Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Land Of Freedom 4Story

Eldendron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie powiedzialam ,ze nie jest pozytywna...

uwazam, ze warto zagrac na tym serwerze, ale moim zdaniem robisz ulgi i dzien dziecka.. moze czas z tym skonczyc? ;)

Nie rozumiem o co chodzi ci z tym dniem dziecka .

Zadne krolestwo na serwerze nie jest faworyzowane .

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh

nie chodzilo mi o faworyzowanie krolestw.. ._.

bosze czy zawsze musisz brac pod uwage faworyzowanie krolestw? 

chodzilo mi o cos innego, ale stwierdzam iz acz kolwiek ze zabranie lagi osobie ktora zlamala regulamin i nie dostala bana za to nie jest sprawiedliwe wobec innych graczy? nie pomyslales o tym? 

nie unosze sie tu duma ale warto nad tym pomyslec :)

08744279998924873300.png

Opublikowano

Teraz zapraszam all na der, może jak będą mieli przewagę 3pt vs 1 to coś ugraja... Bo narazie my ich wybijemy raz TP markut i tebekut. Doskonały przykład wczorajsza wojna po 5 min z 1.5 pt der zrobiły się 3 4 osoby pozdro Heroin

Ps wczoraj pewna kapłanka pobiła zacny rekord na Sankt w ardir 2 sec banie utrzymała, gratulacje muszę się bardziej postarać z tym debuffem.

I nasi czescy kumple

https://youtu.be/Hlb_yoyDihw

Opublikowano

Panie i Panowie spokojnie ^^

Z jednej strony moze zle zrobilem nie banujac go , nie bylem pewny skad ta laga jest i dlatego skonczylo sie to na usuneciu tego przedmiotu .

Ps. W nocy odbyl sie restart serwera , wiecej informacji tutaj 

Opublikowano

Chcialabym zauwazyc ze nie bylo 1,5pt der.. ;) moze czas zaczac uczyc sie matematyki to nie boli! I moze nie jestem doskonalym kaplanem ale jakbys ty zagral nim ciekawe na jak dlugo bys je utrzymal ;0 polecam w 100% zagrac kaplanem moze by nie ktorzy zamkneli mordy i zobaczyli jak sie nim gra ! :)

Pozdrawiam serdecznie VALORIAN by sylwdzi0ne3k

Jestescie najlepsi w ponizaniu innych i cieciu ripost ! ;)

Jestescie moim bogami gry <3 uwielbiam was

Chcialabym zauwazyc ze to tylko gra.. ;)

he he he az mi sie smiac chce z waszeglo glupiego pierdolenia, moze nie oceniajcie jak kto gra a sami sie ocencie...

kazdy popelnia bledy i nikt NIE JEST IDEALNY!

lofffki...

<rzygam tecza>

Chcialabym dodac ze jest to nie sprawiedliwe ze chlopacy i jest was tam hmm ok. 10 a ja jedna i praktycznie w niczym nie zawinilam nie jest  sprawiedliwe ponizanie czy wysmiewanie.. ;)

po prostu nie jestescie mezczyznami a debilami ;)

10 > 1 

jest was wiecej a ja jedna ;) 

wiec gratuluje intelektualnosci i pomyslowosci ;)

spokojnie ja sobie dam rade nie raz wychodzilam z takich klotni ;)

docenicie jak stracicie - jest takie przyslowie ;)

kiedys sie to na was odbije i nie z moja inicjatywa a kogos innego ;)

wiec przemyslcie to czy aby napewno chcecie dalej prowadzic ta durna klotnie ;)

podrawiam po raz drugi sylwdzi0ne3k

08744279998924873300.png

Opublikowano

I nasi czescy kumple

https://youtu.be/Hlb_yoyDihw

Gracz wypisuje na filmie: flash... po czym łucznik strzela oślepkę. Dobrze że nie zapomniał poinformować oponenta, iż w ogóle nagrywa :P

@Eldendron

Gdzie mogę się dowiedzieć czegoś na temat balansu postaci, czy jest on zbliżony do którejś wersji z oficjalnego 4Story ? 

Opublikowano

Chcialabym zauwazyc ze nie bylo 1,5pt der.. ;) moze czas zaczac uczyc sie matematyki to nie boli! I moze nie jestem doskonalym kaplanem ale jakbys ty zagral nim ciekawe na jak dlugo bys je utrzymal ;0 polecam w 100% zagrac kaplanem moze by nie ktorzy zamkneli mordy i zobaczyli jak sie nim gra ! :)

Pozdrawiam serdecznie VALORIAN by sylwdzi0ne3k

Jestescie najlepsi w ponizaniu innych i cieciu ripost ! ;)

Jestescie moim bogami gry <3 uwielbiam was

Chcialabym zauwazyc ze to tylko gra.. ;)

he he he az mi sie smiac chce z waszeglo glupiego pierdolenia, moze nie oceniajcie jak kto gra a sami sie ocencie...

kazdy popelnia bledy i nikt NIE JEST IDEALNY!

lofffki...

<rzygam tecza>

Chcialabym dodac ze jest to nie sprawiedliwe ze chlopacy i jest was tam hmm ok. 10 a ja jedna i praktycznie w niczym nie zawinilam nie jest  sprawiedliwe ponizanie czy wysmiewanie.. ;)

po prostu nie jestescie mezczyznami a debilami ;)

10 > 1 

jest was wiecej a ja jedna ;)

wiec gratuluje intelektualnosci i pomyslowosci ;)

spokojnie ja sobie dam rade nie raz wychodzilam z takich klotni ;)

docenicie jak stracicie - jest takie przyslowie ;)

kiedys sie to na was odbije i nie z moja inicjatywa a kogos innego ;)

wiec przemyslcie to czy aby napewno chcecie dalej prowadzic ta durna klotnie ;)

podrawiam po raz drugi sylwdzi0ne3k

Chcemy, tylko my nie  robimy z sb ofiary, pozdro 

Nie było 1.5 pt? A gangsters teren zdobyło jak? Widzieliśmy ile było ludzi w tebekut, licząc was i ich śmiało 1.5 pt 

Gracz wypisuje na filmie: flash... po czym łucznik strzela oślepkę. Dobrze że nie zapomniał poinformować oponenta, iż w ogóle nagrywa :P

@Eldendron

Gdzie mogę się dowiedzieć czegoś na temat balansu postaci, czy jest on zbliżony do którejś wersji z oficjalnego 4Story ? 

w pvp czy na arenkach z dodgem też sb radzimy pis joł.

Wersja? Abb jest, i będzie  

Opublikowano

ha ha ha, moze i zrobilam z siebie ofiare, ale to nie znaczy, ze mozecie to wykorzystywac ^^

i niby skad takie domysly ze zrobilam z sb ofiare, bo inni tego nie zauwazyli.. ;)

chyba za duzo sobie dodajecie ;)

mialam zamiar przeprosic za to co zrobilam, ale moja przyjaciolka stwierdzila, ze nie warto.. ;)

trudno moze stracilam w oczach innych, ale to nie moja wina, bo plotki plotkami a prawdy nie znacie ;)

nie powiedzialam, ze jestescie slabi, nikogo nie ocenilam i nie powiedzialam nigdy ze ktos jest slaby ;) to wy powiedzieliscie i non stop mowicie ze jestem slaba i ze nie potrafie grac ;)

bylismy na arenie w niedziele i jak wbilismy to nagle wszyscy uciekli to chyba swiadczy cos o was a nie o nas ;) 

08744279998924873300.png

Opublikowano

ha ha ha, moze i zrobilam z siebie ofiare, ale to nie znaczy, ze mozecie to wykorzystywac ^^

i niby skad takie domysly ze zrobilam z sb ofiare, bo inni tego nie zauwazyli.. ;)

mialam zamiar przeprosic za to co zrobilam, ale moja przyjaciolka stwierdzila, ze nie warto.. ;)

trudno moze stracilam w oczach innych, ale to nie moja wina, bo plotki plotkami a prawdy nie znacie ;)

nie powiedzialam, ze jestescie slabi, nikogo nie ocenilam i nie powiedzialam nigdy ze ktos jest slaby ;) to wy powiedzieliscie i non stop mowicie ze jestem slaba i ze nie potrafie grac ;)

bylismy na arenie w niedziele i jak wbilismy to nagle wszyscy uciekli to chyba swiadczy cos o was a nie o nas ;)

Dobra, a teraz zmień profilowe, bo to nie ty ;c

Opublikowano

hahahahahaha xD poszliśmy na 4, bo nudziło mi się na 3v3, zresztą skoro jesteście dobrzy zapraszam arena 3v3 i zobaczymy xD

Dodatkowo zapraszam all łuków z der xD, na arence fajna z nimi zabawa 

Opublikowano

Wersja? Abb jest, i będzie  

Nie, nie chodzi mi o jakieś denne abb, które i tak zapewne będzie mi dane widzieć tylko w Avalan, gdy łucznicy zdecydują się zbijać sobie klony ;)

Chodzi mi o stan zbalansowania postaci,  rozpiska działania umiejętności, które kiedykolwiek były w jakiś sposób zmieniane. 

Np: - brak możliwości cofania umiejętności (skille od 1 lvl)

- dłuższy cd. dla stunów na rmc, wojowniku, zaklinaczu

- dłuższy cd. na bańkę dla łucznika

- rodzaj efektu, dla umiejętności przywołaj potwora na zaklinaczu (1 mob / 3 moby)

- błogo na łuczniku (stare/nowe)

Zdaję sobie sprawę, że to sporo roboty, dlatego proszę jedynie o wersję gry, która wyraża specyfikacje klas, nie instacje, przedmiotu ect.

Opublikowano

Z tego co pamiętam było spolszczenie, jednak serwer jest w języku angielskim czyli każdy powinien ogarniać co się dzieje ;p 

Opublikowano

­

Z tego co pamiętam było spolszczenie, jednak serwer jest w języku angielskim czyli każdy powinien ogarniać co się dzieje ;p 

Nie chce nic narzekać ,a nie było by prościej dla graczy ustawić polski język ? Bo ja np nie lubie się zastanawiać co może oznaczać dane słowo , podstawowe znam ...

Opublikowano

Witam to prawda serwer sie powoli rozkreca ;)

Wkrotce nowy patch bedzie dostepny !

Ps. Mam pytanie do moderatorow dlaczego za wczesniejsze posty tych 2 uzytkownikow zostalo zastosowane ostrzezenie ? 

Opublikowano

Nwm co za moderatorów tutaj macie, ale jak widać nie można się wypowiadać. Gratulacje, teraz możesz łaskawie nam powiedzieć za co te 5 pkt?! A jeżeli zaproszenie ludzi na serwer to jest spam, to gratulacje 2 posty ale spam hhuhhuuhuhuh! ide spamować dalej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...