Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Army of Ultron

mariuszw112

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.. mam pytanie, gdzie dropne takie jewele jak Chaos Black Pearl albo Fluorite.. + jak tutaj ogarnąć słonika ? :D

Ja też nie widziałam słonia :D W sumie, zwykle mnie on nie interesuje, więc nie patrzyłam zanim, ale w elcetce jest angel i tiger z tego co pamiętam :3 NIe kojarzę, żeby słonik był.

@Diego1312 przeoczyłam :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

@Diego1312 tak tak. już znalazłem :D ale dzięki :P

Powie mi ktoś gdzie lecą te Elitarne skrzydła czy jak to się tam zwie ?

Z World Bossa w Juno ja dropiłam :D Jest słabszy od tych bossów ms'y czy od Lilith (mniej bije) :D

A te skrzydła to Hyperionki <3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Rozmawiałem z HGM'em i dostałem takie info. Serwer powoli staje na nogi. Jeden z kilku hackerów, którzy atakowali serwer właśnie pomaga zabezpieczyć go przed kolejnymi atakami :D Admin niby odpuścił sobie i przekazał serwer Sandrze, więc zobaczymy jak pójdzie. Troszkę serwer przerzedził się z graczy i zostali sami weterani, może za niedługo wrócą inni. Na razie potrzebujemy czasu na odbudowę. Oby było lepiej, czekamy :D

23udl52.jpg

Opublikowano

To, że wzięła do teamu osobę, która atakowała serwer... Aż mi się Shadow LC przypomina.... xD Nie wróżę temu nic dobrego, ale zobaczymy :)

Fajnie, że serwer ma szansę na rozwój.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Brak ludzi na serwerze były może ze 2 osoby afk 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Ja wpadam czasem i widzę ludzi ^^ Nie dużo, bo nie dużo ale zawsze ktoś jest. Poza tym, trzeba dać im czasu, aż ogarną wszystko na nowo...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wie ktos czemu serwer off ? :D

Możliwe, że zapowiedziane zabezpieczenia wgrywają, ewentualnie coś naprawiają (było kilka bugów) ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

@Wojciech.. naprawdę wypowiedź warta uwagi. Taka błyskotliwa i pełna entuzjazmu. Poza tym chyba to nie temat do tego typu wypowiedzi. 

Moim zdaniem coś właśnie zmieniają, a może nawet wgrywają zabezpieczenia tak jak powiedziała @Damn.♥

Pożyjemy zobaczymy. Oby im wszystko się udało. Trzymam kciuki :)

23udl52.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie padł bo do tej pory jest off. Najgorsze, że serwer nie posiada forum więc nie ma skąd dowiedzieć się co się dzieje. Mogliby chociaż fanpage na fb założyć, żeby tam informować ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wie ktoś czy ten serwer działa? Widzę, że strona zadziałała, ale nadal jest 0 graczy online.

X0WeaiH.jpg

Temat chyba można zamknąć. Będę sprawdzać czy serwer ruszył, więc dam znać jak coś :3

Skoro tyle czasu jest off... Szkoda :3

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...