Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak myślicie - czy mężczyzna powinien golić nogi?

rohbar1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie gól.. Wiem, że na pewno zawodowi płwacy golą. Lecz Ty raczej nie powinieneś.

Troche to c*****o wygląda, jak wszyscy faceci koło Ciebie mają zarośnięte a Ty taki pucuć glancuś ogolone.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy chłopak powinien golić nogi czy nie? :D

Dupe sobie jeszcze ogól ;D

Co do pytanie to oczywiście, że NIE.

Golenie nóg jest tylko dla kulturystów na pokaz ;D

HBV27j.png

Opublikowano

Golenie nóg u mężczyzn to jak golenie pleców u kobiet. 

Dziwnie to ująłem

Tak czy siak,mężczyzna nie powinien golić nóg,to trochę dziwaczne...

Opublikowano

Ciężko powiedzieć czy powinien. Zależy to od zawodu, niekiedy owłosienie na nogach może być przyczyną wypadku, z innej strony świadczy to o męskości lub od tego czy ktoś ma mocny lub slaby zarost. Ja osobiście nie mam takiej potrzeby. Czas pokaże.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Ciężko powiedzieć czy powinien. Zależy to od zawodu, niekiedy owłosienie na nogach może być przyczyną wypadku, z innej strony świadczy to o męskości lub od tego czy ktoś ma mocny lub slaby zarost. Ja osobiście nie mam takiej potrzeby. Czas pokaże.

Podaj przykład zawodu w którym włosy na nogach mogą być przyczyną wypadku?

Opublikowano

Mnie, szczerze mówiąc, brzydzi tzw. zarost xD

Ale jak już wspomniał ktoś powyżej - w Polsce taki chłopak zostałby uznany za geja lub pedala :p

Opublikowano

Podobno wszyscy kolarze golą nogi. Mimo to nawet jakby nie wiem jak lubił kolarstwo nóg bym nie ogolił. ;D

Opublikowano

Trochę to dziwnie wygląda.

A tak btw. to kiedyś golenie pach było pedalskie. Teraz w większości przypadków to norma.

Za kilka lat z nogami też może tak być.

giphy.gif ­

Opublikowano

Zależy czy uprawiasz jakieś sporty, ktoś już wspomniał o kolarstwie to ja również wspomne, że u mnie na treningach muay-thay również golą bo to po prostu przeszkadza. Ale na codzień to raczej nie, po co?

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Ja nóg w życiu bym sobie nie ogolił. Pod pachami raczej tak, tendencja u mężczyzn powoli zmienia się na to. Dupy raczej nie ma sensu golić, bo to facet ogląda laskę od tyłu (i od tyłu może jej też za*******), a nie ona jemu. Aczkolwiek dla higieny można to zrobić, bo do papieru toaletowego często przyklejają się włosy z tyłka. Natomiast owłosienie łonowe wypada ogolić tylko wtedy, kiedy praktykuje się ze swoją dziewczyną/żoną seks oralny, bo połknięcie włosów do najprzyjemniejsztch zapewne nie należy. :) W innym wypadku nie ma co sobie zawracać tym głowy (chociaż takie chamsko wystające włosy spod kąpielówek faktycznie wyglądają trochę wieśniacko) xD

• 4 tygodnie później...
Bywalec
Opublikowano

Na zachodzie jest to bardzo popularne nawet i u facetów heteroseksualnych. Z powodu stałych wysokich temperatur ciało owłosione bardziej się poci. 

Mężczyźni golą/depilują się dla higieny. Ponad 70% bakterii znajduje się właśnie na włosach.

Opublikowano

Kto uważa to za słuszne to niech goli. Ja nie czuję takiej potrzeby i raczej nigdy tego nie zrobię :D

Opublikowano

Jak mu tak wygodniej to niech goli, to tylko włosy.

Ja akurat lubię swoje włosy na nogach dlatego nigdy w życiu bym nie ogolił.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Kwestia indywidualna, ja np. nie wyobrażam sobie uprawiając sport nawet 2x dziennie nie golić pach, ale nóg nie preferuję :P

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...