Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dominik Szymański czyli ofiara społeczeństwa

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje że jego "rówieśnicy" będą się teraz czuli tak jak on od I kl podstawówki.

na świecie ginie miliony ludzi, a jest tutaj dyskusja o jakimś gimbusie, który się zabił.

nie mówię, że selekcja naturalna to dobre słowo na ten przykład, ale jeśli był słaby to tak czy siak w przyszłości byłby cipką, popychadłem i cieciem.

żołnierze giną za nas, a wy ubolewacie za nic nie znaczącym dzieciakiem.

Ty też nic nie znaczysz bo wszyscy są równi. Żołnierze giną bo są idiotami.. po co komu żołnierze? nie lepiej żyć w pokoju ze wszystkimi?

ps. to świat się zjebał, a ludzie się tylko do niego dostosowali

teraz z wieku na wiek będzie coraz gorzej.. mam nadzieje że pierdolnie jakas kometa lub gniew Boga i zniszczy tą całą cywilizacje wtedy zaczniemy żyć jak prawowici ludzie z wolą Boga.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na początku zaznaczę, że nie znam całej sprawy zbyt dobrze, więc jeśli strzeliłem jakiś błąd merytoryczny, to mnie poprawcie.

Jeśli wszystko zrozumiałem tak, jak był powinienem, gość był wyśmiewany przez swój charakter i styl ubierania się, co wyniszczyło go psychicznie do takiego stopnia, że się zabił. W takim razie dlaczego nie próbował rozwiązać tego problemu? Wystarczyło przecież się zmienić, i to wcale nie jest trudne. Tak już jest, że albo ktoś ma swój styl i nie obchodzą go hejty, albo się dostosowuje do innych, żeby mieć spokój. Jak widać, ten dzieciak nie potrafił ani jednego, ani drugiego, dlatego twierdzę, że był największą ciotą, jaką można sobie wyobrazić. Ja też byłem wyśmiewany w pierwszej klasie gimnazjum. Też tego nie wytrzymywałem. Tak, też jestem ciotą, tylko mniejszą, bo w porównaniu do niego, coś z tym zrobiłem i po prostu się zmieniłem (tylko na pokaz).

Nie twierdzę, że to jest jedyny sposób rozwiązania problemu, ale tak to już jest, że jak chce się być sobą, to trzeba mieć w dupie skurwysynów. A kiedy się tego nie potrafi, trzeba tym skurwysynom włazić w dupę. Lub zmienić klasę. Szkołę. Cokolwiek.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

To jest tak:

Przed śmiercią - wszyscy go hejtują i poniżają,

Po śmierci - był taki dobry, slodki i wgl, szkoda, że go już z nami nie ma...

Wkurzajace .-.

Opublikowano

Powiem wport - zabił się bo miał słabą psychikę, sądząc po jego załamywaniu się nie wierzę, że przeżył by dorosłość. Wydaję mi się że to nie pierwszy dzieciak, który odebrał sobie życie i nie warto to nagłaśniać, bo tym szybciej szał przejdzie to szybciej rodzina zniesie stratę.

Opublikowano

Dominika do samobójczej śmierci było m.in. słowo „pedzio”

Serio? Serio? Żeby czymś takim się przejmować? Mi mama zawsze mówiła, żeby nie zwracać uwagę, bo ktoś głupi jest. Co do jednego jest racja - w życiu normalnym sobie nie poradzi, bo jak by podszedł do niego koleś i mu miotał kilkanaście wyzwisk to nie wiem jak, by się zachował.

Po samobójczej śmierć  Dominika, kuratorium – na wniosek Rzecznika Praw Dziecka – przeprowadziło w bieżuńskiej szkole kontrolę. – Napisali do nas rodzice uczniów z tej placówki. Twierdzili, że nauczyciele nie zawsze dobrze wywiązują się z zadań, a ich postawa mogła doprowadzić do samobójczej śmierci chłopca – mówi Beata Sobocińska z Biura RPD. Kontrola kuratorium  oświaty wykazała wiele nieprawidłowości. W anonimowych ankietach, uczniowie napisali m.in., że „nauczyciele krzyczą, są agresywni, denerwują się, stosują groźby”. Tym razem dyrektor szkoły nie chciał z nami rozmawiać. Głos w sprawie zabrał burmistrz Bieżunia, który nadzoruje szkołę. – Stała się niesamowita tragedia, ale dlaczego wszystkiemu ma być winna szkoła? Nie znamy wyników prowadzonego śledztwa – asekuruje się Andrzej Szymański. Burmistrz Bieżunia podkreśla, że sam również jest pedagogiem i „na pewno zająłby się problemem” agresji w szkole, gdyby o nim wiedział. – Ja nie miałem tego typu sygnałów! – zaklina się burmistrz. Co innego, zgromadzonym przed MEN, mówiła szefowa resortu. - Rok wcześniej, w tej szkole była, przeprowadzona ewaluacja. Rok wcześniej! Rok wcześniej wyszło, że 50 procent uczniów w tej szkole nie czuje się bezpiecznie! – mówiła Joanna Kluzik-Roztkowska . I pytała: – Dlaczego dyrekcja szkoły i nauczycieli przez rok nie poprawili sytuacji?

Szkoda, że nie obwinia się rząd, który nic nie robi tylko uczniów. No i jak zamierza walczyć z tą przemocą? Zrobić jakieś zajęcia dydaktyczne? Śmiech... Szkolnictwo zawsze będzie zjebane, bo tam jest po prostu syf. Polskie prawo jest po prostu bardzo skomplikowane, wszelakie działania prawne działają długo, (chyba, że to znajomy, albo się zapłaci) ale k***a jakimś cudem jest c*****e. No wytłumaczy mi to ktoś?

pyhvh7E.png

Opublikowano

Miałem w technikum goscia całe 4 lata nie miał zycia , nic a nic.

Wyzywanie , szkalowanie , bicie , opluwanie , robienie w c***a tec.

Io tyle o ile honor moj włany kaze pomagac tym słabszym , o tyle jemu nigdy i nigdzie nie pomogłem , dlaczego? Bo był kompletnym idiota i bezmózgiem , nie powinien nazywac siebie mezczyzna.

A co do samosznurków , co innego jak sie zabija taki 40-60 letni człowiek , jego zazwyczaj zabija zycie codzienne. A tych leszczów zabija internet , w duzej czesci rodzice ( wychowujac dzieci na takie pizdy ) i społeczenstwo w ktorym sie człowiek wychowuje.

To wcale nie jest dziwne , wystarczy spojrzec na młode pokolenie , az zal jak człowiek patrzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...