Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak leca blaski na 35 lvl na wo? najlepiej dropic na pieczatkach? nie wywala po jakims tam czasie?

Lecą bardzo dobrze :) Tak, tam najlepiej dropić. Polecam też dropienie w v2/v3 pająków jeśli masz dobrego dropka. Co do czasu niestety nie wiem, ale pewnie jest jakieś ograniczenie.

Opublikowano

Wszedłem wczoraj z ciekawości na serwer i byłem mile zaskoczony. Zapomniałem że mam postać z dobrym lvlem, eq, buffa 75 i skile na dobrym poziomie.
Sklepów bardzo dużo.
Graczy pełno.
Jeden z dwóch najlepszych serwerów. Dobra robota.

Opublikowano

Wykrywa mi trojana w metin2client.exe '_'

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Jutro na serwer zostanie dodana opcja ponownego otwierania sklepu. Na czym to polega? Jezeli mieliśmy wystawiony sklep, nie wszystkie przedmioty ze sklepu zostały sprzedane a czas sklepu juz sie skończył możemy szybko wystawić sklep ponownie. Wystarczy udać sie do m1, wybrać odpowiednie miejsce i wybrać odpowiednia opcje w panelu sklepu. Po ustaleniu czasu oraz nazwy sklepu, a następnie zatwierdzeniu nasz sklep pojawia sie z poprzednimi, niesprzedanych przedmiotami.

reopen.gif

Opublikowano

Czy ze szkat blasku leci coś specjalnego poza zmiankami, dodaniami, 5bonami, zwojami  egzo i roskami?

Ataki obrony życia inteligencje boga smokow zwoje 10% i bodzie 

Opublikowano

Wykrywa mi trojana w metin2client.exe '_'

https://www.virustotal.com/pl/file/e08dfcae850f9dec1cc67d03166eb6f87869dd2271e96278131837a7bc417a5a/analysis/1458400397/

Możesz śmiało używać, 2/55 to spokojny wynik. Jeszcze 2 jakieś noname antywirusy, daj spokój.

Gdata mi wykryl, ale po spatchowaniu klienta juz nie wykrywa ;d

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Jutro na serwer zostanie dodana opcja ponownego otwierania sklepu. Na czym to polega? Jezeli mieliśmy wystawiony sklep, nie wszystkie przedmioty ze sklepu zostały sprzedane a czas sklepu juz sie skończył możemy szybko wystawić sklep ponownie. Wystarczy udać sie do m1, wybrać odpowiednie miejsce i wybrać odpowiednia opcje w panelu sklepu. Po ustaleniu czasu oraz nazwy sklepu, a następnie zatwierdzeniu nasz sklep pojawia sie z poprzednimi, niesprzedanych przedmiotami.

reopen.gif

Endy <3 Tego mi brakowało :) Świetny pomysł!!!!!

Opublikowano

Wyrzyca mi C++ error, po zaladowaniu postaci, jakies rozwiazanie?

Pokaż błąd, nikt z nas nie jest jasnowidzem.

#temat

Kolejna mała, ale dość przydatna zmiana w systemie sklepów offline. 

W panelu zarządzania sklepem został dodany licznik, który odlicza czas do automatycznego zamknięcia sklepu.

MaaQWp4.gif

Opublikowano

Warto zaczynać grę od początku? Serwer trochę ma dlatego pytam. Ile ludzi średnio online? Uda mi się sprzedać konto za zł?

Raczej warto, latwo jest sie wybic, ja na 40 lvlu mialem skille P, peta i w miare dobre eq nie inwestujac w IS ani zlotowi, przy czym przegrany czas ok 24h. A ceny wiele sie nie zmienily i te same sposoby zarobku sa nadal wysmienite :)

Ludzi niemalo, z tego co Endy pisal to zdaje sie 800+.

Na ostatnie pytanie odpowiedzi nie znam.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Warto zaczynać grę od początku? Serwer trochę ma dlatego pytam. Ile ludzi średnio online? Uda mi się sprzedać konto za zł?

Raczej warto, latwo jest sie wybic, ja na 40 lvlu mialem skille P, peta i w miare dobre eq nie inwestujac w IS ani zlotowi, przy czym przegrany czas ok 24h. A ceny wiele sie nie zmienily i te same sposoby zarobku sa nadal wysmienite :)

Ludzi niemalo, z tego co Endy pisal to zdaje sie 800+.

Na ostatnie pytanie odpowiedzi nie znam.

Dzięki wielkie, zarejestrowałem się na forum i z tego co widzę to spokojnie ludzie sprzedają konta za zł. Serwer sprawdzę :)

Opublikowano

Endymion... czego Ty tu jeszcze nie zrobisz :)

Mega, na to właśnie czekałem.  :love:

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Planujecie rework ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Planujecie rework ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ha ha ha, nie.
A teraz to nie jest przypadkiem rework? xD
Jeden rabin powie tak, a inny powie nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...