Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP, to był jakiś chwilowy błąd z bazą chyba, bo już działa.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znalazłem buga, gdy da sie komuś Runy np SIlny na Luda 15 on ją odpali i odda, będzie miał ten bonus.. Nie wyłącza mu się.

Opublikowano

Dzięki. Poprawimy w następnej przerwie technicznej. Następnym razem via support prosimy.

Zmiana na ch2 dalej nie działa poprawnie

Opublikowano

Na mapie od 130 również nie dropią Kwarcowe Piaski, było by bardzo miło gdybyście to dodali ;d

Opublikowano

-Gdzie sie respi general loobster z ktorego dropi pierscien exp na 100lv? I silny jest? Gram mentalem, troche is, generala kappe bilem na mapie 90,40% diably mialem i latwo zeszedl.

-Demoniczne prochy tylko z mapy 110? Dodajcie do 90 albo ww czy cos, bo na eq 90lv do expa trzeba te prochy, a nie kazdy chce kupowac, a ja np. chce na 90lv te eq poulepszac.

-Dungeon na 110lv wchodzi sie u sury w m1, gdzie dungeony na wyzyszy lv?

-Co ile respi sie wrozka w grocie 

-Metki na mapie 90 i wyzej maja respy jakies wyznaczone i gdzies w okolicach spadaja czy jak na ascarialu s1 bylo, ze na 1 kordach zawsze ? Czy calkiem losowo sie respia?

-Ta petarda mi tez nie dziala, jak ja klikam to w tabeli bonusow dodaje 30% na spowolnienie

Opublikowano

Byłem z 10+ razy na śmierci i ani razu mi się nie zbugowało - masz mooby zamienione na psy?

To samo miałem, 4 razy przeszedłem za 5 zbugowało, na oddalonej mapce nie było ani jednego moba w ścianie. 

Opublikowano

Skad dropi przepustka na ww?

Skad dropi ten stroj azraela do expa?

Przepustka: Mapa 90 (metiny) oraz z Rippera. Z czegoś jeszcze leci ale nie pamiętam ;D

Azraelka dropi ze szkaty śmierci (bosa na WW)

Opublikowano

Serwer dosyć ciekawy i widać że adminstracja coś stara się robić po za siedzeniem na dupie i patrzeniem jak hajs z is leci;d

Opublikowano

kiedy odpalicie serwer? :D

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

przyznaje, boty i główne konta banowane prawie na bieżaco :DD 2 dni od zbanowanie mojego pierwszego bota zbanowaliscie główne xD wiedziałem zeby juz przestać ale połozyłem sie spac xD pozdro i koncze przygode z serwem :DD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Server troche pod is... pet do expa 20zl przelewem !! sms'em to z 40zl.. nie wspomne o reszcie dla mnie to smieszne bo gracz ktory wyda sporo sm to jest wyzej nad normanylm graczem a ceny wygorowoane na caly isc ponad 100zl nie pozdrawiam ;) kolejna pazerna administracja na hajs graczy

Opublikowano

Server troche pod is... pet do expa 20zl przelewem !! sms'em to z 40zl.. nie wspomne o reszcie dla mnie to smieszne bo gracz ktory wyda sporo sm to jest wyzej nad normanylm graczem a ceny wygorowoane na caly isc ponad 100zl nie pozdrawiam ;) kolejna pazerna administracja na hajs graczy

Trochę to ty nie myslisz.. ceny są wygórowane, własnie po to żeby każdy każdej rzeczy nie posiadał, żeby musiał wydać cos więcej. Własnie dobrze jak IS jest drogi, po za tym nie wiesz co to serwer pod ITEMSHOP, więc się nie udzielaj.. po za tym jeżeli w grze można kupić kupony na SM to jeszcze lepiej, wszystko można zdobyć w grze -> i dla Ciebie to jest serwer trochę pod IS - bo jest DROGI?  -.- Kolejny parapet pazerny na hejt...

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...