Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic a gdzie to napisalem ze ma? Napisalem tylko ze tu da rade w 3 tyg wbic maxa i zrobić eQ ;x 

Sie okaże kto zrobi eq w 3 tygodnie i wbije max lvl.

bo w 3 tygodni ni c***a nikt nie zrobi eq lepszego.

Opublikowano

Osoby ktore wpakują kilkaset zł w IS zrobią i wbiją :D

Opublikowano

Z tego co pamiętam to life wbił ten 112 czy 110 ale eq nie miał zrobionego na 100%. Serwer jest przyjemny i to się liczy ;)

Opublikowano

Bądźmy szczerzy. Możecie lecieć na szybki lv, bić go jak najszybciej jednak nie polecam. ;) Przyjdzie moment gdzie będzie problem, a to z brakiem buffa dobrego, a to z słabym eq i staniecie w miejscu. 

Ktoś tam pytał czy patcher jest w cliencie. Tak, patcher jest w cliencie od razu.

Opublikowano

Jakieś ekipy starują ?

Samemu za bardzo się nie chce grać :/

Taa wpadamy Gildią InspiratioN :P I wiemy ze jeszcze kilka dobrych bedzie :) Mysle ze ludzi bedzie sporo :)

Opublikowano

Oby serwer pomyślnie wystartował i postał przynajmniej dobre kilka miesięcy.

Moderatorzy mnie lubią i mam już 20 punktów ostrzeżeń, ciekawe za ile punktów dostane misia albo patelnie, obowiązuje katalog z orlenu?

Opublikowano

jeśli ktoś może mi w skrócie napisac dlaczego to jest reaktywacja , co stało się z pierwszą odsłoną dlaczego serwer padł i jak długo był ?

Opublikowano

jeśli ktoś może mi w skrócie napisac dlaczego to jest reaktywacja , co stało się z pierwszą odsłoną dlaczego serwer padł i jak długo był ?

Jest wszystko w prezentacji, chyba na samym początku. Ale w skrócie chodziło o duże ataki ddos i brak wsparcia z serwerowni.

Opublikowano

Klient na str główniej jest oficjalny?

Tak. Patcher pobierze resztę.

z7Qkgk4.png

xdnXBJo.png

Opublikowano

Sądząc po itemach ze skrzyni vesteris to tutaj nie dosc, ze nie mozna pokazywac itemow bez szkla, to w dodatku nie ma nawet nieskonczonej pelerynki ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...