Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmniejszyliście drop z metków mordu na dt?

dropilem 30 min temu nie zauwazylem zmiany

Z metków mordu nie powinno lecieć więcej szkat z ku niż 1-2?

2,5 h dropienia i 2 diaxy ;c

Opublikowano

Zmniejszyliście drop z metków mordu na dt?

dropilem 30 min temu nie zauwazylem zmiany

Z metków mordu nie powinno lecieć więcej szkat z ku niż 1-2?

2,5 h dropienia i 2 diaxy ;c

Nie wystarczy ci, że Aura potaniała w ciągu 3 tygodni z 20 na 6kk?

Opublikowano

Serwer polecam, masa ludzi, dobrze dopracowany i idealny dla ludzi, którzy mają trochę wolnego czasu :)
Niestety sam musiałem zrezygnować z dalszej gry na serwerze z powodu zbyt dużej ilości sklepów znajdujących się w miastach. Niestety nie mam tyle czasu, żeby przeszukiwać taką ilość sklepów w poszukiwaniu jednego ulepszacza bądź wybranego itemku. Gdy kiedyś zostanie dodana opcja przeszukiwania sklepów bądź coś w tym rodzaju chętnie zawitam z powrotem na wasz serwer :)

Powodzenia w dalszym rozwijaniu serwera i serwer 9/10 :P

Opublikowano

Są sklepy źle, nie ma sklepów źle. icon_dunno.gif

Szykujemy pewną modyfikację zaproponowaną przez jadną z naszych graczy (jak się to powinno napisać poprawnie mówiąc o kobiecie?). Bardzo fajne rozwiązanie, mam nadzieję że w tym tygodniu uda mi się przedstawić to na forum serwerowym. ;)

Opublikowano

Najpopularniejszy z prywatnych serwerów ostatnio? (oceniam po liczbie odpowiedzi w temacie)

Dawno nie grałem, a chętnie bym poklikał, tyle że lubię serwery na których wiem że mój czas/hajs nie pójdzie na marne i gracze nie pouciekają :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Najpopularniejszy z prywatnych serwerów ostatnio? (oceniam po liczbie odpowiedzi w temacie)

Dawno nie grałem, a chętnie bym poklikał, tyle że lubię serwery na których wiem że mój czas/hajs nie pójdzie na marne i gracze nie pouciekają :D

Gracze nie uciekają, a na moje oko jest ich coraz więcej.

Ja nadal nie mogę zagrać bo jest ta tarcza przy ikonce a przez patcher się nie chce uruchomić. Mam win 8.1 i wył kontrolę użytkownika a nadal nie mogę zagrać

Jaką tarcze nie rozumiem z czym masz problem, opisz go bardziej lub daj ss,ew. spróbuj uruchomić jak administrator.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Stary, nie dygaj. Zaczął nam lecieć 11 miesiąc serwera, graczy jest dużo a liczba stopniowo rośnie.

Ja nadal nie mogę zagrać bo jest ta tarcza przy ikonce a przez patcher się nie chce uruchomić. Mam win 8.1 i wył kontrolę użytkownika a nadal nie mogę zagrać

ocb?

Opublikowano

ocb?

Chodzi mu chyba o tą bez_nazwy1_8.png ktora jest na ikonce (nie musze chyba tłumaczyć). 

Chyba kolega nie ma praw administratora na PC ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

I teraz pytanie... Nie ma żadnych fajnych easy/medium to może na medium/harda wpaść? Grałem już trochę u was, ale ledwo 70 lvl dobiłem. Ciężkie zastanawianie hahaa...

Opublikowano

I teraz pytanie... Nie ma żadnych fajnych easy/medium to może na medium/harda wpaść? Grałem już trochę u was, ale ledwo 70 lvl dobiłem. Ciężkie zastanawianie hahaa...

Nie zastanawiaj się! :)

Opublikowano

Może mi ktoś opisać jakie eq ilość defa, ataku, średnie itp woj body mam 400sm +ok 500kk na jakies podstawowe wydatki  chodzi mi o metki w DT 

Opublikowano

Nie zastanawiaj się! :)

Dobra Endymion, dla Ciebie wbiję. Ale macie mi zrobić taki event na majówkę, że kopara mi opadnie i nie dam rady jej podnieść przez najbliższy miesiąc! :)

Opublikowano

Może mi ktoś opisać jakie eq ilość defa, ataku, średnie itp woj body mam 400sm +ok 500kk na jakies podstawowe wydatki  chodzi mi o metki w DT 

No przyda Ci się pet exp kostium jeśli masz sporo defa to z wartością ataku a jeżeli mniej to z potworami fms taki 50 sr byłby dobry 

Opublikowano

Najlepiej to WP 55 3xP , full IS , 2 x buff SMOK i Healer 

I zarobek masz taki że wykarmiłbyś z sellanych yangów rodzine uchodzców 

Opublikowano

Jak najbardziej polecam ten serwerek gram od początku istnienia, zapraszam wszystkich administracja cały czas dba o graczy/serwer.

Pozdrawiam i zapraszam jeszcze raz :)

Opublikowano

No to ile się wbija 70 lv np?

Bo nie lubię hardów i expić hard ;D

Bardzo szybko , w tydzień ogarniesz fajnego Bodego 70 lvl ze spoko EQ , nie mówie grając non stop po kilka godzinek dziennie.

Opublikowano

Licze ze poprawicie kiedys ten drop z metkow, nic z nich nie leci, z baronowej tez drop za slaby jak na cene przepustki, do groty mozna byloby cos dodac bo tez nic procz expienia tam nie znajdziemy.

Ogolnie serwer polecam, dobrze sie trzyma, sporo graczy, administracja aktywna.

Opublikowano

Licze ze poprawicie kiedys ten drop z metkow, nic z nich nie leci, z baronowej tez drop za slaby jak na cene przepustki, do groty mozna byloby cos dodac bo tez nic procz expienia tam nie znajdziemy.

Ogolnie serwer polecam, dobrze sie trzyma, sporo graczy, administracja aktywna.

Wiedźma? Generały?Bearn? Czego Ci jeszcze brakuje w tej grocie?

No to ile się wbija 70 lv np?

Bo nie lubię hardów i expić hard ;D

Wydaje mi się że 2h i jest 75lv na spokojnie, jak masz eq i ustoisz sobie w v3/2 +odpał do expa pd, pd typu is(ew. w is na kilka dni)wierzchowiec 30% expa, możesz też zmixowac eq pod expa z bonusem 20%dośw.

Tak więc exp nie jest tu problem.

12038566_974765759232972_778992918771970

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...