Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl - Rework - Wiele zmian [DEDYK] Start 28.07.2015 18:00

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszyscy Ci którzy mówią, że jestem wynajętym hejterem...Jesteście niedojebani...W chuju mam czy wierzycie czy nie, ale client którego ja pobrałem był rozjebany bo nie dało sie niczego odpalić, nawet menadzera zadan czyli podstawowych funkcji Windows'a...Jestem czysto po formacie i problem zniknął...Jakoś będę grał dalej na serwie, ale ktoś musi mi dać link do czystego kilenta razem ze skanem bo 2 raz czegoś takiego pobierać nie będę...Nie spinajcie odrazu dup szczeniaki bo płaczecie odrazu jak ktoś hejtuje serwer...Admin, mam nadzieję, że 2 raz nie popełnisz tego błędu i nie przyprawisz ludzi o czyszczenie kompów...

Dokladnie tak samo mialem i tez nie jestem zadnym wynajetym hejterem:D

Pobieralem klienta z dysku gogle a link z wszego fanpage. niech jakis mod pobierze i sam sprawdzi

Opublikowano

hahahaha :D CIESZ sie że ci instalacji w domu nie wyjebało ;d

Rozjebał

Dokladnie tak samo mialem i tez nie jestem zadnym wynajetym hejterem:D

Pobieralem klienta z dysku gogle a link z wszego fanpage. niech jakis mod pobierze i sam sprawdzi

Ja pobierałem ten z mega co był udostępniany kilka stron wcześniej i problemów nie mam żadnych.

Co do serva to on działa czy bd działał po 20 bo już sam nw?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Nie radzę pobierać z googli bo nie wiadomo jak to zadziała na wasze kompy...Dobra rada, i lepiej się jej posłuchajcie chyba, że chcecie mieć komp do formatu/naprawy...Czekam na pewny link ze skanem dobrego clienta...Ktoś byłby tak miły?

Opublikowano

typie weź wyjdź i tak cie nikt nie słucha. (kolejny z elity forum co każdy serwer by chciał unicestwić)

Jest to mój 1 negatywny komentarz pod wzgl ddosow na serverach

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Nie radzę pobierać z googli bo nie wiadomo jak to zadziała na wasze kompy...Dobra rada, i lepiej się jej posłuchajcie chyba, że chcecie mieć komp do formatu/naprawy...Czekam na pewny link ze skanem dobrego clienta...Ktoś byłby tak miły?

Mi ten klient śmiga i żadnych problemów nie ma z kompem :)

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

fasolki się nie łączą.

Czuję jakby czekali na koniec ddos a nie nowa maszyne bo chyba by wyłączył starą co?

ps. czas po zmiance się wgle nie usuwa...

Opublikowano

http://screenshot.sh/mGBrrGoRYyQxL

Dla tych co mówią że wszystko ok ze zmiankami....

znowu nie będzie militara?

Nadal nie wymyślony sposób jego zdobycia.. no masakra..

[Złoty Kwiat]

[sposób zdobycia: Anderion - Śnieżna Dolina & Bronowa Pająków - Komnata Baronowej | Dungeon]

Podnieść poziom Konia z Bojowego na Militarnego możemy u Stajennego gdy tylko będziemy posiadać 5 Złotych Kwiatów.

Jak wiemy na start dostaje się Bojowego, ale niektórzy chcieliby mieć Militarnego z racji tej, że ma moce.

sygna2.png

Opublikowano

Tutaj mam zdjęcie że po użyciu zmianki nie da się użyć kolejnej:

f1xu15.jpg

Serv już działa ? Bo mi nie a ty tu ssa wstawiasz z gry widze 

Opublikowano

Serv już działa ? Bo mi nie a ty tu ssa wstawiasz z gry widze 

Działa mam 30 lvl.

Opublikowano

Działa mam 30 lvl.

działa, to tak jak by nie czekali na nowa maszyne...

To czm mam all czanelle off ? Patcher przez admina uruchamiam

Opublikowano

Tak samo nie ma wyboru peta przy starcie na 3h, jak to jest napisane w rogu klienta jak się logujemy.

Opublikowano

a ja nadal mam błąd systemu przy odpalaniu serwera pisze, że jakiegoś pliku niby brakuje ciekawe jakim prawem frameworki itp mam najnowsze, więc nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...