Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak myślicie - czy mężczyzna powinien golić nogi?

rohbar1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To czy powinien golić, czy nie zależy od orientacji seksualnej. 

To jest marna prowokacja czy po prostu demonstracja głupoty?

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogolisz raz i zaczną wyrastać częściej i mocniejsze więc nie polecam

jakos golilem z powodu gdyz uprawialem kolarstwo, jakos 2 lata nie gole i czy ja wiem ze mam ich wiecej niz wczesniej i sa mocniejsze? watpie

kwestia indywidualna, jak chce golic niech sobie goli, nie przeszkadza mi to

­

Opublikowano

No raczej, ze nie!

Chyba, że jest homo to proszę bardzo niech się cały wydepiluje żeby być głatki jak ci***.

Co innego jeżeli ktoś uprawia sporty typu pływactwo/kolarstwo lub jest modelem to wtedy patrzy się na przyjemność i zarobek, ale jeżeli nie musi to coś jest z nim nie tak, że chce to po prostu zrobić lel ;3

Opublikowano

Moim zdaniem facet nie powinien golić nogi ponieważ to nasza taka "cecha męska" jak by wyglądał mężczyzna w tych czasach z ogolonymi nogami no jak kobieta, jedynie kobiety mogą golić nogi ale nie faceci. 

Opublikowano

Moim zdaniem facet nie powinien golić nogi ponieważ to nasza taka "cecha męska" jak by wyglądał mężczyzna w tych czasach z ogolonymi nogami no jak kobieta, jedynie kobiety mogą golić nogi ale nie faceci. 

Skąd ty k***a to możesz wiedzieć jak masz 16 lat, jaka nasza cecha męska, kobity nawet nie widziałeś w negliżu, a już przypisujesz sobie cechy męskie i 'nie' ogolonym nogom, bo wygląda się jak kobieta.

Moim zdaniem to kwestia upodobania, jakbym zobaczył faceta w ogolonych kopytach to bym miał wyjebane na to, w końcu trzeba być tolerancyjnym - zwłaszcza że to tylko włosy. 

Ten sam fakt jest pod pachami, tylko że tam się goli dla higieny - o ile komuś się chce. 

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że wypowiadają się tutaj chłopcy, którym nawet jeszcze na nogach włosy nie rosną  xD  xD  Pach pewnie też nie można, bo siara na WF, na dole po co, bo i tak seks jeszcze nielegalny :/ 

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Moim zdaniem tak, aczkolwiek słyszałem wiele historii, że włosy szybciej później odrastają.

Osobiście mam zamiar lekko przykrócić, ponieważ mam rzadkie, ale za to długie (ok. 3 cm w młodym wieku).

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Oczywiście jak ktoś uprawia sporty typu kolarstwo to wiadomo trzeba się pokazać.. :D choć z drugiej strony mając 15 lat.. i tylko jako jedyny je mieć to masakra xD.

Opublikowano

ja gole jaja

nog nie musze.

jak lubisz to gol, ale dla mnie bd wygladac jak p***l.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Jeśli dla was dowodem męskości jest owłosienie, to współczuję wam tego, co macie w spodniach.

Opublikowano

To mit, polecam przeczytać publikacje naukowe na ten temat.

Gdyby to był mit, to kobiety by się nie goliły co trochę, a także miałyby możliwość odsapnąć raz na jakiś czas.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Gdyby to był mit, to kobiety by się nie goliły co trochę, a także miałyby możliwość odsapnąć raz na jakiś czas.

Nie widzę związku.

Jest to jak najbardziej mit, po zgoleniu czubek włosa ma inny kształt (nie golimy całego włosa a tylko to, co znajduje się nad skórą), przez co wydaje się grubszy i twardszy.

Opublikowano

Zależy od upodobań obu stron (osób w związku). Włosy na nogach są rzeczą normalną/naturalną, więc nie widzę jakiegoś obrzydzenia? w tym, aby mężczyzna miał owłosione nogi. Według mnie nie powinien golić, jeżeli nie ma takiej potrzeby (praca). Kobieta dziwnie by wyglądała w obecnych czasach z owłosionymi nogami :P

Opublikowano

Solymr, w 07 Cze 2015 - 02:08, powiedział:
Nie widzę związku.
Jest to jak najbardziej mit, po zgoleniu czubek włosa ma inny kształt (nie golimy całego włosa a tylko to, co znajduje się nad skórą), przez co wydaje się grubszy i twardszy.

To mało jeszcze życie znasz. Ja mogę w tej chwili ogolić nogi raz na miesiąc i mieć skórę gładką jak pupa niemowlaka ze względu na to, iż nigdy wcześniej ich nie goliłem, a taka osoba, która już jakiś czas goliła nogi to musi golić co 2-4 dni, ponieważ już przyzwyczaiła włosy...

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Nie mam zdania. Nie przeszkadza mi owłosienie u innych osób, nieważne jakiej są płci. Druga sprawa, to jest mit z odrastaniem grubszego i mocniejszego włosa. Oczywiście, nie istnieją tylko metody golenia maszynką, są również inne przyrządy, wyrywające włos z cebulką. 

"I am hopelessly in love with a memory. An echo from another time, another space."

Opublikowano

To mało jeszcze życie znasz. Ja mogę w tej chwili ogolić nogi raz na miesiąc i mieć skórę gładką jak pupa niemowlaka ze względu na to, iż nigdy wcześniej ich nie goliłem, a taka osoba, która już jakiś czas goliła nogi to musi golić co 2-4 dni, ponieważ już przyzwyczaiła włosy...

Głupota. Goliłem, bo musiałem (kolarstwo) i nogi owłosione już miałem po 2 tygodniach, niezależnie jak często goliłem, dla mnie to nie ma żadnego znaczenia, mówię to opierając się na swoim przypadku. 

­

Opublikowano

Jak ktoś ma naprawdę wielkie włosy, to powinien. Golenie nóg przeważnie jest uważane za ''gejowskie'' ;d ­

­

Opublikowano

Nie mam zdania. Nie przeszkadza mi owłosienie u innych osób, nieważne jakiej są płci. Druga sprawa, to jest mit z odrastaniem grubszego i mocniejszego włosa. Oczywiście, nie istnieją tylko metody golenia maszynką, są również inne przyrządy, wyrywające włos z cebulką. 

Zależy o jakich włosach mówimy. Obcinanie tych na głowie je osłabia, zaś np. włosków na twarzy/brodzie je umacnia.

Co do nóg - sam posiadam na nich dużo włosów z racji większej ilości testosteronu w ciele, ale nie mam jakiegokolwiek z tym problemu. I nigdy, przenigdy nie myślałem o ich zgoleniu.

Opublikowano

Nogi można ogolić jedynie w 3 przypadkach:

1) Robisz tatuaż na nodze

2) Przegrałeś zakład

3) Jesteś kobietą

W każdym innym przypadku jesteś ciotą, stań przed lustrem i powiedz to na głos. 

ps wiem co to męskość bo już mi włosy na jajkach rosną, więc bez hejtów pls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...