Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dominik Szymański czyli ofiara społeczeństwa

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobnie jak ktoś wyżej napisał, gardzę samobójcami - dla mnie to żadne wyjście i jedynie oznaka słabości. 
Nie chcę napisać selekcja naturalna, ale... to chyba dobre określenie. Jeżeli nie potrafił sobie poradzić z czymś takim, to w życiu dorosłym tym bardziej by sobie nie poradził. ;)

P.S. Co do osób gnębionych w szkole, polecam film Cynicznego:

5465845486.png

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Tak swoją drogą. Widzieliście jaki wysyp profili na fb typu : Dominik Szymański wracaj, Dominik Szymański tylko dla nas istniejesz itp.

Codziennie umiera w c**j ludzi, a tu jakiś 14latek popełnił samobójstwo i wielkie halo na całą polskę. W jakim ja świecie żyje ;c

UMIERAM XDD Czemu ja na to nie wpadłem? Miałbym gdzie serwer reklamowac xD

iJvcBy0.png

8HN5r0h.png

Opublikowano

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że matka wiedziała o problemach syna. Wystarczyło przepisać go do innej szkoły i wysłać do psychologa, by zapobiec tragedii. Bierność nie była wskazana, zważywszy na okoliczności.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Jakiś dzieciak popełnił samobójstwo i afera w internecie.... Mógł rozwiązać tą sprawę na kilka sposobów wybrał najprostszą drogę " Zabić się i mieć wyjebane". Jedynie żal mi matki ponieważ ona przeżywa najbardziej to wszystko. Dodatkowo te profile na fejsie.....

IDcncno.png

Opublikowano

Ale zaraz, nie wspomnieliście w temacie o najgorszej rzeczy - w ślad za tym Dominikiem może pójść cała reszta tych peda_łów fejmów w damskich ciuchach z grzywkami, bo pomyślą, że to jest wyjście, to jest cool. Że ja też będę dzięki temu znany jak Dominik, ja zrobię to dla niego. Ten Czerwiecki czy jak mu tam już wkleja na tablicę jakieś obrazki z tymi pseudo świeczkami [*] [*]. Kwestia czasu i się może okazać, że takich Dominików jest 20, którzy się wieszają.

5465845486.png

Opublikowano

­

iJvcBy0.png

8HN5r0h.png

Takie coś k***a to jest już chamskie. Chłopaka nikt nie znał pewnie przed śmiercią, a po śmierci mu będą robić strony... 

Gówno na gównie w tym kraju.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Ale zaraz, nie wspomnieliście w temacie o najgorszej rzeczy - w ślad za tym Dominikiem może pójść cała reszta tych peda_łów fejmów w damskich ciuchach z grzywkami, bo pomyślą, że to jest wyjście, to jest cool. Że ja też będę dzięki temu znany jak Dominik, ja zrobię to dla niego. Ten Czerwiecki czy jak mu tam już wkleja na tablicę jakieś obrazki z tymi pseudo świeczkami [*] [*]. Kwestia czasu i się może okazać, że takich Dominików jest 20, którzy się wieszają.

Pozytywnie zmniejszy się liczba samobójców. Jeżeli  za młodu nie potrafią przetrwać w społeczeństwie to w dorosłym życiu tym bardziej sobie nie dadzą rady.

IDcncno.png

Opublikowano

Byłbym ostrożny z oskarżeniami.To że jakaś część tak zwanych "hajsowników" zachowuje się tak jak zachowywać nie powinna nie oznacza że wszyscy tacy są.

"Życie to nie partia szachów, nie ma złych czarnych i dobrych białych.Wszyscy jesteśmy kolorowi..."

Nie lubię Gimpera.Dla mnie poziom polskiego YT poza nielicznymi wyjątkami (chociażby Rock i Yoji) to DNO.Wolę oglądać chore filmiki Pewa ;d Tak więc proszę nie zarzucać mi jakieś stronniczości.

Szkoda chłopaka, ale no cóż takie jest życie :(

Opublikowano

"Życie to nie partia szachów, nie ma złych czarnych i dobrych białych.Wszyscy jesteśmy kolorowi..."

Nie lubię Gimpera.Dla mnie poziom polskiego YT poza nielicznymi wyjątkami (chociażby Rock i Yoji) to DNO.Wolę oglądać chore filmiki Pewa ;d Tak więc proszę nie zarzucać mi jakieś stronniczości.

Szkoda chłopaka, ale no cóż takie jest życie :(

Jeden się wychowa na normalnego tolearacyjnego (czy jak to się pisze) albo na dupka co chodzi w brudnuch dresach i kozaczy po osiedlach

Opublikowano

Tak jak UP. Żal matki. Teraz wszędzie takie zainteresowanie i "wsparcie" dla tej jego mamy, a za dwa tygodnie ktoś kotka zepchnie z dachu kotkowi coś się stanie i w internecie będzie wielka drama, a o nim tylko FanPage'e zostaną które i tak będą używane do reklamowania innych stron. A ból w sercu matki zostanie być może i na zawsze. Ogólnie homofobia i te sprawy, ale patrząc na niego jako syna to trochę, żal.

tMG8IDN.jpg

Opublikowano

Gdybym ja sie miał przejmować każdym hejtem w moją strone to już bym k***a nie żył z 5 milionów razy, trzeba być po prostu idiotą by rzucać się na line (sznurówki w tym przypadku) przez to, że jakieś leszcze się z Ciebie smieją. Pls.

@squah

no chyba mi nie powiesz ze ludzie z tego internetowego społeczeństwa są normalni i mają szanse kiedyś normalnie funkcjonować

Nie no, tych sebixów wykrzykujących gdzie się da "tylko hajsy, jparmia cwele" to trzeba gazować, ale w samej grupie można spotkać też fajnych ludzi, którzy mają talent, pasję czy ciekawe hobby. Z resztą wszędzie tak jest. 

@ topic k***a, każdy człowiek spotyka się z hejtem, ja, ty, strażak, hydraulik, owsiak, tego się nie da uniknąć. Gość był po prostu słaby psychicznie więc postanowił się zabić, a tak właśnie działa selekcja naturalna. Gdybym ja był ciśnięty od p****ów bo chodzę w rurkach (choć to nie mój styl) to prędzej przestałbym je nosić niż miałbym myśleć o samobójstwie. Tu już nawet nie chodzi o to że był tchórzem, tylko o to co zrobił swojej matce. Nigdy nie wybaczyłbym swoim rodzicom/bratu gdyby ktoś z nich popełnił samobójstwo, stracić kogoś bliskiego to niewyobrażalny ból, a ten gość chcąc najwidoczniej zwrócić na siebie uwagę zapomniał o tym.

A tych fp o nim to nie skomentuję, choć na jednym z nich szykuje się inba z watykańczykiem xDD

Opublikowano

Ten temat chyba był już tu poruszany ale trafił do kosza.

No nic szkoda matki bo chłopak to debil. Problemy mógł rozwiązać na wiele innych sposobów a wybrał ten najwygodniejszy dlatego takimi powinno się gardzić.

­

iJvcBy0.png

8HN5r0h.png

A to jest chore... Skarbie, w naszych sercach, pamiętamy ? Czy przynajmniej połowa z nich go znała ?! jprdl...

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Poszła plota na internecie że wszyscy którzy go wyzywali dostaną wezwanie do sądu i staną przed sądem za jego obrażanie ale to tylko taka plotka nie wiem czy to prawda. W sumie to nie szkoda mi niego to był jego wybór bo to że cisnęli go w internecie to nie wymówka żeby się powiesić ile razy siebie nawzajem wyzywamy ale nie idziemy się przez to wieszać, druga sprawa to jak jego matka widziała co się działa czemu nie zareagowała? nie poszła z nim do psychologa albo gdzieś i odcięła mu po prostu internet żeby nie przeglądał go. 

Opublikowano

­

iJvcBy0.png

8HN5r0h.png

Też właśnie zauważyłem, że echo jego śmierci stało się łatwym sposobem na zdobycie popularnego fanpage.

W sumie świetny pomysł i szybkie wykorzystanie sytuacji. Zastanawiają mnie tylko ludzie co w to klikają, jak można nie ogarnąć po co to wszystko. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Też właśnie zauważyłem, że echo jego śmierci stało się łatwym sposobem na zdobycie popularnego fanpage.

W sumie świetny pomysł i szybkie wykorzystanie sytuacji. Zastanawiają mnie tylko ludzie co w to klikają, jak można nie ogarnąć po co to wszystko. 

Taka już jest natura ciemnej masy.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Niestety żyjemy w czasach, gdzie 90% społeczeństwa to zwykli kretyni, gdzie za fejm, lajki itp. są wstanie oddać życie, a fakt tolerowania homoseksualistów i to, że chcą nam ściągnąć do Polski 3 tyś. muzułmanów mają już gdzieś :P

@topic

Szkoda chłopaka, bo śmierć zawsze jest tragedią, ale powiedzenie "słabe jednostki odpadają" niestety jest tu trafne. Sam nie miałem łatwo, ale wybieranie śmierci świadczy o porażce i chłopak nie poradziłby sobie w życiu. Tym bardziej, że nie miał zapewnionej opieki psychologa, która jest bardzo ważna u takich osób i potrafi dużo zdziałać.

Opublikowano

Jak już przeważnie jest się przeważnie ,, takim zadbanym '' to powinno również się chodzić na siłownie, bo wtedy wszystko obraca się o 360 stopni - i nie pierdolcie mi  tutaj o ogólnorozwojówce, bo na tym etapie można już coś ćwiczyć. Nie wiem, czy jakoś zgłaszał to, że jest nękany, bo jak tak to moment, by zostały ustawione do pionu osobniki. Ewentualnie zmieniłby szkołę na jakoś porządną, gdzie dobry wygląd jest dobrze widziany przez wszystkich. Miał tyle rozwiązań, ale wybrał te najbardziej tchórzowskie... te najłatwiejsze i te najgorsze, może i faktycznie coś w tym ,, pedziu '' było, bo tutaj po prostu wymiękł - fakt, że mógł nie wytrzymywać, ale nie musiał tego znosić, mógł zostać np. w domu, ale nie dawać się tłamsić - bo o ile wygląd na takie tłamszonego ma się wywalone to już taki charakter...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Jak już przeważnie jest się przeważnie ,, takim zadbanym '' to powinno również się chodzić na siłownie, bo wtedy wszystko obraca się o 360 stopni - i nie pierdolcie mi  tutaj o ogólnorozwojówce, bo na tym etapie można już coś ćwiczyć. Nie wiem, czy jakoś zgłaszał to, że jest nękany, bo jak tak to moment, by zostały ustawione do pionu osobniki. Ewentualnie zmieniłby szkołę na jakoś porządną, gdzie dobry wygląd jest dobrze widziany przez wszystkich. Miał tyle rozwiązań, ale wybrał te najbardziej tchórzowskie... te najłatwiejsze i te najgorsze, może i faktycznie coś w tym ,, pedziu '' było, bo tutaj po prostu wymiękł - fakt, że mógł nie wytrzymywać, ale nie musiał tego znosić, mógł zostać np. w domu, ale nie dawać się tłamsić - bo o ile wygląd na takie tłamszonego ma się wywalone to już taki charakter...

On miał 14 lat. :P Nie wymagaj od niego, żeby w tym wieku myślał o siłowni itp. bo w sumie większość siłowni jest i tak dopiero od 16 roku życia. :) Dobry wygląd to pojęcie względne i nie sądzę, żeby tam gdzie mieszkał była jakaś inna szkoła. Wydaje mi się, że nawet jakby powiedział nauczycielom to i tak dalej byłby gnębiony. Większość gnębiących to albo osoby mające problemy w domu, które swój żal do rodziców wyładowują na słabszych, albo bogate gnojki dla których rodzice nie mają zbytnio czasu i jedyne co robią to rozpieszczają ich kasą itp. przez co taki młody w głowie ma pusto i traktuje biedniejszych od siebie gorzej.

Opublikowano

kto sie przejmuje co pierdoli jakiś marny nauczyciel? xD

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...