Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl - Rework - Wiele zmian [DEDYK] Start 28.07.2015 18:00

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie prowokacja. Odpal plik "config.exe" przy włączonym antywirusie.

Co ma jedno do drugiego?

Mam antywirusa odpalonego cały czas i jakoś 0problemów żadnych powiadomień mi nie wywala :/

/edit

Żeby to skończyć daj mi tu ss z tymi wirusami.

12038566_974765759232972_778992918771970

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nawet nie jest kolego wirus :)

// Czekamy juz na maszynę zakupioną.

Mam nadzieje ze ogarnicie to dmg bo dzikusy bija po 100-200.

Opublikowano

Zaraz wam wrzucę skan i się popłaczecie :).

Już ? Skończyłeś ?

Bez anty odpalam i wszystko jest ok, wyjdź wieśniaku.

Opublikowano

Po odpaleniu waszego "serwera" nie mogę włączyć wielu programów. Serio nie ściągajcie tego gówna.

kur*a gościu.. widać w ch*j informatyk z Ciebie.. Daj fory ziomek, idź do Siebie na swój serwer a nie przychodzisz tutaj i wkurw*asz za przeproszeniem ludzi. Taka gadka jest bez sensu, pomyśl dwa razy zanim coś pier*olniesz. 

Opublikowano

Panowie , troszkę cierpliwości . Dajmu szanse temu serwerowi ;p przecież każdy serwer odrazu miał dobry start o ustalonej godzinie , 0 bugów bla bla bla 

+ <3

Opublikowano

Start w piątek bez bugów ?

Czy jak ?

A może reworka reworka reworka ? xD xD xD

Opublikowano

Avade, w 28 Lip 2015 - 18:38, powiedział:snapback.png

Po odpaleniu waszego "serwera" nie mogę włączyć wielu programów. Serio nie ściągajcie tego gówna.

Ale spamic na mpc to masz czas?

Mialem to samo ..

I to jest virus klasyfikowany jako Hard wiec nie pierdolcie ze to nawet nie virus

Opublikowano

Zaraz wam wrzucę skan i się popłaczecie :).

Udostępniałem clienta wyżej ze skanem i client jest czysty. Może coś od Ciebie zainfekowało config.exe? I proszę ogarnij ten spam.

Opublikowano

Niech ktoś z osób które mają problem z wirusami w kliencie wrzuci i przeskanuje binke na virustotal.com to zweryfikuje czy te wirusy mogą wam zaszkodzić czy nie a nie bede 1.3gb pobierać tego szitu, ewentualnie plik config

Opublikowano

Niech ktoś z osób które mają problem z wirusami w kliencie wrzuci i przeskanuje binke na virustotal.com to zweryfikuje czy te wirusy mogą wam zaszkodzić czy nie a nie bede 1.3gb pobierać tego szitu, ewentualnie plik config

plik jest czysty , konkurencja odpierd**a jakąś maniane haha 

+ <3

Opublikowano

plik jest czysty , konkurencja odpierd**a jakąś maniane haha 

Gdyby to jedna osoba się skarżyła na wirusy to rozumiem, no ale k***a pls. Już nie raz były akcje ze klienty były specjalnie zawirusowane

Opublikowano

Udostępniałem clienta wyżej ze skanem i client jest czysty. Może coś od Ciebie zainfekowało config.exe? I proszę ogarnij ten spam.

Avade, w 28 Lip 2015 - 18:38, powiedział:snapback.png

Mialem to samo ..

I to jest virus klasyfikowany jako Hard wiec nie pierdolcie ze to nawet nie virus

Tak wiec dno koledzy dno.

Co do tych spotow to ogarniecie to dmg? Juz na samym początku dzikusy biły ponad 100+ wiec ciężko pomyslec co bd dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...