Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ile respi się wódz orków i w jakich 3 miejscach

Co ile respi się królowa ? I czy jest tylko 1 resp bo ciężko się będzie dostać

Czy została odbugowana misja z riperem ?

eq na 54 z metków w red lesie ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem a mianowicie kiedy biegam to ciągle mnie cofa i laguje a czasem wywala z serva do się coś z tym zrobić ?

przeczytać poprzednie posty

reflinki

Opublikowano

Osobiście zaświadczam, że grać się nie da, cofki co 30 sekund i lagi jak cholera do tego dochodzi bonowanie ekwipunku... co robię od wczoraj i nie mam żadnego itemka (Tak wiem mam takiego pecha że ohohoh). Zróbcie coś z tym i serwer będzie okej.  :ninja:

Opublikowano

Jednak skończyłem już gre na tym syfie za 5zł. Lagi takie że nie da się nic ugrać. Bossy i metiny to chyba nie istnieja xD

nie polecam

qhnkxc.jpg

Opublikowano

serwer oficjalny już wystartował? 

sorka ale nie chce mi się czytać wszystkich stron, a ostatnio była to mowa o becie.

Opublikowano

serwer oficjalny już wystartował? 

sorka ale nie chce mi się czytać wszystkich stron, a ostatnio była to mowa o becie.

Wystarczy zobaczyć ich stronę główną, to jest oficjal.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Jednak skończyłem już gre na tym syfie za 5zł. Lagi takie że nie da się nic ugrać. Bossy i metiny to chyba nie istnieja xD

nie polecam

Co prawda lagi sa i przeszkadzaja, ale u mnie jakos da sie grac. Bossy i metki nie istnieje? Mam po kilka szkat kazdego bossa nie szukajac ich jakos specjalnie, misje z metkami bez problemu robie wiec nie pierdol

Opublikowano

Z tego całego gówna, które teraz wychodzi to ten serwer jest przekozacki i dlatego jest ddos'owany a płaczki gryzą klawiatury mówiąc, że grać sie nie da xD Lagi przejdą przecież/ :D

Opublikowano

@Terios.pl dodajcie do npc wyciągarke kd bo nwm czy wkładać +5 bo jak się nie da wyciągać to lipa  :D 

A i jeszcze pytanko można w broni exp 105 i te resztę mixować sr?

­

`

­

Opublikowano

zamknijcie ten serw na  24h niech sie uspokoi i ogarnijcie  bo smieszne jest to ze wystawic chce sklep i wywala

co 1 minute cofa o pol mapy do tylu

metka jak bijesz  to  lag i juz pol metka  ubite (cud ze nie wywala do logowania)

albo jestescie  przed mutacja i liczycie tylko hajs  bo milej i przyjemnej gry nie ma wgl :D zainwestujcie  w lepsza maszyne :D

Pozdrro

nie polecam  2/10

Opublikowano

@Terios.pl dodajcie do npc wyciągarke kd bo nwm czy wkładać +5 bo jak się nie da wyciągać to lipa  :D 

A i jeszcze pytanko można w broni exp 105 i te resztę mixować sr?

­

Można mixować śr

Opublikowano

zamknijcie ten serw na  24h niech sie uspokoi i ogarnijcie  bo smieszne jest to ze wystawic chce sklep i wywala

co 1 minute cofa o pol mapy do tylu

metka jak bijesz  to  lag i juz pol metka  ubite (cud ze nie wywala do logowania)

albo jestescie  przed mutacja i liczycie tylko hajs  bo milej i przyjemnej gry nie ma wgl :D zainwestujcie  w lepsza maszyne :D

Pozdrro

nie polecam  2/10

Przecież normalnie rozmawiamy na TSie. Pierdolisz głupoty jak nastolatek. Odpocznij na dworze, przewietrz się, zaczerpnij powietrza z kumplami. I nie wracaj na ten serwer, nie chcemy kretynów.

Pracujemy nad lagami.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Na serwerze nie da sie grać przez ten lagi , niestety ;)

Ale ogólnie serwer wydaje być się fajnym :)

Pracujemy nad nimi. W tym momencie restartujemy maszynę, jutro nie powinno być już tak dużych lagów. Musicie nam wybaczyć, ale ataki są naprawdę duże. 

wyjebalo calkiem dzisiaj on albo nie gram.

Stawiasz nam warunki, że nie będziesz grał? Możesz już nie grać.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Zobaczcie lepiej z czego leca te DDosy :*

Ekspertów z podpisem w sygnaturze 'ZBIERAM +' też niestety nie szukamy.

Serwer będzie zaraz włączony.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Można mixować śr

A jakieś bony typu silny na diabły wchodzą?

Powiedzmy że 105 ma wbudowane nieumarłe a następna orki itp.

­

`

­

Opublikowano

Zobaczcie lepiej z czego leca te DDosy :*

Wnioskując logicznie po twojej wypowiedzi jesteś odpowiedzialny za atak, wiesz że za groźby/ataki na serwer jest perm? :)

Spatchuj klienta...

­

`

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...