Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

ByGod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Być może nie zmienili prezentacji, lecz co byś wolał? By poświęcili czas na robienie nowej prezki którą mogą potem jeszcze poprawić, czy poświęcić czas na serwer?

Moim zdaniem czy Administracja tym razem się przyłożyła czy nie ocenić będzie można na serwerze, widząc ich aktywność oraz stan faktyczny serwera.

Do tego czasu moim zdaniem nie powinno się mówić że mają wyjebane, zwłaszcza że ByGod poczynił coś ważnego, a mianowicie przyznał się do błędu zaniedbania wcześniej serwera, i obiecał tym razem nie popełnić go znów.

@@Edit:

UP: Proponuję troszkę zmienić swój post, rozumiem nerwy nerwami, ale przez danie się sprowokować jednej osobie można stracić ich więcej gdy inni to zobaczą.

PS. Prosił bym o przeczytanie wiadomości PW gdy znajdziesz wolną chwilkę. 

Sm zostały oddane teraz zostało naprawić jedną rzecz i mamy z głowy. 

Strona może mulić z tego względu że hs świruje. 

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak nie będzie bugów i zmienicie ostatnie sety broni, nie podoba mi się to. xD

To oczywiście wbije, ale najważniejsze sety

Chcemy zachować klimat starej senthi, a te sety nie są najgorsze w grze ładnie wyglądają :) 

Opublikowano

Być może nie zmienili prezentacji, lecz co byś wolał? By poświęcili czas na robienie nowej prezki którą mogą potem jeszcze poprawić, czy poświęcić czas na serwer?

Moim zdaniem czy Administracja tym razem się przyłożyła czy nie ocenić będzie można na serwerze, widząc ich aktywność oraz stan faktyczny serwera.

Do tego czasu moim zdaniem nie powinno się mówić że mają wyjebane, zwłaszcza że ByGod poczynił coś ważnego, a mianowicie przyznał się do błędu zaniedbania wcześniej serwera, i obiecał tym razem nie popełnić go znów.

Jak oni to obiecali na pierwszych stronach pierwszej prezentacji i nie zmienili jej nawet po dwoch miesiacach. Nie chce mi sie wypisywac konsekwencji zjebania wizytowki serwera zwlaszcza gdy adminisrtacja spierdolila i niesamowicie olala serwer i powinna robic wszystko aby wyjsc dobrze w oczach uzytkownikow xD.

To nie wbijaj bo juz mnie wkurzasz.  Hs ma problemy ja chce zwrócić ludziom sm i poprawić z bombką rejestracje a Ty mi pieprzysz  coś o prezentacji gdzie brakuje 3ss... w niedziele o 24.  

I ciezko bylo ci dodac 3 ss kto tu ma wyjebane? xD

Opublikowano

Jak oni to obiecali na pierwszych stronach pierwszej prezentacji i nie zmienili jej nawet po dwoch miesiacach. Nie chce mi sie wypisywac konsekwencji zjebania wizytowki serwera zwlaszcza gdy adminisrtacja spierdolila i niesamowicie olala serwer i powinna robic wszystko aby wyjsc dobrze w oczach uzytkownikow xD.

I ciezko bylo ci dodac 3 ss kto tu ma wyjebane? xD

Są rzeczy ważne i ważniejsze.  Dobranoc nie chce mi się w nocy prowadzić dyskusji z tobą  która i tak do niczego nie doprowadzi :) 

Opublikowano

Pierwszej prezentacji? Mówisz o pierwszej odsłonie Karies'a?

Administracja sama napisała że wtedy zawalili, przyznał się do błędu że zajebał sprawę przy pierwszej odsłonie.

Może wstawili starą prezkę, ale może dlatego że zajmowali się serwerem. Nie chce ich bronić, ale nie lubię hejtu jeżeli się nie zna sytuacji.

Sam wiem że życie prywatne czasem daje w kość i na serwer nie zawsze jest czas (prowadzę swoją sieć gier więc wiem co to znaczy zakurw przy serwerach).

Poczekaj te cholerne 17:30h, prześpij się itd. Nie chcesz wchodzić na serwer to jest Twoja sprawa nikt Cię zmuszać nie będzie.

Ale skoro nie chcesz wchodzić to też przestać hejcić... Jeżeli wejdziesz na serwer i zobaczysz że się nie postarali, że dalej są bugi jak były i dalej jest wyjebka z strony administracji to wtedy się wypowiedz, i nikt Ci nie będzie mógł nic powiedzieć skoro to sprawdzisz.

Lecz po samej prezentacji też wiele nie można wnioskować. Dopiero się okaże i wyjdzie to jaka jest prawda. Więc albo poczekaj i sprawdź, albo daj sobie spokój i nie siedź w tym temacie bo szkoda Twojego czasu jak i nerwów innych osób.

Opublikowano

Pierwszej prezentacji? Mówisz o pierwszej odsłonie Karies'a?

Administracja sama napisała że wtedy zawalili, przyznał się do błędu że zajebał sprawę przy pierwszej odsłonie.

Może wstawili starą prezkę, ale może dlatego że zajmowali się serwerem. Nie chce ich bronić, ale nie lubię hejtu jeżeli się nie zna sytuacji.

Sam wiem że życie prywatne czasem daje w kość i na serwer nie zawsze jest czas (prowadzę swoją sieć gier więc wiem co to znaczy zakurw przy serwerach).

Poczekaj te cholerne 17:30h, prześpij się itd. Nie chcesz wchodzić na serwer to jest Twoja sprawa nikt Cię zmuszać nie będzie.

Ale skoro nie chcesz wchodzić to też przestać hejcić... Jeżeli wejdziesz na serwer i zobaczysz że się nie postarali, że dalej są bugi jak były i dalej jest wyjebka z strony administracji to wtedy się wypowiedz, i nikt Ci nie będzie mógł nic powiedzieć skoro to sprawdzisz.

Lecz po samej prezentacji też wiele nie można wnioskować. Dopiero się okaże i wyjdzie to jaka jest prawda. Więc albo poczekaj i sprawdź, albo daj sobie spokój i nie siedź w tym temacie bo szkoda Twojego czasu jak i nerwów innych osób.

Obietnic i przeprosin na forum bylo kilkadziesiat, nic nie zmienili, wiec nie bede im ufac. Ja nie hejce tylko krytykuje. Rownie dobrze ty mozesz nie odpowiadac na moje posty skora ci sie nie podobaja Tak ciezko zrobic prezentacje i dzien pozniej wstawic na forum? Prezentacja to wizytowka i mozna po niej zobaczyc kto ma wyjebane, a kto stara sie i chce wszystko dopracowac. Ja widze ze prezentacja jest zrobiona na odpierdol w dodatku skopiowana i co mam sadzic o serwerze, administracji? Na serwerze gralem bardzo dlugo, na forum spedzilem duzo czasu i wiem jaka jest sytuacja - mieli wyjebane i tak wlasnie ich oceniam poniewaz nie pokazali poprawy. Przeprosiny na forum, obietnice? Bylo ich wiele i nic nie zmienili. Serwer zdechl wiec stawiaja kolejny, zmienili to dopiero gdy zdechl, wprowadzili zmiany ktore byly do zrobienia w godzine. Ethanis tez olali.

Opublikowano

Czasami trzeba coś stracić by to docenić, raz się uda naprawić swoje błędy a raz nie.

Jednak ja mimo wszystko wolę poczekać na start, zobaczyć jak będzie i jak się to utrzyma. 

Opublikowano

Obietnic i przeprosin na forum bylo kilkadziesiat, nic nie zmienili, wiec nie bede im ufac. Ja nie hejce tylko krytykuje. Rownie dobrze ty mozesz nie odpowiadac na moje posty skora ci sie nie podobaja Tak ciezko zrobic prezentacje i dzien pozniej wstawic na forum? Prezentacja to wizytowka i mozna po niej zobaczyc kto ma wyjebane, a kto stara sie i chce wszystko dopracowac. Ja widze ze prezentacja jest zrobiona na odpierdol w dodatku skopiowana i co mam sadzic o serwerze, administracji? Na serwerze gralem bardzo dlugo, na forum spedzilem duzo czasu i wiem jaka jest sytuacja - mieli wyjebane i tak wlasnie ich oceniam poniewaz nie pokazali poprawy. Przeprosiny na forum, obietnice? Bylo ich wiele i nic nie zmienili. Serwer zdechl wiec stawiaja kolejny, zmienili to dopiero gdy zdechl, wprowadzili zmiany ktore byly do zrobienia w godzine. Ethanis tez olali.

Co Ci się w prezentacji nie podoba? Grafika od arisy autorska? Czy może ss są nie tak zrobione? 

Czasami trzeba coś stracić by to docenić, raz się uda naprawić swoje błędy a raz nie.

Jednak ja mimo wszystko wolę poczekać na start, zobaczyć jak będzie i jak się to utrzyma. 

Jeśli możesz nie odpisuj mu bo robi się zbędny spam 

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Dlaczego?

-Bardzo mala garstka osób.

-Forum nie żyje.

-Administratorzy nie odpisują.

NIE POLECAM WAM.

rework nie udany.

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Dlaczego?

-Forum nie żyje.

NIE POLECAM WAM.

rework nie udany.

Aha serwer jeszcze nie wystartował a Ty mówisz, że rework nie wyszedł. Powodzenia! 

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Dlaczego?

-Forum nie żyje.

NIE POLECAM WAM.

rework nie udany.

Czytałeś wgl prezentacje?

ByGod przyznał się, że zaniedbał serwer ze swojej winy i chce go odnowa odbudować i nie zasyfić jak ostatnio :)

Opublikowano

Aha serwer jeszcze nie wystartował a Ty mówisz, że rework nie wyszedł. Powodzenia! 

Widać po tym co robicie, nic nowego nie dodaliście, nie było konsultacji z graczami, i jeszcze zacząłeś zdanie od idiotycznego "AHA".

Nie pytaliście się co dodać, czy coś. Zrobiliście ankiete, która zdecydowała o usunięciu postaci. 

Czytałeś wgl prezentacje?

ByGod przyznał się, że zaniedbał serwer ze swojej winy i chce go odnowa odbudować i nie zasyfić jak ostatnio :)

Nie wierze w to, na Kariesie grało góra 300 osób, nawet na pełni życia.

Opublikowano

Widać po tym co robicie, nic nowego nie dodaliście, nie było konsultacji z graczami, i jeszcze zacząłeś zdanie od idiotycznego "AHA".

Nie pytaliście się co dodać, czy coś. Zrobiliście ankiete, która zdecydowała o usunięciu postaci. 

Nie wierze w to, na Kariesie grało góra 300 osób, nawet na pełni życia.

fky5j7.png

Tak, tak grało 300 osób ss z panelu admina.  

Opublikowano

No to 600,przepraszam. Po wyjściu Arianei, na którym gra 1200 osób, grało już 200.

Widzę,że można z Tobą podyskutować, ale Karies potrzebuje nowości, której na start nie zapewniłęś.

Opublikowano

No to 600,przepraszam. Po wyjściu Arianei, na którym gra 1200 osób, grało już 200.

Widzę,że można z Tobą podyskutować, ale Karies potrzebuje nowości, której na start nie zapewniłęś.

Grało 1k osób, inne serwery mnie nie interesują niech każdy patrzy na siebie takie jest moje zdanie.  

Opublikowano

Nie chodzi o to, tylko na Kariesie brakowało nowości, i po wyjściu tego serwera, bardzo duże grono osób odeszło, na Kariesei chciałem dziś zagrać z kumplami, ale jak pisałem wyżej, Karies potrzebuje powiewu świeżości, moim zdanie, jezeli chcesz odnowić serwer, to  nową odsłonę zrób [Easy], żeby na nim się spędzało miłe godziny grania, a nie raz dwa, jak to bywa.To moje zdanie, zapraszam do dalszej dyskusji.

Opublikowano

Eventy Zuo Beda takie jak na Shenti czyli Big w uj :P?

Będą takie żeby wszystko miało swoją wartość :) 

Strona będzie mulić i czasami może wyskoczyć komunikat, że jest off ponieważ nasza serwerownia ma jakieś problemy od kilku dni.  Jeśli problem nie ustąpi do poniedziałku zmienimy serwerownie. 

Jeśli za pierwszym razem nie udało Ci się zarejestrować spróbuj ponownie.  

Przepraszamy za wszystkie problemy.  

Opublikowano

Do końca nie jestem co do niego przekonany, bo naprawdę 0 NOWOŚci 

To spróbuj zagrać jeśli Ci się nie spodoba, to trudno nic nie ryzykujesz :) 

Serwer zapowiada się ciekawie, dobry sposób z tymi pytaniami w prezentacji. 

Póki co - powodzenia. ;)

dzięki :) 

Opublikowano

ByGod, widzę,że się tutaj próujesz udzielać, a co z forum? Będzie wyczyszczone z TOP Posterów itd?

Zagrać spróbuje, nagram GP może. Ale mam tą obawę ciągle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...