Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Army of Ultron

mariuszw112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... Zachęca mnie jednak ten kleryk nie do ubicia :D Grody o której godzinie są?

No i to mi się podoba! :D Dobrze się wykoksasz, set cały w unik do tego kamyki i jazda. Nie wiem bo się jeszcze nie interesowałem. Najprawdopodobniej około 22.

23udl52.jpg

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i to mi się podoba! :D Dobrze się wykoksasz, set cały w unik do tego kamyki i jazda. Nie wiem bo się jeszcze nie interesowałem. Najprawdopodobniej około 22.

Hmm jak od 22 do 23 to mogłabym chodzić, bo na Genesis są o 20.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

o 15 mnie już nie będzie raczej.

Szkoda, że nie ma opcji donate przez sms. Brakuje mi 2k cash na cover i nie mam jak załadować. 

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Opłaca się Dużo osób gra ???

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Jak najbardziej tak. Wyżej masz ss z gry o różnych godzinach, wiec sam oceń. Polacy coraz to częściej się pojawiają dlatego miło będzie i Ciebiebpowitać :)

23udl52.jpg

Opublikowano

wie ktos moze dlaczego nie moge sciagnac z Mega . pobiore z kilkanascie procent i rozlacza z serwerem i laczy i tak w kolo a % juz sie nie zmienia a dawnload z google wogole nie dziala

Opublikowano

wie ktos moze dlaczego nie moge sciagnac z Mega . pobiore z kilkanascie procent i rozlacza z serwerem i laczy i tak w kolo a % juz sie nie zmienia a dawnload z google wogole nie dziala

To coś od CB JA w nocy właśnie pobrałem właśnie wypakowuje 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Wina Twojego łącza. Ja ściągnęłam normalnie.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Pobierałem i z gogle i z mega, za każdym razem działało.

Jesteś obecnie na grze, żeby przyjąć do gildii?

Co się opłaca kupować w IS żeby zarobić? Jak wgl zarobić bez IS?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Aktualnie mnie nie ma. Będę około 13-14. Jeśli chodzi o zarobek z is to raczej nic. Wszystko na własny użytek. Na je lepiej jest dropic złote żetony i losowac z nich gold bostery. Później robisz dropka i lecisz na seekersy w Tarian. Z 100 bosterów masz około 12b.

23udl52.jpg

Opublikowano

Serwer może i fajnie zrobiony lecz te bugii no i nieustane dc po użyciu byle jakiego skilla .... 

Mój komputer:

Opublikowano

Takie pytanie, co ja muszę mieć, żeby zabić te bossy w Procyon?

Set +25 i 300k hp nie wystarczają, więc do co do *uja ja mam zrobić, żeby farmić te ms'y? -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Set co najmniej +28, wep +28. Około 70k+ defa. Coś w tym stylu polecam :D Na stunie ich trzymaj.

I jak ja mam szybko zdobyć coś takiego?

Uzderką na stunie nie potrzymam, bo jest słaby, obszarowy i zbugowany.

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...