Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArmeniusMT2 [Dedyk] [Medium]

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale te ulepszenia niektórych itemów to przegięcie hełm na 41 na +6 ma 30% to na +9 rozumiem 10% to jest żart? nawet na hardach tyle nie ma.

na +7 mamy 40%, a na +9 30

specjalnie właśnie to sprawdziłem na hełmie dla wojownika:)

No ok dajmy na to ze za jakies 2 miesiace bedzie 200-/+ online wylaczysz go?

dlaczego? ja będę nad serwerem pracował i dbał by gracze nie odchodzili, a dochodzili na serwer:)

Dodana tabelka z bonusami:))

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Gram i polecam z całego serca, bardzo dobry serwer! Administracja również w porządku, można porozmawiać na poziomie. ;)

736181470940422997756.png

Opublikowano

zróbcie zeby dało sie wymienic dodania na zmianki i odwrotnie :)

Da rady jest NPC "Nożownik" w m1 wystarczy poszukać.

Btw mam dwa problemy po pierwsze ubiłem już 9-11 Odrodzonych wodzów orków i nadal mi nie poleciał item do questa ani mi go nie zaliczyło.

Po drugie zbugowały mi sie questy i pokazują te które mam zaliczone np polowanie na pajaki pokazało sie na zero po czym jak ubilem kilka zaczeło rosnąc do 8, czyli tylu ilu ubilem.

http://screenshooter.net/102335400/bxwaerv

http://screenshooter.net/102335400/iutoywk

http://screenshooter.net/102335400/ffitdvf

edit: jeszcze ze szkaty orka miecz +0 http://screenshooter.net/102335400/xpxpppn

NJxbd4x.png

Opublikowano

Da rady jest NPC "Nożownik" w m1 wystarczy poszukać.

Btw mam dwa problemy po pierwsze ubiłem już 9-11 Odrodzonych wodzów orków i nadal mi nie poleciał item do questa ani mi go nie zaliczyło.

Po drugie zbugowały mi sie questy i pokazują te które mam zaliczone np polowanie na pajaki pokazało sie na zero po czym jak ubilem kilka zaczeło rosnąc do 8, czyli tylu ilu ubilem.

http://screenshooter.net/102335400/bxwaerv

http://screenshooter.net/102335400/iutoywk

http://screenshooter.net/102335400/ffitdvf

edit: jeszcze ze szkaty orka miecz +0 http://screenshooter.net/102335400/xpxpppn

Admin dodaj stakowanie się kamieni duchowych.Tak zapycha eq że szok.

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

rykox zmien te Medium w nazwie tematu na HARD bo oszukujesz tym graczy mediumem tego serwera nie da się nazwać.

Hard z nutką medium można się zgodzić ale żeby ten serwer nosił miano medium to porażka.

Jako hard serwer spoko jako medium do dupy taka moja opinia o tym serwerze.

mojasygnan.png

Opublikowano

rykox zmien te Medium w nazwie tematu na HARD bo oszukujesz tym graczy mediumem tego serwera nie da się nazwać.

Hard z nutką medium można się zgodzić ale żeby ten serwer nosił miano medium to porażka.

Jako hard serwer spoko jako medium do dupy taka moja opinia o tym serwerze.

Człowieku jesteś żałosny powtarzając się to raz, jak nie umiesz grać w tą grę to nie graj, pewnie dla ciebie medium to 100 lvl na start no niestety trzeba trochę pograć i zaręczam że ten serwer to MEDIUM z elementami harda których jest niewiele, a grałem na masie serwerów od samych początków.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Człowieku jesteś żałosny powtarzając się to raz, jak nie umiesz grać w tą grę to nie graj, pewnie dla ciebie medium to 100 lvl na start no niestety trzeba trochę pograć i zaręczam że ten serwer to MEDIUM z elementami harda których jest niewiele, a grałem na masie serwerów od samych początków.

Gram w metina od około 2008 roku.

Prawdziwymi medium były csyt2,ymyt2,longju a tu jest medium/hard.

I nie mów co jest dla mnie pewne bo gówno wiesz co jest dla mnie mediumem a co nie.

Po prostu wyrażam swoją opinie na temat tego serwera a że ty jesteś jebanym cebulakiem to z góry twierdzisz że wiesz o co mi chodzi.

Pierdolnij barana w sciane bo od twojego tekstu rozerwało mi skarpety na piętach.

mojasygnan.png

Opublikowano

Gram w metina od około 2008 roku.

Prawdziwymi medium były csyt2,ymyt2,longju a tu jest medium/hard.

I nie mów co jest dla mnie pewne bo gówno wiesz co jest dla mnie mediumem a co nie.

Po prostu wyrażam swoją opinie na temat tego serwera a że ty jesteś jebanym cebulakiem to z góry twierdzisz że wiesz o co mi chodzi.

Pierdolnij barana w sciane bo od twojego tekstu rozerwało mi skarpety na piętach.

Grałem na pierwszym chińskim longju gdzie był 9lvl za grupę psów jak i następne więc porównywanie chińskich serwerów do polskich i to dzisiejszych to czysta głupota, bo są stanowczo inne.

Chyba nie wiesz co znaczy "wyrażać opinię" bo ty tu płaczesz po prostu jaki to serwer straszny i sobie rady nie dajesz w kilku postach, to jest wyrażanie opinii? sobie zobacz definicje w słowniku.

Co do tego 100 lvl na mediumie to była wyraźna ironia. Jeśli chodzi o: "jesteś jebanym cebulakiem" "Pierdolnij barana w sciane bo od twojego tekstu rozerwało mi skarpety na piętach"

To są to teksty na poziomie podstawówki więc nie mam zamiaru się dalej angażować w jakieś flamewary z dzieciarnią, nara.

@topic czekam nadal na odpowiedź co do poprzednich pytań i naprawienie NNO bo nie działa cały czas i muszę zdejmować i zakładać tarczę.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Grałem na pierwszym chińskim longju gdzie był 9lvl za grupę psów jak i następne więc porównywanie chińskich serwerów do polskich i to dzisiejszych to czysta głupota, bo są stanowczo inne.

Chyba nie wiesz co znaczy "wyrażać opinię" bo ty tu płaczesz po prostu jaki to serwer straszny i sobie rady nie dajesz w kilku postach, to jest wyrażanie opinii? sobie zobacz definicje w słowniku.

Co do tego 100 lvl na mediumie to była wyraźna ironia. Jeśli chodzi o: "jesteś jebanym cebulakiem" "Pierdolnij barana w sciane bo od twojego tekstu rozerwało mi skarpety na piętach"

To są to teksty na poziomie podstawówki więc nie mam zamiaru się dalej angażować w jakieś flamewary z dzieciarnią, nara.

@topic czekam nadal na odpowiedź co do poprzednich pytań i naprawienie NNO bo nie działa cały czas i muszę zdejmować i zakładać tarczę.

Gdzie ja napisałem że sobie rady nie daje a tym bardziej ''płaczę''?

Tym że :

Potki ziel/fiol powinny być tansze?

Niepotrzebnie dropią dłonie itp ze szkat ?\

Tym że ulepszanie jest na +9 30% ?

Według mnie wyrażanie opinii to :

Twierdzić że,utrzymywać pogląd ,informować,mówić,oznajmiać,oświadczać,utrzymywać że.

Jeżeli dla ciebie jest to coś innego to proszę się doedukować.

Słowa dzieciarnia pokazują twój stan mentalny i fizyczny także osoba która kogoś nazywa dzieciarnią zapewne sama jest nie dalej jak w gimnazjum i jest po prostu małolatem.

Tyle.

PS.Rykox już pisał o tym nno.

mojasygnan.png

Opublikowano

Nie no serwer super gram tu od zaledwie 2 godzin i narazie jest wszystko zaje**** ; p latwo o ulepki o ku tez dosc latwo tylko wbijac i napierdala** ;p 

Polecam .

Opublikowano

Admin dodaj stakowanie się kamieni duchowych.Tak zapycha eq że szok.

Misja została poprawiona.

Co do zbugowanych misji, podeślij swoje id konta na pw do mnie na forum serwerowym i sprawdzę to.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Serwer fajny na początku, polecam i zapraszam. 

Dzięki.

dziś lub jutro w nocy wprowadzę kilka poprawek:

łączenie kamoli, księgę lidera (bo nie działa) i inne duperelki których nie warto wymieniać.

Zapraszam do gry już na dniach pojawią się serie u kilku większych youtuberów więc zapraszam na serwer, by zagrać razem z nimi.

Kto to będzie to już niespodzianka.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Dzięki.

dziś lub jutro w nocy wprowadzę kilka poprawek:

łączenie kamoli, księgę lidera (bo nie działa) i inne duperelki których nie warto wymieniać.

Zapraszam do gry już na dniach pojawią się serie u kilku większych youtuberów więc zapraszam na serwer, by zagrać razem z nimi.

Kto to będzie to już niespodzianka.

Myślałeś nad wprowadzeniem eventów jak na Metin2.sg? Codziennie jakiś "mini event" i np. co 2 tygodnie większy (zuo, ox) ? 

@~RyKoX~

Opublikowano

~RyKoX~ po twoich postach na MPC widać jak CI zależy na graczach i zrobisz wszystko żeby dobrze im się grało. Takiego admina to ze świecą szukać, inni niech patrzą i się uczą jak traktować graczy :). Życzę Ci bardzo dużo osób na serwie bo zasługujesz na to po prostu :] Myślę że nie długo będę miał okazje zagrać na tym serwie i z całego serca polecam ! :]]

Opublikowano

Myślałeś nad wprowadzeniem eventów jak na Metin2.sg? Codziennie jakiś "mini event" i np. co 2 tygodnie większy (zuo, ox) ? 

@~RyKoX~

Eventy głównie będą w weekendy, oczywiście na dzień dziecka teraz też coś większego trzeba przygotować.

~RyKoX~ po twoich postach na MPC widać jak CI zależy na graczach i zrobisz wszystko żeby dobrze im się grało. Takiego admina to ze świecą szukać, inni niech patrzą i się uczą jak traktować graczy :). Życzę Ci bardzo dużo osób na serwie bo zasługujesz na to po prostu :] Myślę że nie długo będę miał okazje zagrać na tym serwie i z całego serca polecam ! :]]

Dzięki, staram się lecz nie zawsze jestem w stanie wszystkim pomoc.

Zapraszam.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Niektóre screeny wygasły.

Ile średnio online? 

Z tego co obserwuje licznik to ok 250-300 z tendencja wzrostowa ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@~RyKoX~ Jak serwer?

itemy na level 1 ulepszymy za yangi, czy standardowe ulepszacze które trzeba dropić godzinami (na privach też tak jest) bo komu dziś nos świni potrzebny itp :D

Dobra, itemy ostatnie mogą być.

I jeszcze jedno podchwytliwe pytanie. Tłumacząc że exp jest przyjemny.. Nie jest ani trudny ani łatwy.

Co masz na myśli? To że expi się nawet szybko, ale boby napierdzielają takie hity, że nie da się ustać ta? ewentualnie mają tyle hp co boss na globalu?

Osobiście, czy jesteś w stanie zapewnić mi możliwość expienia bez wierzchowca isu i innych pierdół, + bez konia przykładowo słabym szamanem albo ninją i że mobusie będą padać szybko, oraz obrażenia zadane nadmiernie nie będą do mnie wracać? Znasz się raczej na rzeczy, ale zobaczymy.

Proszę byś mi odpowiedział na te pytania ;)

Opublikowano

@~RyKoX~ Jak serwer?

itemy na level 1 ulepszymy za yangi, czy standardowe ulepszacze które trzeba dropić godzinami (na privach też tak jest) bo komu dziś nos świni potrzebny itp :D

I jeszcze jedno podchwytliwe pytanie. Tłumacząc że exp jest przyjemny.. Nie jest ani trudny ani łatwy.

Co masz na myśli? To że expi się nawet szybko, ale boby napierdzielają takie hity, że nie da się ustać ta? ewentualnie mają tyle hp co boss na globalu?

Osobiście, czy jesteś w stanie zapewnić mi możliwość expienia bez wierzchowca isu i innych pierdół, + bez konia przykładowo słabym szamanem albo ninją i że mobusie będą padać szybko, oraz obrażenia zadane nadmiernie nie będą do mnie wracać? Znasz się raczej na rzeczy, ale zobaczymy.

Ostatnie pytaniej est do najmniej debilne. Chyba logiczne, ze slabym szamanem bez konia nie dasz rady efektywnie expic.. Ja nie wiem czego Ty oczekujesz, ze szamanem w podstawowym eq bedziesz expic na v2, jeszcze najlepiej cale spoty zabijac hitem? Domyslam sie, ze nie o to Ci chodzilo, ale tak sformulowales to zapytanie...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ostatnie pytaniej est do najmniej debilne. Chyba logiczne, ze slabym szamanem bez konia nie dasz rady efektywnie expic.. Ja nie wiem czego Ty oczekujesz, ze szamanem w podstawowym eq bedziesz expic na v2, jeszcze najlepiej cale spoty zabijac hitem? Domyslam sie, ze nie o to Ci chodzilo, ale tak sformulowales to zapytanie...

Zamilcz idioto, bo taka jest twoja odpowiedź.

Nie znasz mnie, nie tytułuję zapytania do ciebie, więc nie oceniaj ani mnie, ani pytania jako "est do najmniej debilne"

Szamanem nie da się ugrać powiadasz? Skoro tak mówisz ;) Jakoś JA, radziłem sobie każdą klasą i w każdej sytuacji. Jednak niektórzy przeginają z ustawieniami statystyk. Wolałbym przykładowo zarabiać 100yang na godzinę, i żeby ceny były po takim minimum. No ale cóż, 99887785788757665.... yang + 500 bryłek kolorowych musi być.

Czasy się zmieniły, a jeśli sądzisz że coś wiesz o metinie, to ci powiem że jesteś nowicjuszem więc zamilcz.

Ponawiam powyżej zacytowane pytanie ryko :)

!~/proszę moderatora o nie branie tego posta jako łamiący regulamin bo tak nie jest.

Pozdrawiam.

!@MoHa15 nie pisz już do mnie, ew. pw

Opublikowano

@~RyKoX~ Jak serwer?

Ulepki trzeba w większości, lecz leci ich dosyć dużo.

Exp jest dosyć przyjemny, leci całkiem dobrze, moby nie są aż takie mocne.

Exp bez IS'a, nie ma problemu. Oczywiście musisz się namęczyć, by zrobić dobrego bufa, kostium możesz zdobyć na dungeonach, chociaż by WO, jest on słabszy ale jednak przydatny. Wierzchowca możesz wytworzyć, a z misji od kapitana otrzymujesz pas który potem powoli się ulepsza i też jest on bardzo pomocny.

Ja zacząłem sam u siebie nagrywać i jak na razie expi mi się łatwo (wi

sTRONA OFF? :(

U mnie działa.

em dopiero 30 lvl no ale cóż).

Jedynie mam kostium YT który ma podobne bonusy jak ten który dropi na dungach.

di-HLXD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...