Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak myślicie - czy mężczyzna powinien golić nogi?

rohbar1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie, nogi powinien golić jakiś "kulturysta", acz kolwiek mi to nie przeszkadza ;), bardziej się brzydzę włosów pod pachami ..... ble...

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie każdy może golić co chce, zależy od tego jak to wygląda, kolarze itp golą nogi przez to jaki sport uprawiają, lecz jakbym zobaczył zwykłego szarego faceta bez włosów na nogach jakoś miałbym na to wyjebane, ja osobiście golę tylko pachy, krocze, czasami twarz (bo na razie rośnie jakby chciało a nie mogło xD) reszta włosów to sprawa w sumie indywidualna czy ktoś woli mieć włosy na klacie czy na brzuszku ja klaty i brzucha nie golę xD a pachy, krocze i fuuj owłosione plecy to już raczej sprawa higieny osobistej... Każdy goli, robi, ubiera się w co chce, bo to jego ciało i życie ale w cebulandii zawsze się ktoś przyczepi xD

Opublikowano

­Boże, nie ;_;

Wyłączcie to, nie mogę na to patrzeć. : ( :

Opublikowano

Kim trzeba być by myśleć o goleniu nóg :D

Jeśli jest ci to komuś  potrzebne w sporcie albo coś to to robi, a jak nie to po co sobie zwracać tym głowę .

Opublikowano

Kim trzeba być by myśleć o goleniu nóg :D

Jeśli jest ci to komuś  potrzebne w sporcie albo coś to to robi, a jak nie to po co sobie zwracać tym głowę .

Co w sporcie daje ogolenie nog?

Opublikowano

Co w sporcie daje ogolenie nog?

1. Ciało nie ma gdzie zatrzymywać potu - przez co się za szybko nie przegrzejesz, a co za tym - nie zmęczysz.

2. Lepiej reprezentujesz, nie mniej to już trochę przesada.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Czy warto golic nogi dlatego?

Duzo to dodaje?

To nie jest temat na takie dyskusje, ale jak za słabo ćwiczysz nogi/ręce to wiadomo, że nic innego Ci nie pomoże, a z kolei jak włosy faktycznie Ci przeszkadzają co można odczuć to po prostu się ich pozbywasz.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Ja nie gole, według mnie mężczyzna to mężczyzna, golić to mężczyzna powinien co innego a nogi zostawić w sppokoju ; )

Fan Żużla < 3

30338332867875387274966.jpg
Opublikowano

Dziwi mnie wasze zdanie. Ktoś goli nogi i już od razu jest homogenizowany? Nie szata zdobi człowieka, ale w końcu od niektórych nie można za wiele wymagać. xD

Opublikowano

Czy warto golic nogi dlatego?

Duzo to dodaje?

Ty tak serio? On to napisał na żarty, a do tych co golą nogi, to ogólcie sobie  dupę.

Opublikowano

Chłopaku. Jeśli golisz nogi, nie zapomnij o cipce. Tyle w temacie :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Moim zdaniem nie. Mezczyzna to mezczuzna a kobieta to kobieta i powinna byc jakas roznica :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...