany serwer to robicie 10 i wypuszczacie je pełne bugów itp. po czym próbujecie naprawić to aktualizacjami, łatkami...

Opublikowano

Naprawicie w końcu te walone lagi czy tak już zostanie?Nie da się expić bo co 2 minuty wywala z serwera aż grać się odechciewa, szkoda bo serwer ma potencjał tylko przez chciwość administracji cierpią gracze i sam serwer.

Zamiast zrobić jeden dopracowany serwer to robicie 10 i wypuszczacie je pełne bugów itp. po czym próbujecie naprawić to aktualizacjami, łatkami...

Ale nie rozumiem, dedyka mamy ponad ofertę z hosteam + Filtry indywidualne więc to nie jest wina serwera, ale możesz mi powiedzieć jaka mapka cokolwiek? Postaram się poprawic.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Chciałem podropić sobie kasę w V2 jednak nie mogę bo mnie wyrzuca, an innych serwerach nie mam problemu, jestem czysty (wysyłałem logi vandettowi), jeśli mógłbyś poprawić to ogarnij to bo naprawdę czasem aż odechciewa się grać :/.

Zauważyłem też że czasami wisi zostaniesz połączony z serwerem, i tak może wisieć przez dobre 2 minuty, dopiero po pewnym czasie wbija na serwer.

Opublikowano

Nasz kochany SuRek, " naprawił " błąd który umilał graczom rozrywkę.

Nie można już expić w pt postaci 190+, w kilka minut można było w pt wbić od 190 do 220+. Teraz gracze od 195 będą siedzieć przed komputerem dzień i noc by wbić poziom. bo od 195 zaczyna się tutaj konkrenty hardzik. Właśnie sprawdziłem PD z IS, 2x pd z gry i mount z pd i z spota leci 1-2%. Nie dość, że trzeba milion proszków by zrobić eq na 200 to teraz exp jak na hardzie.

Powodzenia nowym graczom.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Chciałem podropić sobie kasę w V2 jednak nie mogę bo mnie wyrzuca, an innych serwerach nie mam problemu, jestem czysty (wysyłałem logi vandettowi), jeśli mógłbyś poprawić to ogarnij to bo naprawdę czasem aż odechciewa się grać :/.

Zauważyłem też że czasami wisi zostaniesz połączony z serwerem, i tak może wisieć przez dobre 2 minuty, dopiero po pewnym czasie wbija na serwer.

Podeślij mi na pw sysser + ściągnij na nowo klienta ;)

Nasz kochany SuRek, " naprawił " błąd który umilał graczom rozrywkę.

Nie można już expić w pt postaci 190+, w kilka minut można było w pt wbić od 190 do 220+. Teraz gracze od 195 będą siedzieć przed komputerem dzień i noc by wbić poziom. bo od 195 zaczyna się tutaj konkrenty hardzik. Właśnie sprawdziłem PD z IS, 2x pd z gry i mount z pd i z spota leci 1-2%. Nie dość, że trzeba milion proszków by zrobić eq na 200 to teraz exp jak na hardzie.

Powodzenia nowym graczom.

Rozumiem że gdybym zostawił ten błąd było by lepiej, a potem byś pisał że nic nie robię i nie poprawiam no kurde trzymajcie mnie...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Podeślij mi na pw sysser + ściągnij na nowo klienta ;)

Rozumiem że gdybym zostawił ten błąd było by lepiej, a potem byś pisał że nic nie robię i nie poprawiam no kurde trzymajcie mnie...

Akurat na ten błąd nikt nie narzekał, gracze z wyższymi zarabiali a gracze z mniejszymi nie musieli tyle siedzień przy serwerze...

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Akurat na ten błąd nikt nie narzekał, gracze z wyższymi zarabiali a gracze z mniejszymi nie musieli tyle siedzień przy serwerze...

Błąd to błąd i zostanie naprawiony a został mi zgłoszony to zareagowałem :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Błąd to błąd i zostanie naprawiony a został mi zgłoszony to zareagowałem

Szkoda, że tak późno :v

Ja bym wolał by były naprawione mniejsze błędy, których jest zresztą pełno.

Ale co tam, fakt jest faktem. Ja naszczęście już swoje wbiłem. Powodzenia nowym, niezły medium się zrobił.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Jak dla mnie zesłałeś na złą drogę ten serwer.

Nie zastanowiłeś się jak odbije się to na rynku ( mówię tutaj o blokadzie expa ). Teraz nowi gracze będą wiedzieli, że zrobił się z tego serwer pod medium a miał być to easy/4fun.

Dawniej gracze z poziomami 190 + płacili około 4-5b za jeden poziom, więc to bardzo mało. Teraz nie dość by ogarnąć eq set 200, powatarzam 200 to trzeba wydropić około 4,5k proszków i połowę mniej piasków i innych ulepów.

Teraz trzeba będzie siedzieć 4-5h na 195-200 z full is by wyexpić te kilka poziomów. Wiem, że teraz podskoczą statystki IS, bo bez IS na tych poziomach można sobie ewentualnie w nosie pogrzebać, a nie expić.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Nie zastanowiłeś się jak odbije się to na rynku ( mówię tutaj o blokadzie expa ). Teraz nowi gracze będą wiedzieli, że zrobił się z tego serwer pod medium a miał być to easy/4fun.

Dawniej gracze z poziomami 190 + płacili około 4-5b za jeden poziom, więc to bardzo mało. Teraz nie dość by ogarnąć eq set 200, powatarzam 200 to trzeba wydropić około 4,5k proszków i połowę mniej piasków i innych ulepów.

Teraz trzeba będzie siedzieć 4-5h na 195-200 z full is by wyexpić te kilka poziomów. Wiem, że teraz podskoczą statystki IS, bo bez IS na tych poziomach można sobie ewentualnie w nosie pogrzebać, a nie expić.

Stary ale Ty marudzisz o tym że naprawiamy bugi no proszę Cię...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Gosciu! Jak ja to czytam to poprostu mnie blokuje! On robi swoje. Blokuje bugi... A Ty jeszcze go hejtujesz ze cos naprawia? Jestes zenujacy skoro nie potrafisz wbic tych marnych lvli... Gram tutaj swoje i ani jednego lvla nie wbilem na bugu. Pozdrawiam :)

JurexGCW

Opublikowano

Stary ale Ty marudzisz o tym że naprawiamy bugi no proszę Cię...

Nie marudzę tylko pisze Ci jak to wygląda z strony gracza.

Jak już nie masz nic robić tylko psuć rynek serwera to weź zajmij się np. misjami. Przy większości misjach nie pokazuje jakie dostajemy nagrody ( bonusy ), pokazuje : " TEST1234 ".

Nie można dodawać nie których kostiumów do handlu ( przez dozo trzeba ), ogranicz drop zbędnych itemów z metinów. Gdy dodajemy przedmioty w założonym sklepie, nie pokazuje nam po dodaniu ile dodaliśmy przedmiotów.

Wypisywać więcej ?

UP, skąd wiesz, że nie potrafię wbić poziomów. Kolejna wróżka na mpc ?

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Gosciu! Jak ja to czytam to poprostu mnie blokuje! On robi swoje. Blokuje bugi... A Ty jeszcze go hejtujesz ze cos naprawia? Jestes zenujacy skoro nie potrafisz wbic tych marnych lvli... Gram tutaj swoje i ani jednego lvla nie wbilem na bugu. Pozdrawiam :)

Niech naprawia bugi, ale trzeba też myśleć o graczach którzy zwrócili uwagę na ten serwer, bo zobaczyli " Easy/4fun ". Nic przyjemnego expić kilka godzin ( rzecz jasna z full IS, który w sumie do tanich nie należy ) na serwerze który z założenia miał być easy/4fun.

Pominę kwestię robienia eq, musi coś tutaj zablokować gracza, bo wszystkie serwery by wyglądały jak 4funmt2 itd. ogólnie jedno strzałowce. SuRek doskonale wiedział, że gracze z poziomami 190+ korzystają z tego. Jeśli aż tak zależało Ci na naprawieniu tego to czemu dopiero teraz to zrobiłeś ? Ja mam to gdzieś, bo nie będę tutaj grał trzema postaciami jak niektórzy " nałogowcy ", ale trzeba myśleć o nowych graczach. Ja bym tutaj pomyślał o wyrównaniu tego expa wiem, że skurczy Ci się przez to kieszeń, ale może warto ?

PS. Pozbądźcie się tego " Vandetta/Daniel " z forum, gość pitoli trzy po trzy ( pewnie ktoś napisze, że tak jak ja B) ). Blokuje konta na forum jeśli powie się mu prawdę w oczy a po drugie, większość jego wypowiedź nic nie wnosi do temat. Gorzej niż problemy na Lenaris s2.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Niech naprawia bugi, ale trzeba też myśleć o graczach którzy zwrócili uwagę na ten serwer, bo zobaczyli " Easy/4fun ". Nic przyjemnego expić kilka godzin ( rzecz jasna z full IS, który w sumie do tanich nie należy ) na serwerze który z założenia miał być easy/4fun.

Pominę kwestię robienia eq, musi coś tutaj zablokować gracza, bo wszystkie serwery by wyglądały jak 4funmt2 itd. ogólnie jedno strzałowce. SuRek doskonale wiedział, że gracze z poziomami 190+ korzystają z tego. Jeśli aż tak zależało Ci na naprawieniu tego to czemu dopiero teraz to zrobiłeś ? Ja mam to gdzieś, bo nie będę tutaj grał trzema postaciami jak niektórzy " nałogowcy ", ale trzeba myśleć o nowych graczach. Ja bym tutaj pomyślał o wyrównaniu tego expa wiem, że skurczy Ci się przez to kieszeń, ale może warto ?

PS. Pozbądźcie się tego " Vandetta/Daniel " z forum, gość pitoli trzy po trzy ( pewnie ktoś napisze, że tak jak ja B) ). Blokuje konta na forum jeśli powie się mu prawdę w oczy a po drugie, większość jego wypowiedź nic nie wnosi do temat. Gorzej niż problemy na Lenaris s2.

Ty troszkę nie rozumiesz pojęcia easy/4 Fun, to ma być łatwy a zarazem przyjemny serwer do jakiegoś momentu potem powolutku ma sie zmieniać stopień trudności, to nie jest serwer pvp... Teraz mam na oku przede wszystkim aktualizacje świąteczna tak jak mówiliśmy :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Mnie tylko boli to ze itemy do biologa nie dropia na każdym lv tak samo np na 140 lv antidota dropia po 5x z co 6 spota a na 147 lv po 1h biciu mobow już nie dropia  :(

Opublikowano

Ty troszkę nie rozumiesz pojęcia easy/4 Fun, to ma być łatwy a zarazem przyjemny serwer do jakiegoś momentu potem powolutku ma sie zmieniać stopień trudności, to nie jest serwer pvp... Teraz mam na oku przede wszystkim aktualizacje świąteczna tak jak mówiliśmy :)

Tyle, że tutaj nie zmienia się powolutku stopień trudności, do 195 poziomu mogę grać xxx postaciami, od 195 do 200 jest naglę przełom, trzeba wydać około 20 zł na IS ( przelew, dostajemy za to mounta do expa i PD na 24h-.- ) lub około 30 zł SMS. Można zawsze kupić kupony SM, kupon 1000SM ~~200b, potrzebujemy na to 3,6 tys SM, czyli 4x200b = 800b. Taniej wychodzi kupno bryłek z allegro niż ładowanie w IS. Tak samo jest od 215 do 220 i od 220 do 240.

Więc jeśli według Ciebie tak ma być, to masz dziwny tok myślenia.

UP. Ja bym biologa zostawił w spokoju. Zawsze to inny sposób niż dropienie yangow w lochach i dropienie proszków itd...

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Dopytam się, jeśli już przy świętach.

Planujesz tylko aktualizację świąteczną czy też jakiś event świąteczny ?

Co do eventu, jeśli ma być kolejne zuo, albo ox z pytaniami z nie wiadomo jakiego serwera to, może lepiej sobie odpuścić.

Ja bym tutaj widział, drop szkatułek. Z mobbów, metinów i bossów. Z bossów były by najlepsze. Drop to unikatowe świąteczne kostiumy, fryzury, pet, wierzchowiec.

Taki kostium czy fryz, wierzchowiec może być bez bonów, liczy się tylko lans i wyjątkowość. Pety mogą być z bonami takie jak standardowe. Szansa na wydropienie unikatów musiała by być mocno z naciskiem na mocno ograniczona, malutka szansa na drop. Przemyśl to, lepiej spędzić święta przy dobrej rywalizacji niż męczyć się na zuo z lagami i z oxem :)

4124112_16944776.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...