Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Endymion macie tyle sklepów dlaczego nie dodasz "wyszukiwarki" itemow z globala?

Myślę, że to prosta odpowiedź ;) Taka wyszukiwarka popsuła by zarobek "łowcom okazji" ;) To też jest dobry sposób i podstawa handlowania, a tak to wszystkie ceny byłyby równe.

Opublikowano

Endymion macie tyle sklepów dlaczego nie dodasz "wyszukiwarki" itemow z globala?

Myślę, że to prosta odpowiedź ;) Taka wyszukiwarka popsuła by zarobek "łowcom okazji" ;) To też jest dobry sposób i podstawa handlowania, a tak to wszystkie ceny byłyby równe.

Zatem mozna dodac taka wyszukiwarke jak na WoM :) Placi sie za kazdorazow wyszukanie i jedynie wskazuje sklepy, w ktorych dany item jest.. ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

jak się serwer trzyma? warto zaczynać? :D

Dobrze i warto.

Zaniży to strasznie cenę przedmiotów. 

Zatem mozna dodac taka wyszukiwarke jak na WoM :) Placi sie za kazdorazow wyszukanie i jedynie wskazuje sklepy, w ktorych dany item jest.. ;)

Tak jak wyżej.

Ile ludzi online ? Jak zacznę od nowa szybko się wybije ?

Dużo, tak.

Opublikowano

@Rabbitx9 Ty tu nie pitol, tylko dawaj odcinek kolejny.

Co do serwera, polecam, łatwo się wybić. Ja grając od niedzieli mam małego koksa 55 lvl z 2x buffem 75 lvl 90% IS i konkretnym eq.  I teraz zaczęło się prawdziwe zarabianie... Co prawda rzygam już tym DT, ale 600kk/h piechotą nie chodzi.

Opublikowano

Dobrze i warto.

Tak jak wyżej.

Dużo, tak.

Po czym to stwierdzasz?

Wybacz, ale znowu przytocze przyklad WoMu, na ktorym zarowno przed wprowadzeniem tego jak i po wprowadzeniu rynek sie wcale nie zalamal. Ku kosztouja ile kosztowaly, roznorakie itemasy podobnie. Wielkiej roznicy - poza wygoda rzecz jasna - nie widac :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dobrze i warto.

Tak jak wyżej.

Dużo, tak.

Po czym to stwierdzasz?

Wybacz, ale znowu przytocze przyklad WoMu, na ktorym zarowno przed wprowadzeniem tego jak i po wprowadzeniu rynek sie wcale nie zalamal. Ku kosztouja ile kosztowaly, roznorakie itemasy podobnie. Wielkiej roznicy - poza wygoda rzecz jasna - nie widac :)

Potwierdzam, gram aktualnie na womie. 

Ceny są takie jakie były ;)

Jedyna roznica jest taka, ze nie siedzi się w miescie 15 min tylko jedną. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Ja mogę przytoczyć przykład globala gdzie różnicy w cenach też nie ma ... a rynek po wprowadzeniu się nie załamał a można oszczędzić czas. 

Może wprowadziłbyś to na tydzień testowo i gracze stwierdziliby po tym tygodniu sami czy ta zmiana powinna zostać czy może zostać usunięta z serwera? :) 

Opublikowano

Endy dodaj system wyszukiwania z WoM2 bo tam nie ma typowej wyszukiwarki z najniższymi cenami tylko po wpisaniu nazwy przedmiotu pokazuje ci wszystkie sklepy gdzie owy przedmiot się znajduje więc nie zaniży w żaden sposób cen a niesamowicie ułatwi to sprawe ludziom :) 

Opublikowano

Planujecie może jakieś raty na majówkę? Wbiłbym postaciom 95 :v

Misje, które da się anulować nie dają bonusów stałych? Bo wbiłem 75 w v2 na szybko w 3h i wszystkie misje, które mogłem to anulowałem, więc mam nadzieję, że mi bonusy nie przepadły?

tenor.gif

Opublikowano

Planujecie może jakieś raty na majówkę? Wbiłbym postaciom 95 :v

Misje, które da się anulować nie dają bonusów stałych? Bo wbiłem 75 w v2 na szybko w 3h i wszystkie misje, które mogłem to anulowałem, więc mam nadzieję, że mi bonusy nie przepadły?

Nie, nie dają.

Yangi i eq :D

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

­

­Czy warto zaczynać od nowa? Ile osób on-line mniej więcej? ;>

Warto. Online tak z 1,2k pewnie.

Mogę prosić o screenshot'a pierwszych miast? :)

W M1 głównie są sklepy offline, ale masz:

Jinno M1:

WlUgVVi.jpg

dISPRoj.jpg

Shinsoo M1:

N8dOwhv.jpg

GtqRG4b.jpg

Przy okazji Jinno CH2:

DlaXCNo.jpg

tenor.gif

Opublikowano

­

­

­Czy warto zaczynać od nowa? Ile osób on-line mniej więcej? ;>

Warto. Online tak z 1,2k pewnie.

Mogę prosić o screenshot'a pierwszych miast? :)

W M1 głównie są sklepy offline, ale masz:

Jinno M1:

WlUgVVi.jpg

dISPRoj.jpg

Shinsoo M1:

N8dOwhv.jpg

GtqRG4b.jpg

Przy okazji Jinno CH2:

DlaXCNo.jpg

Chyba zawitam ;D

Opublikowano

post-1138987-0-71518400-1461512937.jpg

A ludzie mówią, że to MC jest zacofany :C.

Serwerek polecam, można spotkać takie perełki jak wyżej XDXD

Do której ten event wędkarski? :_:

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

attachicon.gifpeerełkivesteris.jpg

A ludzie mówią, że to MC jest zacofany :C.

Serwerek polecam, można spotkać takie perełki jak wyżej XDXD

Do której ten event wędkarski? :_:

MC jest zacofany tylko w Polsce :v

Wg. patchera to event jest do 20.

Jakieś eventy na majówkę będą?

tenor.gif

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam, jest to jeden z najlepszych serwerów na obecnym rynku.

Zarobić zawsze można praktycznie na każdym LvL'u, dawno nie grałem na takim świetnym Mediumie :)

Polecam każdemu zagranie tam ! 

Pozdrawiam, Socjopata.

Opublikowano

Witajcie,

dnia 24.04.2016 o godzinie 23:30 odbędzie się 30 minutowa przerwa techniczna. Potrwa ona do 25.04.2016 do godziny 00:01.

Przerwa ma na celu naprawę błędu umożliwiającego zabijanie bossów bez otrzymywania obrażeń.

Pozdrawiamy,

Administracja Vesteris.pl

xdnXBJo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...