Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ja wiem czy jest sens? Najgorsze że wychodzą teraz serwer różne , lepsze , gorsze ale wychodzą i zawsze tych graczy będzie ubywać. Jak wystartuje gwiazda forum, pozniej jakieś inne mocne projekty to ta liczba graczy nie będzie rosła. Nie wiem czy jest sens. :P Wbiłem wczoraj to zdziwiła mnie tylko cena AURY po 8,5kk widziałem :P a ostatnio selałem po 20 , no niezle :)

8,5kk to dużo, mi po 7 stoją po kilka dni ^^.

tenor.gif

Opublikowano

@Endymion - prosze odpisz pw na forum (chodzi o zwrocenie kont, pisalismy dzis w poludnie)

#topic

Wracam na serwer po przerwie odrazu jak Endy zwroci mi konta wiec polecam serdecznie i zapraszam do zabawy ;D

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Co się stało że praktycznie nikt nie łowi? Jakieś 3 miesiące jak grałem "przy wodzie" był wysyp ludzi coś się zmieniło? :D

Opublikowano

Co się stało że praktycznie nikt nie łowi? Jakieś 3 miesiące jak grałem "przy wodzie" był wysyp ludzi coś się zmieniło? :D

zmiejszyli drop cennych itemkow 

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

ktos pisal, ze grzebali cos w dropie [pogorszyli], ale czy to prawda to nie wiem

@@@

polecam ;)

322731461871536511438.png

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Kurde, szkoda bardzo lubiłem ten system łowienia, teraz pewnie siedzi się tylko w dt na zmiankach lub wo ;c

Opublikowano

Kurde, szkoda bardzo lubiłem ten system łowienia, teraz pewnie siedzi się tylko w dt na zmiankach lub wo ;c

zmianki w dt/wo, wysoko-levelowe bossy z dungow i map, no niestety zmudne to, ale nie ma nic ciekawszego ew. od czasu do czasu dropniesz jakas aure albo ostrze z metka :D

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

ale aury i ostrza tak potanialy ze aury juz mi stoja 2 dni po 5kk do 100-tnego lvl to lepiej tylko siedziec na dropku 55;d

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

ale aury i ostrza tak potanialy ze aury juz mi stoja 2 dni po 5kk do 100-tnego lvl to lepiej tylko siedziec na dropku 55;d

Właśnie widziałem zmianki też strasznie tanie po 25kk widziałem dziś, a pamiętam jak po 50kk stały :D

Opublikowano

Właśnie widziałem zmianki też strasznie tanie po 25kk widziałem dziś, a pamiętam jak po 50kk stały :D

Dużo więcej nowych graczy, którzy zaczynając nie mają Yangów tylko właśnie nadropione przedmioty to ceny lecą w dół aby się dostosować. 

Opublikowano

Dużo więcej nowych graczy, którzy zaczynając nie mają Yangów tylko właśnie nadropione przedmioty to ceny lecą w dół aby się dostosować. 

@Endymion

To akurat oczywiste, a dlaczego zmieniliście "drop łowienia"?

Opublikowano

Nono ;D jeszcze tu wchodze sprawdzac jak sie trzyma serwer. I jestem pod ogromnym wrazeniem ;>

Niedlugo rocznica ! Oby tak dalej

Jak najbardziej polecam serwer ;)

QjprBF.png

Opublikowano

Witajcie.

Dnia 29.04.2016 o godzinie 23:30 odbędzie sie przerwa techniczna która potrwa do 29.04.2016 23:59.

Zmiany podczas przerwy:

- Zakupiona postać zostanie pozbawiona starego kodu blokady ekwipunku

- Po zalogowaniu na kupiona postać wymuszone bedzie ustalenie kodu blokady ekwipunku

Pozdrawiamy,

Administracja Vesteris.pl

Opublikowano

Idzie zarobic na czym innym procz dt i wo?

Bo nie powiem, zbrzydlo mi juz troche siedzenie tam, a patrzac na cene aury miecza i czarowanych...

Jakie teraz ulepy sa w cenie?

50lvl woj body, aura P, buffy m9 + pet.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Idzie zarobic na czym innym procz dt i wo?

Bo nie powiem, zbrzydlo mi juz troche siedzenie tam, a patrzac na cene aury miecza i czarowanych...

Jakie teraz ulepy sa w cenie?

50lvl woj body, aura P, buffy m9 + pet.

Leki+ i nogi pająka jak zawsze najwięcej warte ale to już raczej za duży lv żeby ci to przyjemnie leciało.

Możesz też wbić 75lv+ i dc bo nic innego nie masz przed tym lv prócz dt i wo,a baronka jest nie opłacalna.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Na serwerze jest dosc malo sposobow na zarobek, to jest jedyny minus.

Z metkow procz dt praktycznie nie idzie nic zarobic, w grocie nic nie ma, baronka czesto sie nie zwraca za przepustke, wiekszosc map do +90 lvla jest bezuzyteczna.

Oczywiscie mamy na 35lvl WO, ulepy pustynia sohan, na 55 metki w dt, na 75 dc jesli ktos daje rade i na 100 dopiero jakies bossy, nemere i razadora ale to chyba troche malo? 

Ogolnie serwer polecam, bardzo wygodnie sie gra, duzo udoskonalen typu mozliwosc powrotu na dungeony, badzo dobre shopy offline itp.

Opublikowano

Na serwerze jest dosc malo sposobow na zarobek, to jest jedyny minus.

Z metkow procz dt praktycznie nie idzie nic zarobic, w grocie nic nie ma, baronka czesto sie nie zwraca za przepustke, wiekszosc map do +90 lvla jest bezuzyteczna.

Oczywiscie mamy na 35lvl WO, ulepy pustynia sohan, na 55 metki w dt, na 75 dc jesli ktos daje rade i na 100 dopiero jakies bossy, nemere i razadora ale to chyba troche malo? 

Ogolnie serwer polecam, bardzo wygodnie sie gra, duzo udoskonalen typu mozliwosc powrotu na dungeony, badzo dobre shopy offline itp.

Sposoby zarobku do 75lv:

Wo-zmianki, ulepszanie itemów do 40lv,drop z odrodzonego,

Dt-zmianki+ku na metkach mordu,ulepszanie itemów,szkaty smierci-ripa,

Ulepy-leki+,nogi pająka,każdy ulep który jest potrzebny na bizu 54,stalki,bronie 65-75 wszystkie się sprzedadzą(ulepki jak na pl możesz sprawdzić na wiki),

Blaski-wydaję się że to może słaby sposób ale zawsze znajdą się ludzie którzy to kupuje a wydropienie dużej ilości w v3 trudne nie jest,

Karty OKEY-To sie sprzedaje na lajcie a jak umiesz grać to możesz zarobić więcej,

Przetopy-kopanie rud i przetapianie ich też jest jakimś sposobem na zarobek,ludzie to kupują a szczególnie przetopy do szarf,

Marmurki-robisz sobie kilka kont(nie pamiętam od 20lv chyba można brać misje na marmurki od łowczyni,prawdopodobnie co 2h)i robisz marmurki schodzą szybko bo dużo ludzi je kupuje.

Pewnie coś jeszcze się znajdzie ale na ta chwile nic nie przychodzi mi do głowy.

A pomiędzy 80-95lv jest co robić masz grotę gdzie są genki wiedźma i smok.

Opublikowano

Powinni wprowadzić dung między 40 a 60lvl i między 70 a 85lvl :P

Jestem podobnego zdania do tego 75/90 jest strasznie z zarobkiem. 

Kolega wyżej napisał, że na tym lvl grota, ale zapomniał dodać że dropia tam 100+ ponieważ drop jest na każdym lvl. 

W dodatku strasznie jest ciężko ubić wiedźmę na mniejszym lvl, nie wiem jak z generałem pewnie podobnie. 

Serwer petarda, gra zaczyna się dopiero od 100 lvl, lecz czasem jest to przesada. 

Opublikowano

Od 75lv masz dt i szkaty na których ciągle można zarobić+dc.

Jestem podobnego zdania do tego 75/90 jest strasznie z zarobkiem. 

Kolega wyżej napisał, że na tym lvl grota, ale zapomniał dodać że dropia tam 100+ ponieważ drop jest na każdym lvl. 

W dodatku strasznie jest ciężko ubić wiedźmę na mniejszym lvl, nie wiem jak z generałem pewnie podobnie. 

Serwer petarda, gra zaczyna się dopiero od 100 lvl, lecz czasem jest to przesada. 

Jest propozycja na forum odnośnie nowego dunga 50-70lv wystarczy wejść i zobaczyć.

Opublikowano

Po 11 miesiącach ludziom zrobił sie problem z zarobkiem, dziwne.

Nieee, zarobek ciagle dobry, ale troche staje sie to monotonne siedziac kilka godzin na metkach mordu czy wo.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...