Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świeżo pobrany client ze strony nie łączy się z serwerem, a patcher nie potrafi nic zaktualizować.  Polecam. Nie, żartuje k***a. Nie polecam.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Optymalizacja tego klienta to istna porażka. Wywala, laguje po chwili i to na komputerze z GTX 970 SLI więc chyba coś jednak jest nie hallo. Wiele osób o tym pisze a nic nie jest robione. Dziwne.

Opublikowano

up. 

Oznaka że trzeba zrobić rework dla nowych graczy ! 

Odda ktoś konto na owym serwerze 70lvl + z eq ?

Skończ z tym reworkiem, nie będzie go.

Świeżo pobrany client ze strony nie łączy się z serwerem, a patcher nie potrafi nic zaktualizować.  Polecam. Nie, żartuje k***a. Nie polecam.

Był rano problem z patcherem, ale zostało to już naprawione. 

Optymalizacja tego klienta to istna porażka. Wywala, laguje po chwili i to na komputerze z GTX 970 SLI więc chyba coś jednak jest nie hallo. Wiele osób o tym pisze a nic nie jest robione. Dziwne.

Karta graficzna ma najmniej do gadania przy metinie.

Opublikowano

up. 

To powiedz mi co mam zmienić I7-4790k podkręcony na chłodzeniu wodnym + SLI, to w takim razie co zmienić żeby metin chodził jak burza ;p? Kwestia źle zoptymalizowanego klienta gry. Jest pewien serwer bar... którego akurat na MPC nie ma, ale jedyne co na + dla nich to mają bardzo ale to bardzo dobrze ogarniętego klienta bo pierwszy raz miałem żeby komp chodził 3 dni a klient ani razu nie wszedł w czarny ekran, lagów 0, wywalania 0, więc jednak można.

Opublikowano

To powiedz mi co mam zmienić I7-4790k podkręcony na chłodzeniu wodnym + SLI, to w takim razie co zmienić żeby metin chodził jak burza ;p? Kwestia źle zoptymalizowanego klienta gry. Jest pewien serwer bar... którego akurat na MPC nie ma, ale jedyne co na + dla nich to mają bardzo ale to bardzo dobrze ogarniętego klienta bo pierwszy raz miałem żeby komp chodził 3 dni a klient ani razu nie wszedł w czarny ekran, lagów 0, wywalania 0, więc jednak można.

Mam minimalnie słabszy sprzęt od ciebie, bo radeon r9, procesor i7-4770 na chłodzeniu wodnym i mam 0 problemów z klientem, także zastanów się faktycznie, czy błąd nie leży po twojej stronie.

Opublikowano

up. 

Może od razu WP 115lvl, 6xP, full eq exp +9? Nikt Ci tu nie da nawet konta bez eq, więc nie żydź.

tenor.gif

Opublikowano

Mam minimalnie słabszy sprzęt od ciebie, bo radeon r9, procesor i7-4770 na chłodzeniu wodnym i mam 0 problemów z klientem, także zastanów się faktycznie, czy błąd nie leży po twojej stronie.

Pierdolicie i jakiś sprzętach srętach, metin zacinał/zacina i będzie się zacinać dalej. Klien jest zrobiony bardzo dobrze, jeżeli mi śmiga bez problemów na troszkę słabszym sprzęcie niż macie Wy.

qolJA1e.png

Opublikowano

up. 

Ja grywam na laptopie z średniej/niskiej półki (I5-3210M/GTX660M) i 0 lagów. 5 kont na ch1, klient włącza się może 20 sec, patcher bez problemów. 

217xz.jpg
Opublikowano

Miałem ten sam problem ze zlagowanym clientem . Wystarczyło wyłączyć win defender , bądź zainstalować jakiś antywirus . Od teraz 0 lagów . Problem w tym , że od początku bardzo ciężko zacząć gre . Wcześniej jak tu grałem dało sie dorobić na ulepszaczach typu leki + itp , teraz ciężko to widze ;v

Opublikowano

Pomoże ktoś z klientem ?

Włącza się 10-15 min, a jak się loguje to mi zacina i program przestał działać ;/

Opublikowano

Pomoże ktoś z klientem ?

Włącza się 10-15 min, a jak się loguje to mi zacina i program przestał działać ;/

windows 10?

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Pomoże ktoś z klientem ?

windows 10?

Tak Win 10, próbowałem patchować/reinstalować/wyłączać antywirusa

Opublikowano

Witajcie.

Na godzinę 23:30 planowana jest 30 minutowa przerwa techniczna. 

Ma ona na celu zwykły reset serwera gry w celu optymalizacji i poprawy respu bossów. 

Pozdrawiamy,

Administracja Vesteris.pl 

Opublikowano

Jak na początku zarobić od zera na eq +9 35lv, jakiegoś riba i śmiertelke z kd+5, ebo itp

Ogarnij sobie blokade expa i pelerynke,z 20-30kk na to wydasz. Bij sobie metki w m1/2 i dropnij z 400 zmianek.

Potem na 1 lvlu bij sobie kilka godzin pieski,masz marmury warte 12kk,pełno zmianek,dodań i skrzyń vesteris.

Polecam

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak na początku zarobić od zera na eq +9 35lv, jakiegoś riba i śmiertelke z kd+5, ebo itp

Graj tak samo jak na każdym serwerze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...