Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SuRek, jeśli aż tak się martwisz dobrem serwera to mam dla Ciebie kilka błędów.

1.) Ustawie sobie zasięg sklepów w połowię, przechodzę koło " kupy " sklepów, nie wyświetlają mi nazwy sklepów. Trzeba ciągle klikać " alt " na klawiaturze. Szczerze ? Nie wiem czy tak to miało działać.

2.) Gdy zmieniamy CH za pomocą szybkiej zmiany, wcześniej mamy ustawione na " ukryj sklepy ", włączamy widoczność i w tej chwili metin się zacina, czarny obraz i tylko ponowne włączenie ratuje. Tak jest za każdym razem.

3.) Tutaj się już wysiliłem i wrzucę Ci zdjęcie. Przykładowo, przeglądam sklepy na CH1, zmieniam na CH2 i przenosi mi nazwy sklepów z CH1 na CH2, tak to wygląda :

Te sklepy " w powietrzu " to właśnie sklepy z CH1, nie można ich otworzyć, ale ciągle krążą ze mną. Wtedy chce wyłączyć sklepy, tzn. ukryć, klikam ukryj i zacina metina. Tak jest za każdym razem i na każdym ch.

Tak, odpalam przez patcher -.-

16767522.jpg?1449740379

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te sklepy to porazka teraz.Tak zaczely lagowac ze gra sie zawiesza a wczesniej tak nie bylo.Tak samo przy zmianie zasiegu/ukrywaniu,metin sie zawiesza.

Opublikowano

Te sklepy to porazka teraz.Tak zaczely lagowac ze gra sie zawiesza a wczesniej tak nie bylo.Tak samo przy zmianie zasiegu/ukrywaniu,metin sie zawiesza.

Poprawimy to dzisiaj lub w najbliższym czasie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

FanPage.

Chodziło Ci o fp na facebook ?

Jeśli tak, to może byś wrzucił info na oficjalnym forum lub tutaj, nie każdy ma fb.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

SuReeK.

Widziałem foty z świątecznego eventu.

Dobrze zacząłeś, proszę tylko byś nie zepsuł tego eventu.

Event niech trwa kilka dni, każdy gracz musi mieć taką samą szansę na drop. Żeby nie było czegoś takiego, że w lochu będzie więcej dropić niż na innych mapach. Niech każdy przedział poziomowy ma taką samą szansę na zdobycie któregoś z przedmiotów.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Pobrałem tego niby nowego clienta i ciągle pisze błąd podczas łączenia,więc o co tu chodzi ? Ciągle coś kombinuje i zmienia aż pzrestaje to działać!!!

Aktualnie jest przerwa techniczna.

4124112_16944776.jpg

Opublikowano
Changelog:

- Poprawiono bonusy od teraz nikt nie ma więcej lub mniej od innego gracza,

- Poprawiono lagi sklepików offline(wystarczy zaaktualizować klienta).

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

4ty raz serwer offline. Nie polecam . Co chwilę off ;)

Nie polecasz bo cały czas pracujemy nad serwerem no okej, już możesz normalnie grać :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie polecasz bo cały czas pracujemy nad serwerem no okej, już możesz normalnie grać :)

Tak normalnie, że po wstawieniu 8 itemka do BSa zaś wypier*oliło. O tym mówię. Pracuj w nocy, jak nikogo nie ma -.-

Opublikowano

Skoro ciągle coś robicie to  weź go wyłącz na cały dzień i ogarnij all co tzreba a nie co chwila robisz off!!!

Stary, ale zrozum że nie robimy prawie w ogóle przerw, a raz kiedyś zrobimy kilka a Ty marudzisz no pls.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Clienta wywala co pare minutek :s

1210 18:39:49722 ::   File "ui.py", line 1135, in OnToggleDown

1210 18:39:49722 ::   File "switchbot.py", line 127, in Activate

1210 18:39:49722 :: AttributeError
1210 18:39:49722 :: : 
1210 18:39:49722 :: 'int' object has no attribute 'gameWindow'
1210 18:39:49722 :: 

Switchbot cos nei pyka ;c

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Bravo Bravo Bravo PRAWDZIWA ŻENADA!!!

Stary, ale zrozum że nie robimy prawie w ogóle przerw, a raz kiedyś zrobimy kilka a Ty marudzisz no pls.

To nie jest że marudze tylko chodzi o to że do już wkur***,mówię zrób dłuższą przerwe zrób co trzeba i nikt Ci nie będzie nic wypisywał.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bravo Bravo Bravo PRAWDZIWA ŻENADA!!!

To nie jest że marudze tylko chodzi o to że do już wkur***,mówię zrób dłuższą przerwe zrób co trzeba i nikt Ci nie będzie nic wypisywał.

Pisaliśmy że będzie do 17:30, no ale cóż nie chcę się kłócić, możesz grać spokojnie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Pisaliśmy że będzie do 17:30, no ale cóż nie chcę się kłócić, możesz grać spokojnie :)

Nic nie zdradzisz jak będzie wyglądał ten event ?

Ile będzie trwał, jak będzie można zdobyć peta/kostiumy itd ?

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Aktualnie, zero.

Od kilku dni SuRek ma problem z " okiełznaniem " serwera, teraz aktualnie jest offline, bo trwają prace nad nim.

2e7beb469d579.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...