Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl - Rework - Wiele zmian [DEDYK] Start 28.07.2015 18:00

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobiłem przed chwila 16lv?;x Teraz wywaliło  mnie i parę ludzi jest na serwie:D

Chciałem ss zrobić ale wywaliło:x

Opublikowano

Witam.

Lecą na mnie ogromne ataki DDos jak narazie jest stabilnie aleciągle przerywa połączenie. Szukam kogos kto sie zna aby się przed tym jakos zabezpieczyć PW 

Ataki zaczęły się przez ten server. Po wbiciu na niego wyciekły IP z bazy i poszło

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Witam.

Lecą na mnie ogromne ataki DDos jak narazie jest stabilnie aleciągle przerywa połączenie. Szukam kogos kto sie zna aby się przed tym jakos zabezpieczyć PW 

Ataki zaczęły się przez ten server. Po wbiciu na niego wyciekły IP z bazy i poszło

Wez nie piernicz farmazonów !!

Opublikowano

Witam.

Masz mistrzu bujną wyobraźnie xD

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

Witam.

Co ty pie*dolisz? :D Ja tu się budze, myśle ale będę w dupie z startem, a niewypał :( No to czekamy do 20, mordy powiedzcie mi jak z tym klientem, bo przez tych debilów to nie wiem czy pobierać ?  8S  :unsure:  :angry:

Edit. Dobra, czyli normalnie z strony? :)

x

Opublikowano

Witam.

Na pewno nie na Ciebie, serwer jest atakowany i wbić nie możesz... ale skoro tak to odpal cmd jako administrator wpisz ipconfig /release, pare sekund po ipconfig /renew i dla pewnosci wylacz i wlacz router jesli mozesz.

Opublikowano

Wez nie piernicz farmazonów !!

Poważnie... dzwonił do mnie dostawca internetu i sie pytał co jest grane.... Nie kłamie ... 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Poważnie... dzwonił do mnie dostawca internetu i sie pytał co jest grane.... Nie kłamie ... 

Udaj się do doktora.

@topic

serwer jak serwer.

polecam. xf

Opublikowano

Wszyscy Ci którzy mówią, że jestem wynajętym hejterem...Jesteście niedojebani...W chuju mam czy wierzycie czy nie, ale client którego ja pobrałem był rozjebany bo nie dało sie niczego odpalić, nawet menadzera zadan czyli podstawowych funkcji Windows'a...Jestem czysto po formacie i problem zniknął...Jakoś będę grał dalej na serwie, ale ktoś musi mi dać link do czystego kilenta razem ze skanem bo 2 raz czegoś takiego pobierać nie będę...Nie spinajcie odrazu dup szczeniaki bo płaczecie odrazu jak ktoś hejtuje serwer...Admin, mam nadzieję, że 2 raz nie popełnisz tego błędu i nie przyprawisz ludzi o czyszczenie kompów...

Opublikowano

typie weź wyjdź i tak cie nikt nie słucha. (kolejny z elity forum co każdy serwer by chciał unicestwić)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...