Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2l90e89.png

dla mnie to to jest jakaś kpina, tyle co ludzie czekają i ile ich czeka (włącznie ze mną) :)

Ja 5 dzień wchodzę i czekam po parę godzin xD

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA! W PRZYPADKU PROBLEMU NIE MOZESZ GO ROZWIAZAC ZEROWY KONTAKT Z ADMINISTRACJA NIE DA SIE NIC ZROBIC SIEDZISZ TYDZIEN NA TEAMSPEAKU I NAWET CI NIE NAPISZA A NA UKRYTYM SIEDZA TOTALNA ZWAŁA 

POZDRAWIAM

Opublikowano

Nawiązałem dzisiaj kontakt z Exo po 5 dniach, przedstawiłem mu problem po czym napisał "moment" i na tym się skończyło  xD

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Szybciej idzie się dorobić na 55lv w dt czy na nieznanych lekarstwach z +? Bo nie wiem jaka jest częstotliwość dropu tych leków i czy dobrze schodzą ze sklepów. Bo tak to w metki mordu wale po 9k.

Opublikowano

podsumowujac serwer to:

- nic nie ma wspolnego z medium (typowa Ravia)

- podnoszenie z IS dziala tylko na zaczarowania wzmocnienia i szkaty Vesteris-nie dziala na szkaty blasku i szkaty z ziolami

- admninistracja chyba ten Endemonion (moze po probnym egzaminie do szkoly sredniej mama dala mu bana) ma wy jebane na to co sie do nich pisze, 7 dni czekam na odpowiedz, nie raczyl jej jeszcze przeczytac

- zarabianie na serwerze to durne wbijanie 55 lvli, wbijanie skli na P (co nie jest tanie) klepanie durnych metinow na 7 pietrze w DT ( o ile ktos ciebie przeniesie przez PT-nie za free) lub durne bieganie po V3

(moim zdaniem lepiej kopac diamenty na 2 konta - gornictwo na M1, w 30 i nie tylko 30 minut mozna wykopac mi 800 szt)

- ceny z kosmosu, 15kkk za kundla do expa to porazka, 1,5 tyg trzeba zapie rdalac jak gornik w kopalni na Ślasku zeby cokolwiek kupic a przychodzi nowy rok jak co roku, gornik placze strajkuje i dostaje od PIS-owskiego panstawa to co chce 7k wyplaty + deputat to malo ????

Pani Broszka rozdaje kase komu moze a zabiera tym co zapobiegli inwazji ZSRR

- ubicie bosa na mapach od 95 lvlu graniczy z cudem, swego czasu na polskim serwerze S12 (Monolit) Lodowa Wiedzma byla tylko gracza i złodzieja ze slaska Re i jego przydupasa sury jak sie nie myle SzczawWP

- do dnia dzisiejszego dziala jeden blad zgloszony jak sie nie myle po 15,08,2015 roku jak to zablokowali Uriela i wymiane Sekret Aura Miecza

- bugujace sie punkty statystyk, jak swego czasu na starej nie tej pseudo syfiastej PandorzeMT2

- IS nie zalicza sie do tanich

- nie wiem gdzie sa gracze na mapie w M1 tylko sklepy, moze expia :)) lub stoja przed Zaklinaczem Dusz i placza ze 2,5kkk za postac to drogo

- serwer stworzyl chyba "informatyk" wspomoglem go 20 zeta i w paypal wyszlo ze ma firme w Nadarzynie, jaki informatyk taka firma i metin lub cos w podobie- w firmie moze lepiej, ciekawe czy umie zainstalowac windowsa 7 na na win 10 w laptopie lenovo ideapad, bo ich serwis nie umie

co umialem to napisalem, czytajac caly posta przypuszczam ze dostane warna, dziala jakis niewiedzialny uklad :))

Forest Gump byl lepszy od tego serwera

NIE POLECAM !!!!

Jak Ty chyba po wojaku jestes :D

Opublikowano

podsumowujac serwer to:

- nic nie ma wspolnego z medium (typowa Ravia)

- podnoszenie z IS dziala tylko na zaczarowania wzmocnienia i szkaty Vesteris-nie dziala na szkaty blasku i szkaty z ziolami

- admninistracja chyba ten Endemonion (moze po probnym egzaminie do szkoly sredniej mama dala mu bana) ma wy jebane na to co sie do nich pisze, 7 dni czekam na odpowiedz, nie raczyl jej jeszcze przeczytac

- zarabianie na serwerze to durne wbijanie 55 lvli, wbijanie skli na P (co nie jest tanie) klepanie durnych metinow na 7 pietrze w DT ( o ile ktos ciebie przeniesie przez PT-nie za free) lub durne bieganie po V3

(moim zdaniem lepiej kopac diamenty na 2 konta - gornictwo na M1, w 30 i nie tylko 30 minut mozna wykopac mi 800 szt)

- ceny z kosmosu, 15kkk za kundla do expa to porazka, 1,5 tyg trzeba zapie rdalac jak gornik w kopalni na Ślasku zeby cokolwiek kupic a przychodzi nowy rok jak co roku, gornik placze strajkuje i dostaje od PIS-owskiego panstawa to co chce 7k wyplaty + deputat to malo ????

Pani Broszka rozdaje kase komu moze a zabiera tym co zapobiegli inwazji ZSRR

- ubicie bosa na mapach od 95 lvlu graniczy z cudem, swego czasu na polskim serwerze S12 (Monolit) Lodowa Wiedzma byla tylko gracza i złodzieja ze slaska Re i jego przydupasa sury jak sie nie myle SzczawWP

- do dnia dzisiejszego dziala jeden blad zgloszony jak sie nie myle po 15,08,2015 roku jak to zablokowali Uriela i wymiane Sekret Aura Miecza

- bugujace sie punkty statystyk, jak swego czasu na starej nie tej pseudo syfiastej PandorzeMT2

- IS nie zalicza sie do tanich

- nie wiem gdzie sa gracze na mapie w M1 tylko sklepy, moze expia :)) lub stoja przed Zaklinaczem Dusz i placza ze 2,5kkk za postac to drogo

- serwer stworzyl chyba "informatyk" wspomoglem go 20 zeta i w paypal wyszlo ze ma firme w Nadarzynie, jaki informatyk taka firma i metin lub cos w podobie- w firmie moze lepiej, ciekawe czy umie zainstalowac windowsa 7 na na win 10 w laptopie lenovo ideapad, bo ich serwis nie umie

co umialem to napisalem, czytajac caly posta przypuszczam ze dostane warna, dziala jakis niewiedzialny uklad :))

Forest Gump byl lepszy od tego serwera

NIE POLECAM !!!!

No chyba za długo Twoja przygoda z tym serwerem nie trwała, większość z tego co napisałeś to bzdury. O jakim ty kundlu do expa za 15kkk mówisz?

Trzeba komuś płacić za tepanie do DT ? A kwestia tego, że wyexpienie szamana do 75 zajmuje jakieś 2h - to już pominąłeś ?

Ceny IS'u proponowałbym porównać z innymi serwerami.

Jak można pisać takie bzdury nie mając pojęcia o tym co tak na prawdę dzieje się na serwerze :((

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Opublikowano

Niech administracja teraz napisze jak wyłaczyc to co wlasnie wprowadzili, czyli snieg i inne zmiany w m1.

Lagi są okropne, a wczesniej nie było.

Opublikowano

Warto wracac?
Jakie dobre zarobki na 42 lvl?
Mam peta, nienajgorsze eq, bojowca.

Ile obecnie kosztuje dobry fms 45sr+?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Warto wracac?

Warto.

42? Najlepiej wbij 55 i na DT, ale możesz też latać na WO bądź v3. 

Emm, co do cen to nie wiem bo naprawdę idzie czasami za 500kk fajnego dostać, różnie z tym jest. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Warto wracac?

Warto.

Emm, co do cen to nie wiem bo naprawdę idzie czasami za 500kk fajnego dostać, różnie z tym jest. 

Ale DT i co, ulepszanie / ripek?

Na ta chwile nie mam zbyt dobrego miecza, bo fmsa 38sr, reszta eq wystarczy na pewno.

A jak z lekami +? Kiedys na nich szlo zarobic bardzo fajna kase.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Gdzie na stronie jest normalny itemshop? Ja tylko widze zakładkę vip z bonusami typu pd, rękawica i tyle.

is jest w grze;D

Opublikowano

Warto wracac?

Warto.

Na ta chwile nie mam zbyt dobrego miecza, bo fmsa 38sr, reszta eq wystarczy na pewno.

DT miał na myśli 7 piętro z metkiem mordu. Dobry buff 75 podnoszenie przedmiotów cały zapas rękawiczek rosek i można siedzieć na metku i farmić zmianki obecnie ja sprzedaję zmianki 55kk 200szt i schodzą dosyć szybko. Leki jak leki dużo osób na tym zarabia jeden lek z + 40-50kk warty. Ja na moim dropie 55 tylko zmianki w dt oraz moją główną 86 biegam sobie na dt rip/śmierć, azrael.

k065g0.jpg

Opublikowano

Warto wracac?

Warto.

DT miał na myśli 7 piętro z metkiem mordu. Dobry buff 75 podnoszenie przedmiotów cały zapas rękawiczek rosek i można siedzieć na metku i farmić zmianki obecnie ja sprzedaję zmianki 55kk 200szt i schodzą dosyć szybko. Leki jak leki dużo osób na tym zarabia jeden lek z + 40-50kk warty. Ja na moim dropie 55 tylko zmianki w dt oraz moją główną 86 biegam sobie na dt rip/śmierć, azrael.

U mnie jest taki problem, ze nie mam duzo czasu na gre, wiec zrobienie DT do 7 pietra i siedzenie x godzin na metkach jest niemozliwoscia, dlatego tez szukam alternatywy :-) Skoro leki+ tyle warte to chyba sie oplaca dropic, 400-500kk na godzine spokojnie wyjdzie + zmianki, szkaty.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Kontakt ze mną jest tylko przez ts3, jest to napisane w zakładce administracja na stronie głównej serwera.

Chłopak poleciał w wysoka fantazje, połowy posta nie rozumiem bo jest pisane jak przez jakiegoś niespełna rozumu psa rasy jamnik.

psa to szukaj sobie w poblizu pseudo-informatyku od 7 bolesci

moglbys pracowac w serwisie Lenowo, tacy sami znawcy jak i ty

informatyki na MPC uczyli ziomy z klasy ? chyba ze pobierales nauki od pompateam lub Surkas z Lanerisa :))

dali event swiateczny jakas ci pa stoi przy dozorcy,sprzedaje szkaty, biedaki zapomnieli ze drop ze szkat jest zerowy, o czym gamonie przyznali sie na forum, co lepsze napisali ze nietrzeba bedzie aktualizowac gry

niestety nie udalo im sie sprawdzalem przed chwila trzeba patchowac :)

o czym to swiadczy o waszej niewiedzy lub nie udolnosci :)

czytaj miedzy postami co inni pisza, kontakt z toba na tsie to tak jak dodzwonic sie do NFZ o godz 7 rano

pobanowalisci innych graczy, sami nie wiedza za co po 2 tygodnie czekaja na odpowiedz

kłamstwo?

czytasz czasami to swoje ciotexowate forum czy masz jak dresiarz zęby?

to ze przy zmianie kanalow czesto wywala to czyja lub czego wina ?

przypuszczam ze slaby komp lub net :))

temat stary jak swiat a nie naprawiony, porazka

nastepna porazka 24,12,2016 o godz 1,00 restart serwera

serwer otwarty o godz 2,00 i po 5 minutach na czacie 20 minutowa przerwa bo "problem z baza danych"

skucha jak zawsze przy patcherze, idz do Surkas na Laneris on jak sie nie myle 3 miesiace robil patchera bo nie umial

podobnie jest u was aktualizacja i skucha :)

diablo3x.png

Opublikowano

Kontakt ze mną jest tylko przez ts3, jest to napisane w zakładce administracja na stronie głównej serwera.

Chłopak poleciał w wysoka fantazje, połowy posta nie rozumiem bo jest pisane jak przez jakiegoś niespełna rozumu psa rasy jamnik.

psa to szukaj sobie w poblizu pseudo-informatyku od 7 bolesci

moglbys pracowac w serwisie Lenowo, tacy sami znawcy jak i ty

informatyki na MPC uczyli ziomy z klasy ? chyba ze pobierales nauki od pompateam lub Surkas z Lanerisa :))

dali event swiateczny jakas ci pa stoi przy dozorcy,sprzedaje szkaty, biedaki zapomnieli ze drop ze szkat jest zerowy, o czym gamonie przyznali sie na forum, co lepsze napisali ze nietrzeba bedzie aktualizowac gry

niestety nie udalo im sie sprawdzalem przed chwila trzeba patchowac :)

o czym to swiadczy o waszej niewiedzy lub nie udolnosci :)

czytaj miedzy postami co inni pisza, kontakt z toba na tsie to tak jak dodzwonic sie do NFZ o godz 7 rano

pobanowalisci innych graczy, sami nie wiedza za co po 2 tygodnie czekaja na odpowiedz

kłamstwo?

czytasz czasami to swoje ciotexowate forum czy masz jak dresiarz zęby?

to ze przy zmianie kanalow czesto wywala to czyja lub czego wina ?

przypuszczam ze slaby komp lub net :))

temat stary jak swiat a nie naprawiony, porazka

nastepna porazka 24,12,2016 o godz 1,00 restart serwera

serwer otwarty o godz 2,00 i po 5 minutach na czacie 20 minutowa przerwa bo "problem z baza danych"

skucha jak zawsze przy patcherze, idz do Surkas na Laneris on jak sie nie myle 3 miesiace robil patchera bo nie umial

podobnie jest u was aktualizacja i skucha :)

Ziomek co ty jarałeś?

Opublikowano

Czytając to co pisze psuj nie wiem czy głowa mnie boli od wczorajszej wódki czy od jego posta xDD

A event ciekawy. Swoją drogą jak pokonać tego odrodzonego wodza orków na WO? Bez problemu robie te WO, a ten boss jest strasznie silny. Buffke mam typową ze skillami M1, ale raczej przeginka byłaby jakbym musiał mieć na obu postaciach skille P żeby pokonać bossa z dungeonu na 35[?] lvl.

Opublikowano

Czytając to co pisze psuj nie wiem czy głowa mnie boli od wczorajszej wódki czy od jego posta xDD

A event ciekawy. Swoją drogą jak pokonać tego odrodzonego wodza orków na WO? Bez problemu robie te WO, a ten boss jest strasznie silny. Buffke mam typową ze skillami M1, ale raczej przeginka byłaby jakbym musiał mieć na obu postaciach skille P żeby pokonać bossa z dungeonu na 35[?] lvl.

Ja też z początku nie dawałem rady, zrób sobie helera 35 zrób leczenie na m1 i zwiększenie + czytaj książki i po prostu się lecz. 

Dodatkowo blokuje się go przy drzewku na początku jak się tepasz, gdzies na YT jest pokazany sposób.

2e6ftab.png

Opublikowano

Zastanawiam się czy zamierzacie coś zrobić z osobami, które oszukują w sklepach? Niby to po części moja wina, że dałem się nabrać, ale do c**ja.

Wejdźcie na ch1, wpiszcie np pamiątka demonów bez + i szukajcie sklepu gdzie pamiątki kosztują 6kkk. Tak 6kkk. Dla kogoś kto szuka jakiegoś ulepszacza czy coś i przetrząsnał wszystkie sklepy i patrzy ooo pamiątka za 6kk, biorę. A tu c**j, 6kkk. To tylko przykład bo takich sklepów jest pełno, a ludzie się nabierają.

Przykład osoby, która jest oszustem "wzrokowym" nick :  ScreenShot

Opublikowano

Zastanawiam się czy zamierzacie coś zrobić z osobami, które oszukują w sklepach? Niby to po części moja wina, że dałem się nabrać, ale do c**ja.

Wejdźcie na ch1, wpiszcie np pamiątka demonów bez + i szukajcie sklepu gdzie pamiątki kosztują 6kkk. Tak 6kkk. Dla kogoś kto szuka jakiegoś ulepszacza czy coś i przetrząsnał wszystkie sklepy i patrzy ooo pamiątka za 6kk, biorę. A tu c**j, 6kkk. To tylko przykład bo takich sklepów jest pełno, a ludzie się nabierają.

Przykład osoby, która jest oszustem "wzrokowym" nick :  ScreenShot

Serio nie widzisz czy to 6kk czy 6kkk? Stary proszę nie załamuj mnie xD już nie masz chyba do czego się przyczepić.

Opublikowano

Przykład osoby, która jest oszustem "wzrokowym" nick : ScreenShot

W M2bob jest wyszukiwarka, która sortuje ceny itemów na rynku + sama za Ciebie kupuje.

Opublikowano

Bardzo łatwo się pomylić jak się śpieszysz i grasz w nocy/rano. Wcześniej zauważałem te "fejkowe" przedmioty, ale w końcu wpadniesz. I to nie tylko ja tak wpadłem bo widziałęm na wołaj jak się ludzie wkurwieni wypowiadali na ten temat. Co to ma być, że typ może wystawić sklep o łącznej wartości ponad 100kkk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...