Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Army of Ultron

mariuszw112

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam dwie propozycje:

1.Dropisz gold i kupujesz ms od graczy widziałem nawet po 900kk za sztuke.

2.Robisz kluby i z nimi bijesz

W sumie to zabiłam kilka razy je w secie +25 i z wepem +18 (teraz +23). Chociaż nie wiem od czego to zależy, czy od szczęścia czy czasem są mocniejsze te bossy, bo raz zabije go bez problemu (hp maksymalnie spadnie do połowy) a czasem walnie mi 2 hity i leżę i kwiczę ;v

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jutro około 14 będę na grze. Podejdz i dam Ci te msy ;)

Nie chcę, dziękuję :D Po prostu zastanawia mnie czy te bossy są tak ustawione, że czasem biją mocniej czasem nie?

I jaką polecasz postać do farmy msów na nich? Uzdro się nie nadaje xD

A i jeszcze jedno... Jakie są najlepsze wingi? I skąd je wziąć?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie chcę, dziękuję :D Po prostu zastanawia mnie czy te bossy są tak ustawione, że czasem biją mocniej czasem nie?

I jaką polecasz postać do farmy msów na nich? Uzdro się nie nadaje xD

A i jeszcze jedno... Jakie są najlepsze wingi? I skąd je wziąć?

Ogólnie do wykonywania Q właśnie robię ns'a zobaczymy jak mu pójdzie, jeżeli nie da rady to coś z czarką będę próbować :) Natomiast jeśli chodzi o same bosy to na tk nie mam żadnych problemów, po prostu stoję i biję bez stuna. Myślę że rk by się nadał bo szybko hp odzyska przy odpalonym stealerze.

Osobiście używam tych co dropią z bosa w juno, ale widziałem niektórzy latają z plecakiem. Jeżeli mam wybierać pomiędzy hp, a unikiem/celką wolę to drugie.

23udl52.jpg

Opublikowano

Ogólnie do wykonywania Q właśnie robię ns'a zobaczymy jak mu pójdzie, jeżeli nie da rady to coś z czarką będę próbować :) Natomiast jeśli chodzi o same bosy to na tk nie mam żadnych problemów, po prostu stoję i biję bez stuna. Myślę że rk by się nadał bo szybko hp odzyska przy odpalonym stealerze.

Osobiście używam tych co dropią z bosa w juno, ale widziałem niektórzy latają z plecakiem. Jeżeli mam wybierać pomiędzy hp, a unikiem/celką wolę to drugie.

Skrzydła kupiłam za 1kkk (chyba) najlepsze, każdy w nich biega (takie zielone dla uzdro są, jak grałeś w Aiona to zajebali wygląd ze skrzyeł Hyperiona xD).

Dziś znajomy ogarnął sposób na bossy, wbić 2 i 4 pasek razem + full speed ataku i bić hitami, czasem walnąć stuna. Padają szybko ;v

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Można i tak. W takim razie ns będzie bardzo doby na bosy jeśli zastosuje się taką taktykę :P

Aktualnie robię sobie uzdro i całkiem nieźle idzie. Do 180 ze skrzydłami (te co są opoko magazynu :D) bez problemu. Fakt mniej defa i hp, ale za to 100% oszczędzania. Zobaczymy jak będzie do 210 :)

23udl52.jpg

Opublikowano

Można i tak. W takim razie ns będzie bardzo doby na bosy jeśli zastosuje się taką taktykę :P

Aktualnie robię sobie uzdro i całkiem nieźle idzie. Do 180 ze skrzydłami (te co są opoko magazynu :D) bez problemu. Fakt mniej defa i hp, ale za to 100% oszczędzania. Zobaczymy jak będzie do 210 :)

Uzdro koxu z attack speed 1 bije się bossy przyjemnie :D Tylko potrzeba kogoś do stunowania, lub uzywac ninja power czy jakoś tak, tylko trzeba usunąć z tego cd :3 Bo ładuje się dłużej niz działa :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Uzdro juz na 210 :D teraz tylko set dokończyć i arena. Witcha nie polecam gdyż każdy posiada 100% anti, wiec nie pograsz za bardzo. Co do kasy najlepiej z eskami na smolach w tariac (podczas normalnego lvlowania zarobołem około 6b, a set kupisz w okolicy 7b). Napisz mi kim grasz i kiedy będziesz to eq zalatwie za free :)

Coś poszło nie tak i nie mogę poprawić moich błędów w wypowiedzi. Dlatego juz przepraszam ;(

23udl52.jpg

Opublikowano

Okej, uznałam, że się pobawię i ściągnę serwer. Witch jest grywalny? I gdzie można szybko zarobić pieniążki na leveling + ekwipunek? 

Witch bardziej dla supportu do sleepa na siege ^^  Lepiej Archwiza zrobić, mi się wydaje.

Gold na smokach na początku, od 110 do 175 tam expisz, więc wpadnie sporo (20kk za mobka zwykle). Na 210 ja biję w Procku i też kasa wpada, chociaż zarabiam bardziej na sprzedawaniu jeweli (sam coral to 15b <3 )

A eq... Masz questa na zabicie 600 ghuli i 600 mummi, za to dostajesz boxa pod swoją klasę z setem 210+25 (możesz wziąć wszystkie q dla każdej klasy, takim sposobem możesz zarobić, bo można je sprzedać). Pomimo, że to dużo mobków, szybko idzie to zrobić :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jakim cudem 15b na coralu zarobiłaś o.0 chyba niezły kołek Ci się trafił :P

Co do witcha na bitwe nie jestem jakoś bardzo przekonany. Każdy ma scrollw te z isu co usówają każdy negatywny efekt. Chociaż jeśli by stać pod kryształem i trzymać jeden klawisz z sleepem? ;> Hmm... można by spróbować :D

23udl52.jpg

Opublikowano

Co do witcha na bitwe nie jestem jakoś bardzo przekonany. Każdy ma scrollw te z isu co usówają każdy negatywny efekt. Chociaż jeśli by stać pod kryształem i trzymać jeden klawisz z sleepem? ;> Hmm... można by spróbować :D

Wydaje mi się, że ten scroll ma jakiś tam cd. Cały czas używać go nie można.

Opublikowano

Osobiscie jeszcze nie uzywalem, ale powiem tak. Zawsze mozna skasowac cd lecz wiaze sie to z banem jesli ktos zauwazy ;p Druga sprawa jest taka ze serwer bardzo przypomina aio, a tam nie bylo cd na te scrolle. Jak wejde to sprawdze i napisze dokladnie :)

23udl52.jpg

Opublikowano

No widzisz, ktoś bardzo potrzebował corala ^^

Na tym właśnie polega gra Witchem na siegach... Znaczy na DCS. Wystarczy 4 Witche pod kryształem w każdym kącie, do tego obok kleryków i można powiedzieć, że gród zdobyty... Oczywiście, są sposoby na rozwalenie tej taktyki ale tego zdradzać nie będę ^^

Curse removal scroll na sleepa nie jest dobry, bo sleepem wali się non stop. Jest to najlepsze zatrzymanie przeciwnika w tej grze, bo na to nigdy nie było anti ^^

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Czy tylko ja nie moge sie zalogowac?

Tak... Ja gram od 7 rano i cały czas działa :) Resetuj klienta jeśli masz "filed to login...", też to mam i muszę czasem ze 3 razy włączyć grę od nowa :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ktoś jest aktualnie na Lc? Chętnie pogadam, pomoge co kolwiek :D

Po raz kolejny dość jadowita rozmowa. Niestety z moim udziałem, ale z racji że nie ja zacząłem to mogę udostępnić :D Rodacy nigdy się nie zmieniają :P36169439066725638234.jpg

23udl52.jpg

Opublikowano

Serwer padł  ??  Strona nie działa :(

Co do bossów moim ns tez padam lecz set +18  Ale jest opcja stunowania ich za pomocą kerona 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Serwer działa lecz ma ogrom hakerów, którzy powodują dc. Dziś nagrałem i wysłałem do HGM'a. Po pogawędce z graczami okazało się że kilka filmów z ich udziałem już poszło. Aktualnie Admin jest (nie wiem gdzie) po prostu go nie ma i nie może dać banów. Dlatego czekamy, aż wróci i rozwiąże jakoś tę sprawę. Po prostu złośliwość ludzka, widzą że serwerowi dobrze się powodzi to go próbują zniszczyć....

Spróbuj nsem nabić 4 pasek i odpalić 2 gwiazdki. Powinno wystarczyć. Do tego kreon + ninja power :)

23udl52.jpg

Opublikowano

Serwer działa lecz ma ogrom hakerów, którzy powodują dc. Dziś nagrałem i wysłałem do HGM'a. Po pogawędce z graczami okazało się że kilka filmów z ich udziałem już poszło. Aktualnie Admin jest (nie wiem gdzie) po prostu go nie ma i nie może dać banów. Dlatego czekamy, aż wróci i rozwiąże jakoś tę sprawę. Po prostu złośliwość ludzka, widzą że serwerowi dobrze się powodzi to go próbują zniszczyć....

Spróbuj nsem nabić 4 pasek i odpalić 2 gwiazdki. Powinno wystarczyć. Do tego kreon + ninja power :)

Widziałam Frezone, a jeśli to nie fakeowy Frezona, to serwer ma problem :D

Ale dzisiaj działał cały czas kiedy grałam... WIęc nie wiem o co wam chodzi xD A Admin powinien się zabrać za to i za zabespieczenia, jeśli chce utrzymać graczy:3

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...