Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

14-letni Dominik popełnił samobójstwo...

Hardiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.polskatimes.pl/artykul/3918853,biezun-14letni-dominik-popelnil-samobojstwo-w-liscie-pozegnalnym-napisal-jestem-zerem-video,id,t.html?cookie=1

Co o tym sądzicie? Słyszałem, że był w grupie Hajsownicy Gimpera i tam go też wyzywali, a po jego śmierci cała grupa została zalana przez: "Pamiętajmy, to wspaniały człowiek, wgl. cyncynat", a wcześniej cisnęli go.

Opublikowano

no widać k***a co tu sie dzieje w cebulce, to że sie zabił to głównie wina tych debili, co kolesi w jajogniotach uważają od razu za homosiów, brak mi słów, głupi podludzie

Opublikowano

Osobiście szkoda mi chłopaka matki, koleś miał ciężkie życie ze względu na swój styl ale w naturze mam gardzić samobójcami więc przykro mi ponieważ on nie jest wyjątkiem. Problemy mógł rozwiązać na wiele innych sposobów. 

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

selekcja naturalna

Ciekawe czy byś tak powiedział gdyby to był twój syn to że nosi rurki i ma grzywkę nie znaczy że trzeba go wyzywac i poniżać wystarczy olać. Co Ci da wyzywanie? Fame wśród twoich gibazjalnych kolegów?

Opublikowano

no widać k***a co tu sie dzieje w cebulce, to że sie zabił to głównie wina tych debili, co kolesi w jajogniotach uważają od razu za homosiów, brak mi słów, głupi podludzie

A podejrzewam, że Ci koledzy pewnie dziś mają tęczowe zdjęcia na fejsie :D

Mimo wszystko powinno się uważać, bo jeden chłopak ma jaja i sobie poradzi, powie "jebie mnie to" a drugi będzie awansował w depresji aż do samobójstwa...

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

­Selekcja naturalna

ktoś mnie uprzedził z tym jakże pięknym komentarzem :s

gardze samobójcami, szczególnie tymi, którzy sobie przez takie błahostki odbierają życie, bo jak k***a można brać do siebie coś, co piszą o tobie ludzie w internecie, no k***a. wiem, że też w realu się z niego naśmiewali, trudno - taki wiek, każdy mniej lub więcej to przechodzi bo nikt nie jest idealny, ale zeby się wieszać odrazu to jednak trzeba być konkretnym zerem, dobrze, ze sam sobie to uswiadomił.

Opublikowano

Szkoda, młody chłopak. Każdy ma swój styl i powinniśmy każdego człowieka szanować. Wpadł w depresję, jest to bardzo ciężki stan, z którego nie można wyjść od tak, pojęcie racjonalnego myślenia przy tej chorobie zanika. Ciekawi mnie tylko, czy ktoś się tym zainteresował? W końcu ktoś powinien w takich sprawach interweniować. 

Opublikowano

osoba słaba psychicznie nie bedzie przystosowana do dorosłego zycia, jakby sie nei zabił to wyrósłby z niego pewnie jeden z tych działączy jakiegos lgbt co chodzi w kostiumie z kutasami XDD ew potem mógł zacząc zabijac tych którzy mu dokuczali, jeden c**j #selekcja

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Powiem tak, do samobójstwa trzeba mieć odwagę ale do życia trzeba mieć też i siłę, widać tej siły mu zabrakło. Tak więc selekcja działa prawidłowo

Sprzęt:

Procesor: Intel Core i5-6600K 3.5Ghz/Pamięć: Corsair DDR4 Vengeance LPX  1x8GB 2400MHz CL14/Płyta główna: Gigabyte GA-Z170-GAMING K3/Karta Graficzna: -------/Dysk: SSD Crucial MX300 275GB/Chłodzenie: SilentiumPC Grandis 2 XE1436/Zasilacz: Corsair VS550/Obudowa: SilentiumPC Gladius M35

Opublikowano

Czy ja wiem czy do samobójstwa trzeba mieć odwagę rozumiem jak człowiek nie ma dla kogo żyć to spoko niech robi co chcę ale żeby matkę zostawić samą.... Gardzę takimi ludźmi "Zabić się i mieć wyjebane".

IDcncno.png

Opublikowano

Depresja dotyka coraz większą część społeczeństwa, cóż.. Widać tego owoce. 

Jako ludzie powinniśmy być trochę bardziej wrażliwi, bo bądźmy szczerzy - 14 lat to jeszcze dziecko, nim łatwo można sterować. A skoro chłopak odważył się na taki krok to musiało być coś na rzeczy, przez brak tolerancji ludzie posuwają się do różnych czynów. 

~ ~

Opublikowano

Rocznie odbiera sobie życie 800 tyś. osób, więc co mnie może obchodzić ten łak? Był jakiś inny? Nadzwyczajny? K***a nie sądzę.

Selekcja naturalna. 

"Im więcej samobójców tym mniej samobójców" ~ Mądrość internetowa 

Opublikowano

Dla mnie samobójstwo, to nie odwaga, ale tchórzliwa ucieczka od problemu. Zawsze trzeba działać gdy pojawia się problem, bo jak to powiedział Mark Twain "Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś.".

Opublikowano

Gardzę każdym samobójcom, wyjebane mam w to, czy miał 10 lat, czy 40 lat, czy to dlatego, że mama go nie kochała, czy dla tego, że koledzy go bili, czy dla tego, że się z niego śmiali w gimbohajsownikach, jeden c**j. Każda osoba która szarga się na własne życie jest dla mnie nikim, gównem i nic tego nie zmieni. Jak wyżej napisali, selekcja naturalna, tyle. Eot.

Opublikowano

No bardzo szkoda chłopaka, ale jakby matka chciała to mogłaby go przenieść do innego gimnazjum, a tak to wiedząc o tym dalej pomagała im znęcać się nad nim psychicznie, chłopak miał 14 lat, jeszcze było przed nim całe życie, moim zdaniem powinna matka iść do psychologa, bo wiedziała, że coś z nim się dzieje.

Opublikowano

Zastanawia mnie ten cytat:

,,A to ze względu na spodnie, jakie nosił, bo lubił „rurki”. A to dlatego, że „zrobił sobie fryzurę”. Nie przesadnie! Po prostu dbał o siebie. A oni nazywali go „pedziem”.

Nie łatwiej było kupić sobie inne spodnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...