Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chodzi mi o to zeby sprawdzili z czego one wynikaja :v 

Przeczytaj jeszcze raz swoje zdanie i zastanów się nad jego sensem. Najlepiej będzie jak zapoznasz się ze słowem DDoS.

projekt.jpg

Opublikowano

@Terios.pl Po prostu karma, udostępnij IP tych co DDoSują reszta już pójdzie gładko wazelinką  :) 

Ponawiam pytanko, czy bronie exp mają wbudowane bony mistyki/diabły/nieumarłe bo nie wiem jak z mixem.

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Witajcie!

Mamy problem z dyskiem na serwerze wracamy za około 1h, przerwa może się przedłużyć.

Nie ma sprawy, czekamy i 3mamy kciuki za serwer.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

­

Witajcie!

Mamy problem z dyskiem na serwerze wracamy za około 1h, przerwa może się przedłużyć.

Powodzenia, bo serwer naprawdę fajny :-) Wbiłem co prawda 88 poziom, ale gra się fajnie, tylko te cofki i lagi denerwują (cofki= cofanie się postaci, nic nie znika :P).

Opublikowano

A jakieś bony typu silny na diabły wchodzą?

Powiedzmy że 105 ma wbudowane nieumarłe a następna orki itp.

­

Wystarczy wejść w prezentację i byś wszystko wiedział, zdjęcie jest z bronią na ~185 lvl i daje tylko potwory, a na mapy działają tylko bony na diabły i nieumarłe.

Opublikowano

Połowa tych, co ma ból układu wydalniczego, o te lagi itp. i tak wróci za max miesiąc. 

Nie ma co odradzać gry. Ogarniają lagi, które tak czy siak wynikają z zazdrości innych, więc nie ma co tu obwiniać administracje, skoro cały czas pracują nad tym.

Za jakiś czas się to unormuje, nie ma co siać paniki, trzeba poczekać.

Serwer kozacki, jest co robić, ani za trudno, ani za łatwo - idealnie.

Polecam ;]

Opublikowano

@Terios.pl Po prostu karma, udostępnij IP tych co DDoSują reszta już pójdzie gładko wazelinką  :) 

Ponawiam pytanko, czy bronie exp mają wbudowane bony mistyki/diabły/nieumarłe bo nie wiem jak z mixem.

­

Mają wbudowane potwory z tego co wiem, najlepiej wbij 3x20 i śr 75+

Po cofce pewnie eq wróci, więc nie ma co rozpaczać

Konkurencja nie śpi, lecą ataki na serwer, więc dlatego są lagi, nie narzekajcie, bo serwer słaby zabezpieczony serwer wcale by mógł nie wystartować

Opublikowano

­

Niestety według prawa polskiego nie możemy udostępnić adresów IP atakujących.

Jeśli chodzi o aktualny stan serwera - nie planujemy cofki, conajwyżej na parę minut przed wyłączeniem serwera także spokojnie. Korzystając z okazji poprawimy parę mniejszych błedów. ;)

T9S9sNO.png

Opublikowano

Mam nadzieję że będzie warto zagrać na serwie, bo ostatnio na żadnym nie ma nic nowego, jak tylko minimalnie zmodyfikowane pliki serwerowe.

Opublikowano

Dlaczego ciągle dobre serwery mają problemy a niektóre syfiaste projekty działają bez problemów. Serwer bardzo fajny i mam nadzieję że w końcu all będzie śmigać jak trzeba. Powodzenia :)

Opublikowano

Dlaczego ciągle dobre serwery mają problemy a niektóre syfiaste projekty działają bez problemów. Serwer bardzo fajny i mam nadzieję że w końcu all będzie śmigać jak trzeba. Powodzenia :)

Po co ddosować syfiasty projekt? Zastanów się.

Proponuję poprawić cenę w itemshopie, bo tak jak i na cradosie PD jest już za 160 sm, a tak naprawdę za 250 :(

comment_ZWxDjr6mwjgvTpiv4WGkMOw4dW0qcTRh

Opublikowano

Koleś ty czytasz to co piszesz ?

dobre serwer = konkurencja dla innych serwerów czyli ten 2 serwer będzie chciał uprzykrzyć grę i będzie ddosował ;) swojego konkurenta

Syf= mało osób to  o co się ma bać 2 serwer ;)  myślenie nie boli  <3

Opublikowano

Koleś ty czytasz to co piszesz ?

dobre serwer = konkurencja dla innych serwerów czyli ten 2 serwer będzie chciał uprzykrzyć grę i będzie ddosował ;) swojego konkurenta

Syf= mało osób to  o co się ma bać 2 serwer ;)  myślenie nie boli  <3

Nie chodziło mi o ddos tylko o problem związany z serwerem.

Opublikowano

Gdzie jest wejście do wieży orków szukałem koło wejścia do dt ale nie znalazłem ^^ ?

Wejście do wieży orków jest w lewym górnym rogu na dolinie.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Na serwerze gra się fajnie, podoba mi się to z zatrutym mieczem i innymi broniami na 75 poziom. Żeby je zdobyć trzeba troszku pochodzić do DT.

Kontakt z Administracją od bety poprawił się, z Uberem można łatwo się przez Ts'a skontaktować, ponoć ciągle siedzi (ts-lol.pl - strefa Terios.pl)

Polecam zagrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...