Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArmeniusMT2 [Dedyk] [Medium]

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@~RyKoX~  Dziękuję, może wbiję jak czas znajdę..

Pozwolę sobie odpowiedzieć na pytania czy to serwer medium czy hard.

Moim zdaniem jest to czysty MEDIUM ani easy ani hard.

hehe, jak wyglądał pro hard za moich czasów? a był taki jeden. eq na +9 ulepszało się mając aż 1% szans na ulepszenie. 5+>50% 6+>30 +7>15 +8> 5% a na 9 był 1.

Ulepszanie itemu +9 na wyższy to 50% 50- ulepszy a 50% zniszczy.

Raty? kogo to obchodziło. 200lvl max. wbijałeś go w pół roku. To były czasy.. a za eq ludzie nawet realną kasę dostawali. A teraz.. facepalm. No ale dobra :D

Opublikowano

Każdy etap gry jest dobrze przygtowany, gra nie jest trudna wszystko da się zdobyć jeśli się chce. Ludzi też troszkę jest :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ulepszanie broni na 65 hełmu na 41 to porażka totalna, nawet do tego +6 standardowego żeby było 100 albo chociaż 80% nie k***a pali mi po pięć razy na +2/3, tragedia to ulepszanie.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jak są boty co kickują wiadomościami albo screeny z póżniej nocy to co chcecie w dzień jest dużo ludzi i sklepów.

A ja mam pytanie działa tutaj skill górnictwo? i czy wiek ktoś ile konkretnie daje na jakim poziomie.

edit: wbiłem na P górnictwo i tyle samo razy niepomyślnie wydobywa i dostaje po tyle samo rudy 10-60 więc tragedia, wydałem tylko kase,egzo i mase czasu niepotrzebnie.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Co z serwerem ze nie idzie się zalogować? w M1 5-10 osób ^.- ..

No no no ;dd sporo graczy, 

257m70n.png

Co wleciałeś mi na złość kick hakiem i zrobiłeś ss

Ludzi jest ile jest ja nie narzekam:)

Jak są boty co kickują wiadomościami albo screeny z póżniej nocy to co chcecie w dzień jest dużo ludzi i sklepów.

A ja mam pytanie działa tutaj skill górnictwo? i czy wiek ktoś ile konkretnie daje na jakim poziomie.

edit: wbiłem na P górnictwo i tyle samo razy niepomyślnie wydobywa i dostaje po tyle samo rudy 10-60 więc tragedia, wydałem tylko kase,egzo i mase czasu niepotrzebnie.

To górnictwo jest wgl dziwne.

Na globalu wbiłem je i też nic nie dawało.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Ten ProPro to typek z kickhackiem który atakował serwer i teraz jeszcze robi screeny po tym jak kickował ludzi.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Więc tak od wczorajszej przerwy po rozwaleniu metka 80 tp cie do wieży av1, nie da rady już rozdzielać i sprzedawać egzo, nadal nie wiem czy zrobicie coś z tym górnictwem bo z tego co wiem na pl'u działa i różnice widać a tutaj gówno.

edit: dodam jeszcze że nadal po tygodniu nie jest naprawione NNO nawet jak sie nie teleportuje nie zmianiam postaci po prostu siedzie expie av1/av2 ściagając tarcze co jakis czas nadal dostaje stuny i tylko i wyłącznie przez to gine co jest nieziemsko wkurwiajace.

jak tak dalej będzie to ja podziękuje bo jak ja biore spota nic mi nie biora nagle stun i umieram po chwili i tak co 5/10 min to się załamać można

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jak oni od startu gry nie potrafią naprawić NNO w sokolej i innych tarczach, przez co się ludzie tylko wkurwiają na expieniu i pvp bo padają co chwile tylko i wyłącznie przez to.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ja serwer polecam, zaczałem dzisiaj dla przetestowania i gra się naprawdę przyjemnie. Graczy sporo, o zmianki,dodania,dopalacze jest bardzo łatwo, bony też pięknie wchodzą, duży resp metków. Nie wiem jak się gra na wyższych lvlach, ale ja poki co serwer mogę polecić.

Opublikowano

Jak oni od startu gry nie potrafią naprawić NNO w sokolej i innych tarczach, przez co się ludzie tylko wkurwiają na expieniu i pvp bo padają co chwile tylko i wyłącznie przez to.

Game jest odifowane na nno, lecz na game na którym stoi serwer, nno działa tylko gdy tarcza jest ostatnim ubranym itemem.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Widze 400 online, liczba graczy rośnie super :)

P.S W ile wbije 75lvl?

tak noł-life z bufem może w jeden dzień, normalnie w 2/4 dni.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Game jest odifowane na nno, lecz na game na którym stoi serwer, nno działa tylko gdy tarcza jest ostatnim ubranym itemem.

zablokuj tego kickhacka, napisz do kretovskiego to ci da liba ewentualnie od strony klienta, bo człowieku niedługo -200 graczy tu będzie

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...