Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArmeniusMT2 [Dedyk] [Medium]

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ruszamy z reklamą! Bo serwer naprawdę jest tego warty, nie sądziłem że to powiem,

lecz po wbiciu na serwer, przez 4h (aż nie musiałem iść zw) wciągnąłem się i gram dalej

Tak więc odcinek, Was tez serdecznie zapraszam bo naprawdę warto! :)

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem naprawdę serwer godny polecenia, tak więc nie czekajcie i wbijajcie. Online znowu po woli rośnie, tak więc coś się dzieje,

a rozgrywka? Fistaszjo !

Opublikowano

Jak ktoś nie gra, a zamierza, lub wybrzydza serwer to najpierw wbijcie i obczajcie go od środka!

Tak jak kolega u góry mówi serwer jest godny uwagi i jak ktoś nie grał to polecam ,ale serwer długo już nie postoi :( 200 online nie świadczy o serwerze dobrze .Prędzej czy później będzie musiał RyKoX go zamknąć :P Czekam na kolejne serwery RyKoX'a bo tak jak mówiłem ten serwer jest kozacki ,jednak na tym już nie zagram bo mam bana od jakiś 2 miesięcy już ^^

Opublikowano

Tak jak kolega u góry mówi serwer jest godny uwagi i jak ktoś nie grał to polecam ,ale serwer długo już nie postoi :( 200 online nie świadczy o serwerze dobrze .Prędzej czy później będzie musiał RyKoX go zamknąć :P Czekam na kolejne serwery RyKoX'a bo tak jak mówiłem ten serwer jest kozacki ,jednak na tym już nie zagram bo mam bana od jakiś 2 miesięcy już ^^

I po co kickhackujesz?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Masz licznik na stronie, co prawda mało, lecz jak na stojący już nawet długo serwer przybywa znowu :)

Może jak z 300 będzie to wbije zobaczyć jak to wszystko wygląda.. ;)
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...