Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Army of Ultron

mariuszw112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext836848392.png

Raty:

Exp: x25

Pu: Free

Gold: x30

Drop: x50

Affinity: Darmowe 

Max Lvl: 210

Start Level: 1

Informacje:

Wszystko potrzebne do expa mamy u NPC                              

Vote 4 cash - 1200 cash'u co 12h  

Nowa Lacaball

Cash NPC

Aktywny team 

Ulepszanie 100%

Expi się szybko

Strona:

http://www.aou-lc.com/

Download:

http://www.aou-lc.com/index.php?site=download

Filmik: (Wiem, że po niemiecku ale nie było innego, można zobaczyć co jest u NPC)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wierna kopia LC Hysteria , a więc dawnego Rebelion. Po 2 dniach, gdy wszystko już można ogarnąć nudzi się jak każde inne servery. 

ubh6c.png
Opublikowano

Obczaję xD I tak na DCS się nic nie dzieje :c

101 online players? :O 80% multi? xD

Myślę, że nie, chociaż mogę się mylić, ale z tego co wiem to mało Cash Time daje. O wiele więcej jest na LC Hysteria. 

ubh6c.png
Opublikowano

Myślę, że nie, chociaż mogę się mylić, ale z tego co wiem to mało Cash Time daje. O wiele więcej jest na LC Hysteria. 

No to im mniej cashu za czas online, tym więcej botków do nabijania :D

Wczoraj mi się już nie chciało grać więc dzisiaj sprawdzę, czy jest wart uwagi :3

//Przywitali mnie wyłączonym serwerem <3

Pierwsze wrażenia: serwer do wbicia maxa i stania na arenie, zabawy na grodach. Wbicie maxa to maxymalnie 2h, na start dostaje sie plecak który daje ok 30k deffa, 30k hp, 100% casta i oszczędzania many. Do tego biega się w seciku 1lv z tego co zauważyłam, który i tak wygląda bosko <3

Ale podobają mi się pozmieniane covery (anonymouse cover, punk cover). Drogi IS ale robi się kilka kont i się ma :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No to im mniej cashu za czas online, tym więcej botków do nabijania :D

Wczoraj mi się już nie chciało grać więc dzisiaj sprawdzę, czy jest wart uwagi :3

//Przywitali mnie wyłączonym serwerem <3

Mi działa, może antywirus coś Ci usunął :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Już działa.

Jak tu expić? Do 170 na smokach w Tarian, a później?

A później procek. 

ubh6c.png
Opublikowano

A później procek. 

A nie dam rady tam wcześniej?

Znowu off xD

Bardzo często mam filed to connect, serwer coś nie tego czy mój internet?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A nie dam rady tam wcześniej?

Znowu off xD

Bardzo często mam filed to connect, serwer coś nie tego czy mój internet?

Ja siedziałem do 173 w Tarian, a potem z weapem na 173 lvl poszedłem do procka. Możesz też iść do Alber, wszędzie ten sam exp po 175 lvl. 

ubh6c.png
Opublikowano

0 graczy online... jak ten serwer ciągle jest offline, to ja wątpię, że dłużej postoi. :x

No ale pobiorę zobaczyć, może akurat zadziała.

Opublikowano

0 graczy online... jak ten serwer ciągle jest offline, to ja wątpię, że dłużej postoi. :x

No ale pobiorę zobaczyć, może akurat zadziała.

Możliwe, że coś robią szkoda, że forum nie działa i nie ma żadnych informacji ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Do 30 min powinienem być na serwerze. Sprawdzę co i jak.

Niestety wszystkie kanał zamknięte. Dlatego myślę że brak gracz właśnie z tego powodu.

23udl52.jpg

Opublikowano

Serwer się wyróżnia od innych masówek jedną rzeczą... Za każdym razem gdy próbujesz pograć, to jest offline xD

// Takie tam staty na 165lvlu :3

d1IXKH0.png

Całkiem spoko serwer dla zabawy, baardzo pod pvp i wgl nie ma balansu. RK i assek op.

Do 150lvla expi się szybko, później trochę zwalnia ale i tak nie ma co narzekać.

Nie polecam bić w procku, jak się nie ma 100k+ hp (mumie biją dość sporo), lepiej expić w Alber, przede wszystkim Alber jest podłożone pod jakąś świątynię więc działa tam dt.

Z eq widzę problemu nie ma, z jewelami też nie. Acc z boxów, tokeny do boxów dropią w Alber i Procku + w elcetce (za tokeny --> szansa na wylosowanie 25 sztuk --> tokeny dropią w Alber).

Takie podstawowe informacje.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Serwer się wyróżnia od innych masówek jedną rzeczą... Za każdym razem gdy próbujesz pograć, to jest offline xD

// Takie tam staty na 165lvlu :3

d1IXKH0.png

Całkiem spoko serwer dla zabawy, baardzo pod pvp i wgl nie ma balansu. RK i assek op.

Do 150lvla expi się szybko, później trochę zwalnia ale i tak nie ma co narzekać.

Nie polecam bić w procku, jak się nie ma 100k+ hp (mumie biją dość sporo), lepiej expić w Alber, przede wszystkim Alber jest podłożone pod jakąś świątynię więc działa tam dt.

Z eq widzę problemu nie ma, z jewelami też nie. Acc z boxów, tokeny do boxów dropią w Alber i Procku + w elcetce (za tokeny --> szansa na wylosowanie 25 sztuk --> tokeny dropią w Alber).

Takie podstawowe informacje.

wszystko jak na hysteri :P

Opublikowano

wszystko jak na hysteri :P

W sumie jakby nie patrzeć, to każdy priv to copy+paste, z wyjątkiem Genesisa (chociaż i tu można zetknąć się z pomysłami zaciągniętymi skądś indziej). Ale jak mówiłam, gra się dosyć fajnie, jeszcze nie wbiłam maxa więc nie wiem jak jest dalej:3

Społeczność jest w porządku, za każdym razem gdy coś pisałam kilka osób od razu odpowiadało. Jak otwierałam sobie eq ramslo, wyrzucałam na ziemię niepotrzebne, gość do mnie szepnął, że przez to mogę bana wyłapać, zamiast wysyłać reporty :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wbicie maxa to maxymalnie 2h, na start dostaje sie plecak który daje ok 30k deffa, 30k hp, 100% casta i oszczędzania many.

Gdzie się to dostaje? :O

Opublikowano

Aktualnie męczę smoki i tak jak mówiła moja poprzedniczka 2h to tylko marzenie :3 Myślę że do tego 175 będzie dość łatwo. Później ogarnie się resztę :)

Mam taki mały problem. Za każdym razem jeśli się wyloguję i chcę zmienić kanał to wyskakuj mi okienko z informacją że konto nadal jest zalogowane, po czym wywala i muszę od nowa odpalać grę :/ Ktoś ma podobnie?

Błąd znikł po ponownym pobraniu. Mnóstwo graczy różnych narodowości, dużo ludzi ze starego AIO spotkałem. Dodatkowo exp ładnie idzie w 1 dzień spokojnie cap się wbija (sam wbiłem, więc wiem :D). Mamy naszą gildię, więc zapraszam :)

23udl52.jpg

Opublikowano

Mam ten problem ze zmianą channeli, ale to olewam i za każdym razem się wylogowywuję na zaś :3 Nie chce mi się ściągać od nowa xD

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...