Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się dzieje z serverem? Pobrałem go i nagle się okazało że nie działa...

Przerwa, mają problem z jakimś dyskiem + naprawiają tabelę bo eq poznikało niektórym.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie da się zalogować | Strona nie działa / support nie działa - czekam na naprawe

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Niestety według prawa polskiego nie możemy udostępnić adresów IP atakujących.

Jeśli chodzi o aktualny stan serwera - nie planujemy cofki, conajwyżej na parę minut przed wyłączeniem serwera także spokojnie. Korzystając z okazji poprawimy parę mniejszych błedów. ;)

Według prawa Polskiego oni nie mają prawa DDoSować  ;) 

Jak by tak nagle któryś użytkownik się włamał i ukradł takowe IP?  :D 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Według prawa Polskiego oni nie mają prawa DDoSować  ;) 

Jak by tak nagle któryś użytkownik się włamał i ukradł takowe IP?  :D 

­

Nie kombinuj :P 

Serwer polecam. Ogarnięty team więc możecie być spokojni o serwer. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Niestety według prawa polskiego nie możemy udostępnić adresów IP atakujących.

Jeśli chodzi o aktualny stan serwera - nie planujemy cofki, conajwyżej na parę minut przed wyłączeniem serwera także spokojnie. Korzystając z okazji poprawimy parę mniejszych błedów. ;)

Według prawa Polskiego wy nie możecie podać ich IP. A oni według prawa Polskiego mogą was ddosować?

Opublikowano

Daliśmy radę przywróćić raczej cały ekwipunek graczy bez cofki. Wprowadzamy jeszcze parę mniejszych zmian i poprawek i odpalamy. ;)

T9S9sNO.png

Opublikowano

@Terios.pl Potwierdzam :) jeszcze jakby troszku dopracowali drop perełek z tych małż(najczęściej lecą niebieskie a najrzadziej czerwone czy nie powinno być po tyle samo %?)

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

@Terios.pl Potwierdzam :) jeszcze jakby troszku dopracowali drop perełek z tych małż(najczęściej lecą niebieskie a najrzadziej czerwone czy nie powinno być po tyle samo %?)

Drop jest specjalnie tak ustawiony, trudno jest o seledynowe i fioletowe. :)

Dziala juz? Na stronie niby online

Jeszcze nie. Testujemy zmiany.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Jakie ip ts3? Też nie możecie się zalogować? Bo mi pisze że złe hasło, a na stronie zmieniłem.

Serwer jeszcze nie jest włączony dla graczy. Teamspeak: ts-lol.pl

T9S9sNO.png

Opublikowano

Na serwerze gra się fajnie. Wciąga.
Do poprawy lagi i sklepy oraz...

Proponuję podnieść szansę na drop kamienia z małży ponieważ expiąc i po części dropiąc na 100 lvlu dorobiłem się dopiero jednego kd+6.
Dodatkowo mam prośbę o podanie listy dungeonów oraz jaki jest wymagany lvl oraz ewentualny wymagany przedmiot + skąd się teleportować.
Zwiększyć drop przepustki na niebieską śmierć - przez całą grę zdobyłem tylko dwie kule.
W wolnej chwili wprowadzić drobne dodatki do klienta typu dokładne opisy ulepszaczy (na co potrzebne np. ulepszacz na zbroję lvl XX) oraz przepustek (kula jakaś tam - przepustka na niebieską śmierć od 85lvla)

Nie wiem jak wygląda sytuacja z alchemią na wyższych lvlach (może ktoś się wypowie) ale wydaje mi się że stworzenie najlepszego kamienia będzie graniczyło z cudem.
Stworzyłem kamień dający HP pierwszego stopnia i aby przerobić na wyższy poziom (ulepszyć) potrzeba aż 30 rubinów (czy czegoś takiego, drop ze skrzynki z alchemią) i jest tylko 50%.

Opublikowano

czemu mi pisze Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło?  Skasowaliście konta czy coś?

Już wiem :D

Opublikowano

czemu mi pisze Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło?  Skasowaliście konta czy coś?

Nie można się jeszcze zalogować, konta zostały.

wjub1h.jpg

Opublikowano

@Terios.pl Seledynowe i Fioletowe zdecydowanie mi częściej dropią niż czerwone :/

Popieram @sul94 (wszystkie propozycje)

ogólnie z perłami nie ma problemu, polecam iść na baronke.. robisz ją 5 min, a perełek leci sporo  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...