Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dominik Szymański czyli ofiara społeczeństwa

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No jakie mieli powody, słucham.

Prosze bardzo.

1. Ubierał się jak dziewczyna (w dziesiejszych czasach typowy p****)

2. Z tego co mówili w tv, to większość czasu spędzał z dziewczynami i miał więcej koleżanek niż kolegów (co w tym wieku przez chłopaków też jest dziwnie postrzegane)

3. Był typową cipką, która nie umiała sobie poradzić a w gimnazjach takie osoby to jest najlepszy cel.

Opublikowano

Więc tak gość  miał styl  kontrowersyjny.Powiem szczerze Sam nie akceptuje jak  facet/chlopak ubiera się jak typowy pedałek rurki,dekolty, torebki,gorsety,grzyweczki i inne ch*jstwa aczkolwiek musze powiedzieć jedno zachowuje to dla Siebie i nikogo z tego powodu nie obrażam.Każdy jest człowiekiem a często w dupe j3bani są nie tylko tacy ale też Ci co nie mają hajsu, nie stać ich na markowe ciuszki a chciałbym przypomnieć, że szata nie zdobi człowieka.

Oceniacie chłopaka po jego wyglądzie, sposobie ubierania ale czy go znacie????No właśnie....Gówno tak naprawdę wiecie o chłopaku a mówicie tutaj o selekcji naturalnej....Takie stwierdzenie jest śmieszne i warto się zastanowić pierw nad Sobą.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Mam tyle par butów, że z tych sznurówek to mogłaby się cała twoja rodzina powiesić, więc luźnoluźno.

Wisi mi to

xD

Oceniacie chłopaka po jego wyglądzie, sposobie ubierania ale czy go znacie????No właśnie....Gówno tak naprawdę wiecie o chłopaku a mówicie tutaj o selekcji naturalnej....Takie stwierdzenie jest śmieszne i warto się zastanowić pierw nad Sobą.

Wiemy sporo, przecież w telewizji wystąpiła jego matka. Zresztą ona jest pośrednio winna zarówno jego śmierci jak i szkalowania na facebooku. Gdyby zachowała się jak każdy inny człowiek w tej sytuacji to nikt by o samobójstwie nie wiedział i nie powstałby ani jeden profil wyśmiewający go. Ona jednak, nie wiem dlaczego, postanowiła rozdmuchać to na całą Polskę

A dlaczego jest winna śmierci? Ano dlatego, że wyśmiewany był już od pierwszej klasy podstawówki, co jest wystarczającym sygnałem do zastanowienia się nad tym, co może być tego powodem. Dzieci w tym wieku są podatne na wpływy. Wystarczyło mu wytlumaczyć, że taki styl jak widać mu szkodzi.

Szkoła do której chodził to wielki budynek, w którym znajduje się podstawówka oraz gimnazjum. Mogła też zmienić mu szkołę. Problemy trzeba zauważać wcześniej.

Opublikowano

­

Prosze bardzo.

2. Z tego co mówili w tv, to większość czasu spędzał z dziewczynami i miał więcej koleżanek niż kolegów (co w tym wieku przez chłopaków też jest dziwnie postrzegane)

3. Był typową cipką, która nie umiała sobie poradzić a w gimnazjach takie osoby to jest najlepszy cel.

Co jest złego w przebywaniu z dziewczynami :D?

Szkoła, tudzież rodzice powinni zauważyć, ze cos jest nie tak. Szkoda, że doszło do czegoś takiego, ale niektóre osoby nigdy się nie zmienią i zawsze będą próbowały doczepić się do kogoś i uprzykrzyc mu życie.

Opublikowano

Również nie szanuje ludzi homo bo moim zdaniem jest to choroba. A choroby się leczy i nikt mi nie wmówi,że człowiek się 'takim' urodził.

Co do tego faktu,przykro mi jedynie,że chłopak nie miał wsparcia szkoły. Bierność szkół jest przerażająca. Dopiero po śmierci chłopaka ludzie otworzą oczy na jakiś czas a po X czasu znów każdy będzie miał wyp*erdolone na takie sytuacje.

#rein

Opublikowano

Temat bardzo kontrowersyjny, więc zastanawiam się nad wyjątkowym zamknięciem dyskusji.

Proszę o zachowanie kultury w tym temacie, w innym przypadku będę zmuszony uciąć rozmowę.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Temat bardzo kontrowersyjny, więc zastanawiam się nad wyjątkowym zamknięciem dyskusji.

Proszę o zachowanie kultury w tym temacie, w innym przypadku będę zmuszony uciąć rozmowę.

Dlaczego "wyjątkowym zamknięciem dyskusji"? Każdy wyraża swoją opinię, jedni są aspołecznymi psychopatami i mówią, że "dobrze mu tak", a drudzy miłosiernymi samarytaninami i mówią, że "szkoda chłopaka". Forum służy chyba do wyrażania swojej opinii, dyskusji, i dopóki nie jest łanamy regulamin powinniście pozwolić nam prowadzić konwersację.

Temat, moim zdaniem, nie jest kontrowersyjny, jest o czym porozmawiać między wątkami o tym "czy da sims pójdą mi na pentium 2". Wiem, że offtop, ale możemy o tym porozmawiać na PW, być może mam zły tok rozumowania.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Czytam kilka komentarzy i odpuściłem sobie dalsze czytanie 

Co tu duzo powiedziec? Powiesil sie przez kogos, niech teraz gryzie sumienie. Nie powinni się czepiać do jego wyglądu, a ja na jego miejscu nie dałbym sobie gardzić przez tą nauczycielkę, mam nadzieję, że już nie uczy w tej szkole a sumienie odpowiednie uderzy w kilka osób.

Hajsownicy gimpera, Jp armia i inne - Najgorszy syf. Zlot gimbusów naśladujących swoich perfekcyjnych idoli.

Szkoda chłopaka i jego matki, już w takim wieku odebrać sobie życie.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Nieważne jak się ubierał, jak wyglądał, itd.

Jeśli nikomu nic nie zrobił, nikogo nie zaatakował to nikt go również nie miał prawa zaatakować.

Czy większość osób w tym temacie, cieszy się że umarł nieszkodliwy chłopak?

Tymczasem szkodliwi agresorzy żyją nadal.

Opublikowano

Nieważne jak się ubierał, jak wyglądał, itd. Jeśli nikomu nic nie zrobił, nikogo nie zaatakował to nikt go również nie miał prawa zaatakować. Czy większość osób w tym temacie, cieszy się że umarł nieszkodliwy chłopak? Tymczasem szkodliwi agresorzy żyją nadal.

To się nazywa pasożyt. Bo ani to kogoś zaatakuje, ani też niczego pożytecznego nie zrobi. Nawet nie pomoże domu wybudować, bo się patyczak w rurkach połamie pod ciężarem ziarenka piasku.

ㅈㅈ.

Opublikowano

­

Prosze bardzo.

Po pierwsze każdy może się ubierać jak chce a tobie c**j do tego, po drugie jak mam koleżanki to już jestem pedałem? no comment xD

Opublikowano

Po pierwsze każdy może się ubierać jak chce a tobie c**j do tego, po drugie jak mam koleżanki to już jestem pedałem? no comment xD

Nie, ale to, że przebywasz więcej w towarzystwie dziewczyn niż facetów jest conajmniej dziwne i niepokojące. Wszystkie osoby, które znam i zadają się tylko z dziewczynami, to geje. Przypadek? nie sądzę. Coś jest na rzeczy.

Opublikowano

To się nazywa pasożyt. Bo ani to kogoś zaatakuje, ani też niczego pożytecznego nie zrobi. Nawet nie pomoże domu wybudować, bo się patyczak w rurkach połamie pod ciężarem ziarenka piasku.

1. Nie wiesz czy byłby pasożytem, czy nie - najprawdopodobniej sam potrafiłby zarobić na życie i robiłby coś pożytecznego.

2. To, że nikogo nie zaatakuje to pozytywna cecha.

3. Obecnie w wielu zawodach nie jest wymagana praca fizyczna.

4. Dom budowany jest przez firmę budowlaną, a nie samodzielnie.

Opublikowano

­

Nie, facet nie może ubierać się jak pizda a aktualnie spory % chłopaków ubiera się w ubrania które przeznaczone są dla DZIEWCZYN.

Sorry, nie powiesz mi chyba ze ten dominik nie wyglądał jak taka typowa pizda. A jak sie chce byc jak najbardziej innym to trzeba cierpieć a nie sie wieszac, jego wybór

Opublikowano

­

Nie, facet nie może ubierać się jak pizda a aktualnie spory % chłopaków ubiera się w ubrania które przeznaczone są dla DZIEWCZYN.

Sorry, nie powiesz mi chyba ze ten dominik nie wyglądał jak taka typowa pizda. A jak sie chce byc jak najbardziej innym to trzeba cierpieć a nie sie wieszac, jego wybór

Nikogo nie można atakować, za sposób ubioru. Jeśli nie podoba Ci się czyjś wygląd, to po prostu się z nim nie zadawaj, natomiast atakować kogoś nie masz prawa.

Dlaczego uważasz, że ktoś powinien cierpieć, za to że chce "chce być jak najbardziej innym"?

Opublikowano

Nikogo nie można atakować, za sposób ubioru. Jeśli nie podoba Ci się czyjś wygląd, to po prostu się z nim nie zadawaj, natomiast atakować kogoś nie masz prawa.

Dlaczego uważasz, że ktoś powinien cierpieć, za to że chce "chce być jak najbardziej innym"?

Zobacz jaki ma rozgłos - nie za to, że był nękany, rzucany kamieniami tylko ładnie wyglądał, nosił rurki. Tutaj to już się zbytnio nie różni od zwykłych parad homo, a gdyby to był zwykły chłopak to pewnie, by tak ludzi się tym nie interesowało. No i co z tego, że wygląda jak wygląda? No właśnie nic, ale szkoda że np. Ty zwracasz na to uwagę, zamiast ignorować tych, którzy to oceniają.

Teraz sobie przypomnij chłopaka kilka lat temu - obdartus, co z tego że się dość często kąpał jak był brudny od aktywności fizycznej, szkoda że nikt nie zwrócił uwagę na to, że w tym wieku dzieci już przejmują się, aż tak wyglądem - bo to dbanie nie jest, bo tak można nazwać regularne golenie się, częste golenie i obcinanie paznokci, a takie ,, dziecko '' nie powinno jeszcze, aż tak przejmować się wyglądem, czy w ogóle czymkolwiek oprócz własnej pasji, nauki i kondycji. Rozumiem, że człowiek zaczyna się buntować lub zmieniać coś w sobie, ale z artykułu nawet wynika, że on tak wyglądał w podstawówce, bo wcześniej się nad nim znęcano. Czy ktoś zwraca uwagę, że moda homosiów jest już u tak małych osób? Nie, bo przecież to jego ubiór i w ogóle, a gdyby ubierał się jak metal z czarnym makijażem to przecież też byłoby normalne i miałby prawa do takiego ubioru.

W łbach przewraca się od tej wolności, niby to coś dobrego, ale jak czegoś jest za dużo to mózg się lasuje.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Zobacz jaki ma rozgłos - nie za to, że był nękany, rzucany kamieniami tylko ładnie wyglądał, nosił rurki. Tutaj to już się zbytnio nie różni od zwykłych parad homo, a gdyby to był zwykły chłopak to pewnie, by tak ludzi się tym nie interesowało. No i co z tego, że wygląda jak wygląda? No właśnie nic, ale szkoda że np. Ty zwracasz na to uwagę, zamiast ignorować tych, którzy to oceniają.

Myślę, że rozgłos jest chyba z pierwszego powodu, ale nie jestem pewien. Ja zainteresowałem się bardziej tematem, jak zobaczyłem ile osób nagle zaczęło go po jego śmierci hejtować.

Teraz sobie przypomnij chłopaka kilka lat temu - obdartus, co z tego że się dość często kąpał jak był brudny od aktywności fizycznej, szkoda że nikt nie zwrócił uwagę na to, że w tym wieku dzieci już przejmują się, aż tak wyglądem - bo to dbanie nie jest, bo tak można nazwać regularne golenie się, częste golenie i obcinanie paznokci, a takie ,, dziecko '' nie powinno jeszcze, aż tak przejmować się wyglądem, czy w ogóle czymkolwiek oprócz własnej pasji, nauki i kondycji. Rozumiem, że człowiek zaczyna się buntować lub zmieniać coś w sobie, ale z artykułu nawet wynika, że on tak wyglądał w podstawówce, bo wcześniej się nad nim znęcano. Czy ktoś zwraca uwagę, że moda homosiów jest już u tak małych osób? Nie, bo przecież to jego ubiór i w ogóle, a gdyby ubierał się jak metal z czarnym makijażem to przecież też byłoby normalne i miałby prawa do takiego ubioru.

Każdy ma inne zdanie, na temat "Czym w danym wieku dziecko powinno się przejmować". Jedno będzie się przejmować sportem, inne nauką, a jeszcze inne wyglądem.

Moda na homosiów? Nie wszyscy homosie się ubierają w ten sposób. Myślę, że odsetek homo i hetero którzy się tak ubierają jest podobny.

Miałby prawo również do ubioru jak metal, z czarnym makijażem.

W łbach przewraca się od tej wolności, niby to coś dobrego, ale jak czegoś jest za dużo to mózg się lasuje.

Tak wolność to zdecydowanie jest coś dobrego.

Oczywiście najlepiej wprowadzić komunizm - wszyscy są równi, każdy powinien ubierać się i w miarę możliwości wyglądać tak samo.

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/28-fryzur-aprobowanych-przez-rzad-korei-polnocnej/lksbm

Opublikowano

Znam wielu ludzi, którzy są gnębieni, bici i wyzywani w szkołach/ulicach, ale jakoś nikogo to nie interesuje i każdy patrzy na siebie, a w tej sytuacji media chcą wywołać sztuczne współczucie.

Opublikowano

Znam wielu ludzi, którzy są gnębieni, bici i wyzywani w szkołach/ulicach, ale jakoś nikogo to nie interesuje i każdy patrzy na siebie.

Może powinno to zacząć kogoś interesować.

W tej sytuacji media chcą wywołać sztuczne współczucie.

Nie było o tym zbyt wiele informacji w mediach, zaledwie dwa/trzy artykuły.

Opublikowano

Endymion, harnaś i reszta tych idiot**, uważam, że jesteście ostro popierdol** xD

Szkoda chłopaka, szkoda jego mamy, ale czasu sie nie cofnie.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ale akcja, koleś się zabił... Szkoda jego mamy, bo 14 lat wychowywała syna, w którym pokładała nadzieje a on się wziął i zabił. Rozwiązaniem było podzielenie się z rodziną swoimi problemami.

Nawet by już przenieśli go do innej szkoły no i co? Miałby może dalej, może by się musiał znowu dostosować do nowej szkoły, ale by żył. Lepsze to, niż samobójstwo. Nie obwiniam chłopaka, bo

nie ma o co. Koleś dopiero co do gimnazjum wszedł, był młody i nie wiedział dużo o życiu, ale mógł spokojnie sobie z tym problemem poradzić. Ale tym świniom, co jeszcze go po śmierci obrażali

i się naśmiewali się to wszystko zwróci. Wszystko wraca. 

Czytałem gdzieś, że zabija się ktoś samowolnie co 40 sekund. Podczas kiedy to pisałem, to już dwóch pewnie z nami nie ma i nikt nie płacze. Jakby wszystko nagłaśniać, to by nikt nie miał czasu

dla siebie, bo media musiałyby usunąć reklamy, aby nadążać nad bieżącymi wydarzeniami i samobójcami. Umarł już stosunkowo dawno z tego co wiem, a teraz to nagle wychodzi i każdy krytykuje.

I te pisanie, że się gardzi samobójcami... Tragedia. Miał 14 lat, co on mógł wiedzieć? Nie zabiłby się, dorósł i by taki nie był.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Tyle ludzi ginie na świecie w wyniku wojen, głodu, chorób, zabójstw nikt tym się nie interesuje, nikty nie płacze. Zabił się jakiś zniewieściały tchóżliwy chłopaczek (każdy samobójca jest tchórzem) i już wielka medialna afera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...