Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzień dobry!

Co to za przerwa techniczna? Długo potrwa? :)

Witajcie.

Jesteśmy zmuszeni zrobić o godzinie 12:00 przerwę techniczną. Przerwa potrwa 30 minut.

Bardzo przepraszamy za utrudnienia.

Pozdrawiamy,
Administracja Vesteris.pl

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Probowalem sie przemoc i wrocic, ale nie wiedziec czemu po dwoch, moze trzech dniach gry poczulem mega monotonie... Z dropienia zmianek na WO moge przejsc do dropienia na sohan aby nastepnie przejsc do dropienia w dt i tyle, na tym konczy sie gra, dropisz kilka dni, kupujesz gotowe eq/za wydropione zmianki tasujesz eq, gra stala sie teraz taka strasznie monotonna mimo, ze wczesniej jak gralem to jaralem sie kazda glupia minuta gry, a teraz po kilkugodzinnym graniu miewam mdlosci od ciagle tego samego.. A wiadomo, ze to serwer medium wiec trzeba zarabiac mega duzo by choc troche powalczyc w pvp ze wzgledu na trudnodostepne itemki 'lepsze' bo perfach to mozna pomarzyc

Ale o serwerze zlego slowa nie powiem, moze mam racje, a moze jestem za malo wytrzymaly... Polecam ;)

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Probowalem sie przemoc i wrocic, ale nie wiedziec czemu po dwoch, moze trzech dniach gry poczulem mega monotonie... Z dropienia zmianek na WO moge przejsc do dropienia na sohan aby nastepnie przejsc do dropienia w dt i tyle, na tym konczy sie gra, dropisz kilka dni, kupujesz gotowe eq/za wydropione zmianki tasujesz eq, gra stala sie teraz taka strasznie monotonna mimo, ze wczesniej jak gralem to jaralem sie kazda glupia minuta gry, a teraz po kilkugodzinnym graniu miewam mdlosci od ciagle tego samego.. A wiadomo, ze to serwer medium wiec trzeba zarabiac mega duzo by choc troche powalczyc w pvp ze wzgledu na trudnodostepne itemki 'lepsze' bo perfach to mozna pomarzyc

Ale o serwerze zlego slowa nie powiem, moze mam racje, a moze jestem za malo wytrzymaly... Polecam ;)

Nic nie poradzisz, na początku trzeba się trochę namęczyć, ale od groty zaczyna się już rywalizacja i jest co robić :)

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Nic nie poradzisz, na początku trzeba się trochę namęczyć, ale od groty zaczyna się już rywalizacja i jest co robić :)

i tak lepiej dropic dalej zmianki niz na te bossy polowac zmianki zawsze zejda a z takimi kdkami czy metalami to czekasz i czekasz

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Planujecie rework bądź s2?  

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Planujecie rework bądź s2?  

Na 100% nie, po co mają robić kolejny serwer, gdy obecny trzyma się dobrze z 1k online?

tenor.gif

Opublikowano

Panowie, wo jest jeszcze opłacalne? 

Wracam, bo długiej przerwie i nie wiem jaki aktulany zarobek jest dobry.

Nie

Obecnie 7 piętro dt dropem ~50lvl. 

217xz.jpg
Opublikowano

Dlaczego nie da się zmienić królestwa postaci? Wyskakuje komunikat " Nie możesz tego zrobić podczas wydarzenia "...

Opublikowano

Dlaczego nie da się zmienić królestwa postaci? Wyskakuje komunikat " Nie możesz tego zrobić podczas wydarzenia "...

Zablokowali poniewaz był event polegający na tym że które królestwo wygra dostaje raty 

Opublikowano

Znalazłem dość ciekawego buga.Do kogo mogę to zgłosić? ;]

Pisz do mnie na PW.

W piątek wbije na TS i Ci wytłumacze :D

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Jak moge zarabiać wojem 55lvl z aura na g5? W DT na 7 nie daje niestety rady.Jest jakiś inny zarobek na low lvlu oprocz dropienia zmianek?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...