Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak myślicie - czy mężczyzna powinien golić nogi?

rohbar1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak ja gole nogi,plecy,ramiona,brzuch +klata czasami miejsca intymne tyłek i to z przodu

Opublikowano

To zależy od ciebie...

Moim zdaniem mężczyzna nie powinien golić nóg, powinien mieć zarost, mężczyzna to mężczyzna.

Chyba, że ktoś jest

gejem

#LenovoLegion Team

Opublikowano

­Wszystko zależy od Ciebie. Niektórzy golą, niektórzy nie. Mój facet tego nie robi. Ale np. pływacy golą nogi, a nikt ich za gejów nie uznaje.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Dajcie k*rwa spokój.Golić nogi, co to ma do ch*ja być, baba czy facet a może druga Conchita Wurst.

Facet powinien wyglądać męsko a nie jak ciota no chyba, że ma coś takiego

5e25277ead80f690261b61cd12953a21,641,0,0

To jest wskazane nawet by się ogolił bo to nawet męskie nie jest a raczej ohydne!

Ps:Smacznego xD

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Pomijając wszystkie stereotypy i preferencje, ja nie golę nóg, bo to kłopotliwe. A ja jestem leniwy i szkoda mi na to czasu. Uważam jednak, że absolutną podstawą higieny jest golenie łoniaków i włosów spod pach. No i jak komuś się brwi zrastają, ale to już paskudne jest po prostu. >_<

Dajcie k*rwa spokój.Golić nogi, co to ma do ch*ja być, baba czy facet a może druga Conchita Wurst.

Facet powinien wyglądać męsko a nie jak ciota no chyba, że ma coś takiego

5e25277ead80f690261b61cd12953a21,641,0,0

To jest wskazane nawet by się ogolił bo to nawet męskie nie jest a raczej ohydne!

Wiesz, dzięki, akurat jadłem. ;_;

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Golę nogi co tydzień z powodu tego że uprawiam kolarstwo o to jest rzecz normalna w kolarstwie. Nigdy nie wiadomo kiedy będzie gleba na asfalcie i trzeba bedzie odkarzać i plastry nawalać, kolejną rzeczą jest opór powietrza a ostatnią to że gdy masz włosy na nogach i jedziesz przyklejają sie tam różne dziwne muszki.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Jeśli chcesz golić nogi to rób to. W najmniejszym stopniu nie umniejsza to Twojej męskości bo męskość jest w psychice a nie w ilości włosów na ciele. Jeśli ktoś jest pływakiem, kolarzem lub kulturystą to musi golić całe ciało i jakoś te osoby nie są uznawane za homoseksualne. Poza tym jak ktoś ma umięśnione ciało, to lepiej wygląda ogolony niż jak małpa, gdyż lepiej widoczne są mięśnie.

Opublikowano

Nie polecam, bo jak zaczniesz się golić, to już będziesz musiał powtarzać daną czynność co jakiś czas — inaczej twoje nogi pokryje las tropikalny.

Ja się gole tylko pod pachami i na twarzy, co mi w zupełności wystarcza. Nie mam zamiaru golić się, gdzie indziej, bo nie czuje takiej potrzeby i uważam to za niepotrzebny wymysł cywilizacji, który ma zamiar zmyć z nas resztki człowieczeństwa.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Ogolisz raz i zaczną wyrastać częściej i mocniejsze więc nie polecam

To mit, polecam przeczytać publikacje naukowe na ten temat.

Opublikowano

Nie powinien, bo nie bez powodu ma się większą ilość ,, włochów '' niż u kobiety, chyba że to jest wskazane. Porządny mężczyzna nawet, by sobie takimi rzeczami nie zawracał chyba, że np. jego dziewczyna go to prosi, albo za często mu się pocą nogi. W innych przypadkach to robienie z siebie ,, pinkyego huopca '', bo to nawet w nawyk nie wchodzi, a co dopiero co kilka dni się golić - w przeciwieństwie do twarzy, gdzie broda po prostu swędzi jak cholera i chodzenie z nią to zwykły masochonizm.

pyhvh7E.png

Opublikowano

^Jestem posiadaczem brody i jakoś nie odczywam swędzenia. Jak to jest?

Ze względów higienicznych jak najbardziej polecam, a tak ogólnie to kwestia indywidualna każdej osoby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...