Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak myślicie - czy mężczyzna powinien golić nogi?

rohbar1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O k***a, jaka bojówka golenia nóg. A jak ktoś się nie zgadza, to jakieś marne ataki, że dzieciak i nie rucha xDDDDd

Co tam panowie? Nogi ogolone, dupy nasmarowane?

Bóg to twoje sumienie

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak kto chce, lol. U pływaków czy osób, które pocą sie jak świnie (z nie swojej winy, tylko genetyki) to wręcz wskazane ;) mi to nie robi żadnej różnicy...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Zależy od ciebie. Czasem nadmiar włosów na nogach, plecach, kletce piersiowej, tyłku jest po prostu niehigieniczny bo wzmaga pocenie.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

O k***a, jaka bojówka golenia nóg. A jak ktoś się nie zgadza, to jakieś marne ataki, że dzieciak i nie rucha xDDDDd

Co tam panowie? Nogi ogolone, dupy nasmarowane?

to siegac po mydla !

AntyWarn

Nie

baba ma golic nogi i chodzic w rurkach a nie facet 

Opublikowano

W tym popieram Zavettiego :D

Jak dla mnie facet to facet i to raczej naturalne, chyba że ktoś uważa tak że obcisłe rurki u "faceta" to też naturalne xD

Opublikowano

Jak kto chce, lol. U pływaków czy osób, które pocą sie jak świnie (z nie swojej winy, tylko genetyki) to wręcz wskazane ;) mi to nie robi żadnej różnicy...

U pływaków chodzi o opór.

A co do pocenia się jak świnia - jeśli regularnie się kąpiesz i dbasz o siebie, to nie widzę problemu. Jak np. pachy - fakt faktem, włosy pod nimi nie wyglądają zachwycająco, dodatkowo nie kąpie się dwa razy dziennie, to pot odkłada się na włosach, ale one zatrzymują krople, żeby nie napierniczały Ci po całym ciele.

Opublikowano

jak sobie golisz nogi to nie zapomnij o piździe.

jak dla mnie jest to jedynie uzasadnione w przypadkach gdy wiążę się to z twoim zawodem albo hobby, czyli na przykład kulturystyka albo pływactwo.

Z warkoczykami czy bez, po co mam wybierać, najlepiej wziąć obie.

Opublikowano

U pływaków chodzi o opór.

A co do pocenia się jak świnia - jeśli regularnie się kąpiesz i dbasz o siebie, to nie widzę problemu. Jak np. pachy - fakt faktem, włosy pod nimi nie wyglądają zachwycająco, dodatkowo nie kąpie się dwa razy dziennie, to pot odkłada się na włosach, ale one zatrzymują krople, żeby nie napierniczały Ci po całym ciele.

nie o to chodzi... jest taki typ ludzi, który poci się jak cholera, wali na kilka metrów tym smrodem i nic u takich ludzi nie pomaga oprócz kapsułek zatrzymujących pot od środka. Znam kolegę taty, który tak ma, chociaż czuć (dosłownie...) że stara się ten swój smród jakoś zamaskować. U nich golenie się jest wskazane ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

nie o to chodzi... jest taki typ ludzi, który poci się jak cholera, wali na kilka metrów tym smrodem i nic u takich ludzi nie pomaga oprócz kapsułek zatrzymujących pot od środka. Znam kolegę taty, który tak ma, chociaż czuć (dosłownie...) że stara się ten swój smród jakoś zamaskować. U nich golenie się jest wskazane ;)

jak typowi się nadmiernie pocą nogi (nie mylić ze stopami) to niech się lepiej zgłosi do egzorcysty

to niekoniecznie musi być pot, skoro goli nogi to spytaj się co go łączy z twoim ojcem

x

Opublikowano

Każdy pilnuje swojego nosa, każdy ma swoje ciało i szczerze mówiąc nie interesuje mnie to czy ktoś ma ogolone nogi czy zarośnięte jak Amazonia. Dopóki takowa osoba mi w żaden sposób nie będzie przeszkadzać dopóty mi to będzie zwisać. Każdy ma tam jakiś swój styl, przyczepianie się do faceta, że ma ogolone nogi jest tak samo głupie jak śmianie się ze starej babci bo ma zmarszczki.

Opublikowano

Kiedy w końcu ten temat zostanie zamknięty?

Chyba już został zrobiony przegląd najbardziej żałosnych odpowiedzi i poglądów :)

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Kiedy w końcu ten temat zostanie zamknięty?

Chyba już został zrobiony przegląd najbardziej żałosnych odpowiedzi i poglądów :)

Od tego jest forum by wyrazić swoją opinię, podyskutować. Jako, że temat nie łamie regulaminów to czemu miałby być zamknięty :v
Opublikowano

Od tego jest forum by wyrazić swoją opinię, podyskutować. Jako, że temat nie łamie regulaminów to czemu miałby być zamknięty :v

O homo został zamknięty w mniej niż dobę ; )

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Golę nogi i żyję. :D Czy wygląda to niemęsko? Nie... choć szczerze przyznam, że tych włosków nie mam za dużo. xD 

Opublikowano

Golę nogi i żyję. :D Czy wygląda to niemęsko? Nie... choć szczerze przyznam, że tych włosków nie mam za dużo. xD

Zaczniesz dojrzewać to ci włoski zaczną rosnąć i to nie tylko na nogach.

Opublikowano

Moim zdaniem facet nic nie powinien golić opróćz ewentualnie brody i wąsów no i włosów na głowie. Sam golę brodę i pachy, ale to raz na pół roku dlatego, ze mam problem z nadmierną potliwością

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...