Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawcie support bo nie działa :C

Usuniemy raczej ta zakładkę. Pisz pw do Orchidei na forum jak masz jakiś problem.

Nie mam konta u was na forum, tutaj na mpc też można pisać ? I do kogo ?

Opublikowano

ile łonline dziennie? :D

Ch1, Ch2 Jinno pełne graczy i sklepów, to samo na Ch1 Shinsoo, lekko 1k graczy... co to będzie jak dodadzą Chunjo ;)

Opublikowano

Ch1, Ch2 Jinno pełne graczy i sklepów, to samo na Ch1 Shinsoo, lekko 1k graczy... co to będzie jak dodadzą Chunjo ;)

Mają w planach dodać chunjo? bo z tego co już wyczytałem Tylko dwa Królestwa. 

Opublikowano

Jest prowadzona dyskusja na forum na ten temat. Administracja powiedziała, że to zależy od graczy :) Zobaczymy jak to będzie.

Opublikowano

Jest prowadzona dyskusja na forum na ten temat. Administracja powiedziała, że to zależy od graczy :) Zobaczymy jak to będzie.

Fajnie jakby dodali zupełnie nowe miasto zamiast tego standardowego chunjo :)

Opublikowano

Czy ja wiem czy jest sens? Najgorsze że wychodzą teraz serwer różne , lepsze , gorsze ale wychodzą i zawsze tych graczy będzie ubywać. Jak wystartuje gwiazda forum, pozniej jakieś inne mocne projekty to ta liczba graczy nie będzie rosła. Nie wiem czy jest sens. :P Wbiłem wczoraj to zdziwiła mnie tylko cena AURY po 8,5kk widziałem :P a ostatnio selałem po 20 , no niezle :)

Opublikowano

Czy ja wiem czy jest sens? Najgorsze że wychodzą teraz serwer różne , lepsze , gorsze ale wychodzą i zawsze tych graczy będzie ubywać. Jak wystartuje gwiazda forum, pozniej jakieś inne mocne projekty to ta liczba graczy nie będzie rosła. Nie wiem czy jest sens. :P Wbiłem wczoraj to zdziwiła mnie tylko cena AURY po 8,5kk widziałem :P a ostatnio selałem po 20 , no niezle :)

Ale kiedy te serwery padają to zgadnij gdzie mądrzejsza część hołoty leci :P

Tak właśnie ostatnio było, że dwa większe serwy, gdzie grała duża liczba osób zaczęły "usychać" to się wszyscy rzucili na vesterisa :)

Dlatego wtedy też tak ceny poszły w górę, no, a teraz znowu nowe serwery wychodzą i pewnie liczba graczy też się zmieni.

Ale vesteris to zawsze będzie taki "pewniak", gdzie można wrócić :D

Opublikowano

Ludzie mówili od dawna, że wyjdzie coś nowego to ludzie uciekną z Vesterisu. Mija nam 11 miesiac działania serwera, dziesiątki dobrych serwerów jako konkurencja, a my trzymamy się dalej i to bardzo dobrze. ;)

Opublikowano

Ludzie mówili od dawna, że wyjdzie coś nowego to ludzie uciekną z Vesterisu. Mija nam 11 miesiac działania serwera, dziesiątki dobrych serwerów jako konkurencja, a my trzymamy się dalej i to bardzo dobrze. ;)

Czemu się tak serwer trzyma ?

Bo bardzo przypomina wcześniejszego globala

Klimat gry na tym serwerze zawsze będzie

Mało syfu

Na każdym levelu da się coś robić

Fabuła, co z tego ze z globala ale jest ( inne nagrody )

+++ Stabilność

Rozwinięty rynek

Mały nacisk na IS. To co jest w IS w grze da się zdobyć i to bez wysiłku

Administracja dba o serwer

I wiele wiele innych..

Opublikowano

Wróciłbym na serwer, ale jak zarobić z początku? dalej zmianki są w cenie?

Tylko zmianki sa dalej pewnym zarobkiem ale teraz stak chodzi 28-30kk

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Idzie sie jakoś dorobić tak z początku tzn na is/eq +9?

Opublikowano

Idzie sie jakoś dorobić tak z początku tzn na is/eq +9?

Ta sm też są tanie 100sm-150-170kk. Eq+9 ebo do 90 zbroje 34 do 90 ebo bransa 120 fms to zależy od śr.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

To prawda, że drop blasków i kart ma być przedlużony w weekend majowy aż do wtorku?

I jak wygląda sprawa jeśli kupie podnoszenie przedmiotów czy podnosi mi też blaski i karty?

Opublikowano

To prawda, że drop blasków i kart ma być przedlużony w weekend majowy aż do wtorku?

I jak wygląda sprawa jeśli kupie podnoszenie przedmiotów czy podnosi mi też blaski i karty?

Blaski tak a karty chyba nie

Opublikowano

Nie podnosi żadnych eventowych przedmiotów.

Opublikowano

Zapraszamy, NoPerfect do nas wrócił! :)

https://www.youtube.com/watch?v=qr40MzBkX-w

I wiecie dlaczego Vesteris się tyle trzyma?

Bo nie chowacie pieniążków w kieszeń tak jak inni, tylko inwestujecie w kolejne reklamy.

Serwer jak najbardziej polecam, jest ten klimacik co kiedyś <3.

Troszkę mnie jedynie ceny martwią na tym rynku bo troszkę je*ły w dół.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie podnosi żadnych eventowych przedmiotów.

Rozumiem, a co z tym przedłużonym eventem w weekend?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...