Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Zacząłem grać na serwerze kilka dni temu, nic lepszego i stabilnego na ten moment nie ma.

Graczy jest od zajebania, Ciekawa rozgrywka, pomocni gracze i stabilny serwer.

Polecam.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

­Będzie jakiś event w ten weekend?

W kazda sobote sa blaski od 16-20

a w kazda niedziele event lowiecki od 12-20 (1miejsce 1k sm, dalej nie wiem xD )

A na wielkanoc na pewno cos szykuja

Co takiego leci z blasków?

Ee zmianki, dodania, dopalacze jak roski i chyba ataki, przepustki na WO i prywatne DT, egzo. Endy przypomnij co jeszcze ;v

QjprBF.png

Opublikowano

Serwer jest już online, wymagane spatchowanie clienta!

Po spatchowaniu mój client odmówił współpracy ze mną. :) 

Nie działa ...

Chciałem zrobić coś by zagrać więc zainstalowałem poprzednią wersję przed aktualizacją, wszystko fajnie pięknie ale nie miałem kart okey widocznych więc wgrałem z niedziałającej wersji pliki odpowiadające za to i jak się okazuje gdy próbowałem uruchomić clienta wyskakuje okno mi że wykryto edycję clienta i bym to usunął. :v 

Więc popraw patcher bo z kartami dzisiaj pewnie nie dam rady. :)

Opublikowano

Serwer jest już online, wymagane spatchowanie clienta!

Po spatchowaniu mój client odmówił współpracy ze mną. :)

Nie działa ...

Chciałem zrobić coś by zagrać więc zainstalowałem poprzednią wersję przed aktualizacją, wszystko fajnie pięknie ale nie miałem kart okey widocznych więc wgrałem z niedziałającej wersji pliki odpowiadające za to i jak się okazuje gdy próbowałem uruchomić clienta wyskakuje okno mi że wykryto edycję clienta i bym to usunął. :v

Więc popraw patcher bo z kartami dzisiaj pewnie nie dam rady. :)

Co to znaczy "nie działa"? Aktualnie na serwerze jest 831 osób, oni nie mają problemu z clientem...

Opublikowano

Sam bym grał dalej, zachował mi się pet i wierzchowiec z dawnych czasów... Ale, zawsze jest ale. 

Komuś się moje konto spodobało (41 lvl, woow) i ni ma nic.

A tak na poważnie to serwer godny polecenia, jak najbardziej.

Tylko jak na początku ogarnąć eq i yangi na is'a? Toć to pytanie, które dręczy filozofów od kilku miesięcy :D

Opublikowano

Sam bym grał dalej, zachował mi się pet i wierzchowiec z dawnych czasów... Ale, zawsze jest ale.

Tylko jak na początku ogarnąć eq i yangi na is'a? Toć to pytanie, które dręczy filozofów od kilku miesięcy :D

Probowales WO? Albo hmm... leki+ nie wiem jak teraz stoja.

Starczy popatrzec na ceny na rynku i pomyslec ;)

QjprBF.png

Opublikowano

I jak drop OKEYek? Leca spoko czy nie warto zawracac sobie glowe ? ^_^

Dropia super :) na mapce 95 po 4 ze spota a w v3 w 15 min masz talie 

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/4437-5sposob%C3%B3w-na-zarobek-3035lv/

Polecam poczytać poradnik robiony miesiąc po starcie serwera ale nadal jest aktualny :)

Opublikowano

Sam prowadzę serię bez IS na YT i powiem Ci, że nie jest tak trudno. Dużo yangów dostaniesz z misji, a to jest podstawa do biznesu ;) Ja zarabiam na prawdę dużo na kupowaniu rzeczy taniej i sprzedawaniu trochę drożej - oczywiście w granicach rozsądku, tak by nie psuć gospodarki.

Opublikowano

Można ss z m1? Są sklepiki offline?

Chętnie bym zrobił ale godzina jest 1:26 więc wiesz o co chodzi.

Graczy jest w południe 1k w weekendy luźno dochodzi do 1,5k ludzi.

Zapraszam na serwer, gra się z*********e.

Opublikowano

ładnie lecą, w 2,5h W v3 12 zestawów dropnąłem ;) a zarobek całkiem niezły ;> 

xD 

Opublikowano

No ja na WO w pol godziny wydropilem 1 zestaw, dostalem brazowa skryznke, a ta po otworzeniu zniknela nie dajac kompletnie nic ani nawet napisu, jakoby byla pusta.. Wiec troche sie zawiodlem ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

da ktoś ss jak wygląda miasto bo szukam jakiegoś serwa fajnego

Nie chce mi się ss robić, ale jest sporo osób ;) wejdź i sam się przekonaj. 

Polecam. 

xD 

Opublikowano

da ktoś ss jak wygląda miasto bo szukam jakiegoś serwa fajnego

Co ci po ss jak są sklepy off line?

Dużo, bo sklep może wystawiać postać 30+ oraz tylko i wyłącznie jeden, na maximum 48h. A, że całe miasto jest zawalone sklepami, mówi samo za siebie ;)

Opublikowano

Kurde super serwer mam na nim jeszcze 2 postki 100 lvl, ale pograł bym chętnie na S2. Powstanie kiedyś ktoś coś wie? Proszę o wiarygodne INFO.

Opublikowano

No ja na WO w pol godziny wydropilem 1 zestaw, dostalem brazowa skryznke, a ta po otworzeniu zniknela nie dajac kompletnie nic ani nawet napisu, jakoby byla pusta.. Wiec troche sie zawiodlem ^_^
Masz włączony komunikat o otrzymywaniu Yang? :)

Opublikowano

Kurde super serwer mam na nim jeszcze 2 postki 100 lvl, ale pograł bym chętnie na S2. Powstanie kiedyś ktoś coś wie? Proszę o wiarygodne INFO.

Mam nadzieję, że nie powstanie. Vesteris trzyma się lepiej niż każdy inny polski serwer medium i niech tak zostanie. Widać, że administracja zajmuje się nim bardzo dobrze, więc po co s2 mieliby robić, skoro jeszcze obiecanego update nie było? :P Gra bardzo dużo osób, jak na taki okres działania serwera i jak dla mnie ta liczba ostatnia wzrasta.

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie powstanie. Vesteris trzyma się lepiej niż każdy inny polski serwer medium i niech tak zostanie. Widać, że administracja zajmuje się nim bardzo dobrze, więc po co s2 mieliby robić, skoro jeszcze obiecanego update nie było? :P Gra bardzo dużo osób, jak na taki okres działania serwera i jak dla mnie ta liczba ostatnia wzrasta.

Masz racje, w ciagu ostatnich dni liczba graczy wzrosła. Nie planujemy także otwierać s2.

Opublikowano

S2 easy w waszym wykonaniu bylo by super

Odpalenie s2 prawdopodobnie odciągnęło by ludzi od aktualnego serwera. Nie jesteśmy ludźmi, którzy stawiają x kopi tego samego jak np Laner**, wolimy mieć jeden serwer ale żeby był dobry, a ludzie nie mogli nam powiedzieć że nie zajmujemy się nim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...