Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sądząc po itemach ze skrzyni vesteris to tutaj nie dosc, ze nie mozna pokazywac itemow bez szkla, to w dodatku nie ma nawet nieskonczonej pelerynki ?

Jest pele z + (przynajmniej na s1 była z eventów i za SM a na kupony latwo zarobic i kupic :P)

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sądząc po itemach ze skrzyni vesteris to tutaj nie dosc, ze nie mozna pokazywac itemow bez szkla, to w dodatku nie ma nawet nieskonczonej pelerynki ?

Peleryna+ jest za punkty AP i po 2/3 dniach już spokojnie można sobie ją zakupić a do tego czasu zwykle pelki wystarczą ;)

Opublikowano

@Enobaria

Jak ze zwrotem SM PayPal ?

Wszyscy, którzy korzystali z naszej usługi paypal, proszeni są o napisane maila pod adres [email protected], z adresu który przypisany jest do waszego konta paypal. Treść maila musi zawierać login do konta, na który mają zostać doładowane monety.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Ja tutaj nie rozumiem 1 rzeczy . Przeczytałem sobie na spokojnie cała prezentację i piszę w zmianach, że usnęliście Azraelke a parę stron do tyłu endymion piszę coś tam, że ona za PO jest więc o co chodzi ;p?

Opublikowano

Ja tutaj nie rozumiem 1 rzeczy . Przeczytałem sobie na spokojnie cała prezentację i piszę w zmianach, że usnęliście Azraelke a parę stron do tyłu endymion piszę coś tam, że ona za PO jest więc o co chodzi ;p?

Gdzie pisałem że Azraelka jest za PO? :O

mhIMF2v.png

Opublikowano

Serwer polecam grałem na 1 odsłonie i zagram i teraz .

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

aa ten VIp na 7 dni co dokładnie daje, tylko bonusy?
Chodzi tu o strefę VIP czyli kupowanie PD, 2x Dropu Itemów i Dropu Yangów.

O to chodzi: :v
1Lh0yNl.png

Opublikowano

i specjalnie wydać 20 zł sms by mieć pd na 7 dni? xD nie lepiej za 30 zł pełen pakiet na 7 dni?  albo na 3 dni za 20 zł pd rekawica i yang.

Myślałem że to Chińczykom zależy na hajsie ale się myliłem :D 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

i specjalnie wydać 20 zł sms by mieć pd na 7 dni? xD nie lepiej za 30 zł pełen pakiet na 7 dni?  albo na 3 dni za 20 zł pd rekawica i yang.

Myślałem że to Chińczykom zależy na hajsie ale się myliłem :D

Przeciez nawet 30zł smsem i masz na tydzien yang/drop i expa 2x wiecej wiec nie rozumiem ;x

Coś zhejtowanie serwa ci nie pykło :P

Opublikowano

Przeciez nawet 30zł smsem i masz na tydzien yang/drop i expa 2x wiecej wiec nie rozumiem ;x

3 Razy 170 ile jest? :D sms 30 zł 500 sm a wychodzi 510 za pd, rekawice i yang 

a ok nie zwróciłem uwagi że yang jest tańsze xD

nie hejtuje tylko ceny wysokie :D 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

3 Razy 170 ile jest? :D sms 30 zł 500 sm a wychodzi 510 za pd, rekawice i yang 

a ok nie zwróciłem uwagi że yang jest tańsze xD

2x drop Yang na 7dni kosztuje 90SM. 170+170+90=430 #mathswag

Opublikowano

Może jakieś dokładne info od administracji dla czego to jest reaktywacja, dla czego wcześniejsza odsłona została zamknięta.

Nie każdy grał wcześniej, przed rozpoczęciem rozgrywki wolał bym wiedzieć takie rzeczy.

Masz w prezentacji napisane wystarczy poczytać.

Opublikowano

170+170+90=430 chyba liczyc nie umiesz ;x

a Ty czytać  <3  napisałem wyraźnie że nie zwróciłem uwagi na pozostałe ceny ale serwer jest gitesowy i na 100% zagramy z gildią ;) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Może jakieś dokładne info od administracji dla czego to jest reaktywacja, dla czego wcześniejsza odsłona została zamknięta.

Nie każdy grał wcześniej, przed rozpoczęciem rozgrywki wolał bym wiedzieć takie rzeczy.

z7Qkgk4.png

Opublikowano

Gdzie pisałem że Azraelka jest za PO? :O

mhIMF2v.png

na ile h są te wierzchowce i kostiumy ze sklepu po? jest jakaś różnica pomiędzy nimi a tymi z is? ta jedna pelerynka to nieskończona?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

a Ty czytać  <3  napisałem wyraźnie że nie zwróciłem uwagi na pozostałe ceny ale serwer jest gitesowy i na 100% zagramy z gildią ;)

To najpierw sprawdz takie rzeczy a nie w błąd innych wprowadzasz okey? :)

@topic Bronie 75 tak jak na s1?

Opublikowano

SMS'ami zawsze jest drogo a (sm) jest mniej, to już normalne, dlatego opłaca się przelewem bo nie dość że taniej to masz ich więcej xD

Opublikowano

Przed rozpoczęciem pisania postu mogłeś przeczytać kilka postów wstecz (było identyczne pytanie) lub obejrzeć początek prezentacji (jest wyjaśnienie).

Opublikowano

Masz w prezentacji napisane wystarczy poczytać.

Przeważnie w każdej prezentacji początek to bezsensowne wypociny, dla tego pominąłem. 

Co do powodu. Krótko i zwięźle napisane, dawno tak rzetelnych słów nie widziałem, związanych z upadkiem jakiegoś serwera.

Na pewno zagram. 

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...