Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server troche pod is... pet do expa 20zl przelewem !! sms'em to z 40zl.. nie wspomne o reszcie dla mnie to smieszne bo gracz ktory wyda sporo sm to jest wyzej nad normanylm graczem a ceny wygorowoane na caly isc ponad 100zl nie pozdrawiam ;) kolejna pazerna administracja na hajs graczy

Troszkę racji masz, dziś zobaczyłem ceny, masakra !

Zauważcie, że to jest promocja. Jak się skończy to kiepsko będzie to wyglądać. 

Gdyby były mniejsze ceny, więcej ludzi korzystałoby z tego IS. Lecz to nie moja sprawa, chcą zarobić? To niech zarabiają, ale na pewno nie na mnie. 

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie nic ciekawego. Codziennie widzę na aria... osoby spamujące na czat, że zapraszają na Wasz serwer. 

Opublikowano

Według mnie nic ciekawego. Codziennie widzę na aria... osoby spamujące na czat, że zapraszają na Wasz serwer. 

Tak tylko, że na tej twojej Arian... zrobili tyle w 2 miesiące co oni przez 2/3 dni :) 

Gdzie ten serwer jest 2x lepszy od Aria... tylko szkoda, że IS taki drogi. 

Opublikowano

Poprawcie spoty na mapie od 150 bo są o wiele mniejsze od poprzednich map 

Opublikowano

Mam pytanko, kiedy dodacie wymiany pereł? (Niebieskie czy Białe za Krwawe:P) i jak będzie wyglądać wymiana? 1>1 czy 2>1?

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Dzisiaj o godzinie 0.00 zostaje wyłączony drop.

Ekwipunek na 120 lvl (exp) można zdobyć z jakiegoś dungeona?

projekt.jpg

Opublikowano

Ekwipunek na 120 lvl (exp) można zdobyć z jakiegoś dungeona?

Z tego co się pytałem paru osób to eq przerabia się z tego do expa na 90 poziom, z niego robisz kolejne sety.

Opublikowano

oczywiscie  nic nowego i znowu logowanie nie dziala :D wszystko z serwerem spoko tylko  te lagi i czeste wyl serwera gdy czlowiek chce  po grac  gdy nie ma  tej gimby :D

Opublikowano

Czemu misja na 100lvl każe nam zniszczyć metina z mapy 150?

Bo to misja dla prawdziwych gangsterów którzy umieją z 100 lv wejść na mapę 150. A tak serio wygląda na to, że jest to małe niedopatrzenie i pewnie to poprawią. 

Serwer polecam ;) 

xD 

Opublikowano

Ja p******e, jakie te dungeony są zbugowane.

Wszystkie, które posiadają określoną ilość mobów do zabicia albo po prostu wszystkie potwory, bądź falę się bugują. Pisała już o tym Nyreen, ja teraz piszę z Nemere, jest piętro z ubiciem fali potworów i mogłem na nim stać do usranej śmierci, a platforma była pusta.

Opublikowano

Dobrze że nagrody daliście dla graczy za bete

takiego wała .

+ dobrze że musze 30 minut kupować i złączać małże bo ciężko kupić 50k małży jak są po 100 gdzie się nie stakują same po kupnie, drugie tyle zajmuje je otwarcie.. gz

Opublikowano

Ile gra na serwerze osob ? Bo patrzę cały czas i licznik się chyba nie zmienia :D

Podobno do 1,5k w godz szczytu.

Wbiłem na serwer i gram na nowo ;) Jedyny minus to te misje których nie znoszę robić.

Polecam.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Podobno do 1,5k w godz szczytu.

Wbiłem na serwer i gram na nowo ;) Jedyny minus to te misje których nie znoszę robić.

Polecam.

Jak nie potrafisz grać to tak jest :) ja wszystkie misję zrobiłem może w 2h, oprócz kolekcjonera. Kolekcjoner jest jak biolog więc powinien trochę zająć. One pasują do klimatu grać jak nie grałem na pl to nie zrozumiesz :) Misje są czymś innym od expa, pvp. Dzięki misją możesz w krótki czas zarobić robiąc prawie nic.

Opublikowano

Jak nie potrafisz grać to tak jest :) ja wszystkie misję zrobiłem może w 2h, oprócz kolekcjonera. Kolekcjoner jest jak biolog więc powinien trochę zająć.

Nie chodzi o to czy nie potrafię grać czy potrafię.. Ale nie lubię jak polecę od 1 do 100 lv w 1h a potem mam ponad 30 misji do wykonania -.-

PS: To nie jest temat do przechwałek. 

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Nie chodzi to to czy nie potrafię grać.. Ale nie lubię jak polecę od 1 do 100 lv w 1h a potem mam ponad 30 misji do wykonania -.-

PS: To nie jest temat do przechwałek. 

To idź grać na serwerze gdzie nie ma misji jak Ci się nie podoba. Albo rób tylko kolekcjonera bo z reszty misji leci kasa.. Na 100lvl inaczej zarobisz.

Może zwiększycie kostiumowi i wierzchowcowy bonusy? One w ogóle prawie nic nie dają :( (te za PO)

Opublikowano

Dobrze że nagrody daliście dla graczy za bete

takiego wała .

+ dobrze że musze 30 minut kupować i złączać małże bo ciężko kupić 50k małży jak są po 100 gdzie się nie stakują same po kupnie, drugie tyle zajmuje je otwarcie.. gz

Dlatego małże otwiera się autoclickerem

Opublikowano

­Serwer jest off bo połaczyć się nie moge?

@Exile

miałem to samo wczoraj z WW, wszystko wybite a nie przeniosło dalej

Opublikowano

Ja p******e, jakie te dungeony są zbugowane.

Wszystkie, które posiadają określoną ilość mobów do zabicia albo po prostu wszystkie potwory, bądź falę się bugują. Pisała już o tym Nyreen, ja teraz piszę z Nemere, jest piętro z ubiciem fali potworów i mogłem na nim stać do usranej śmierci, a platforma była pusta.

Ponawiam.

-------------------------

700 małzy i 1 krwawa perła, zróbcie coś z tym bo nie ma balansu w perlach ....

­Serwer jest off bo połaczyć się nie moge?

Logowanie padło.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Jak mogę przerobić to eq do expa ? Skad dropnąć broń 75 ?

EQ 35 dropi z metkow i sie nie przerabia 90 sie przerabia na 120 a dalej nie wiem, chyba się dropi kolejne lvl.

75 ze skrzyni ripa lub smierci (wieksza szansa) albo u straznika DT wymiana 15 skrzyn ripera na dowolna bron 75 lub 10 skrzyn smierci

jbzoKz9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...