Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArmeniusMT2 [Dedyk] [Medium]

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zablokuj tego kickhacka, napisz do kretovskiego to ci da liba ewentualnie od strony klienta, bo człowieku niedługo -200 graczy tu będzie

­

kret liba nie ma i nikt do kogo pisałem nie ma działającego na to liba, jedynie zostaje strona klienta.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

kret liba nie ma i nikt do kogo pisałem nie ma działającego na to liba, jedynie zostaje strona klienta.

zablokuj odpalanie plikow np. .mix bezposrednio z klienta da sie to chyba zrobić łatwo i z tego co sie nie myle @Like. kiedys tuta robił

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

zablokuj odpalanie plikow np. .mix bezposrednio z klienta da sie to chyba zrobić łatwo i z tego co sie nie myle @Like. kiedys tuta robił

­

Tak dzieci to powstrzyma, ale nie ludzi bardziej doświadczonych którzy się uparli na mnie.

Jak serwer ?, ss z m1 prosze i opisac w skrocie

Pogoda ładna, słońce zachodzi a postacie kładą się spać.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Tak dzieci to powstrzyma, ale nie ludzi bardziej doświadczonych którzy się uparli na mnie.

Pogoda ładna, słońce zachodzi a postacie kładą się spać.

spróbuj jeszcze diffy na zagranicznych forach są, mi to w sumie nie pomogło ale no moze sie uda, z tym klientem to wiesz, jak nie napiszesz nigdzie że zablokowałeś to raczej sie nie zorientuja

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

spróbuj jeszcze diffy na zagranicznych forach są, mi to w sumie nie pomogło ale no moze sie uda, z tym klientem to wiesz, jak nie napiszesz nigdzie że zablokowałeś to raczej sie nie zorientuja

­

Thx. Liba jakiegoś znalazłem.

Kto ma bardzo słabego neta, to jeszcze może go logać, ale przy necie 5mb/s+ nie powinno.

Dziś w nocy zostaną dodane nowe itemki,

Teraz nowe ulepki i perełki zyskają na wartości, jak i pewnie magiczne metale.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Czyli pewnie jeszcze mniej , nie wierzę żadnemu licznikowi serwer fajny ,ale pewnie ilość graczy spadnie gdy Respekt przejdzie na inny serw ;) 

Opublikowano

Czyli pewnie jeszcze mniej , nie wierzę żadnemu licznikowi serwer fajny ,ale pewnie ilość graczy spadnie gdy Respekt przejdzie na inny serw ;)

Z tego co wiem to Respekt nic nie wniósł na serwer ani nic z niego nie wyniesie :)

Opublikowano

Pytanie do graczy serwera.

Opłaca się zaczynac grę na tym serwerze?

Są eventy, administracja zajmuje sie serwerem? 

Opublikowano

R3spect nie przyniósł na serwer żadnego gracza, żadnego. Tak więc twoje obawy są bezpodstawne ;).

Opublikowano

Jeśli mam być szczery, to graczy było po 400+ na serwerze, teraz jest 300+.

Powodem tego jest tylko i wyłącznie mój błąd przez który misje musiały być zrestartowane.

Dziś w nocy prezentacją zostanie odświeżona, zmieniona grafika i wgrane ss'y na nowo.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Powiem tak : serwer goraco polecam ,naprawde genialny .

Gralem na serwerze i wiem co mowie.

Serwer godny polecenia :)

Mimo wszystko zycze wam powodzenia :P 

RyKoX jezeli to czytasz to pozdrow BadBoy'a od Skrzynki on bedzie wiedzial o kogo chodzi ;)

Zreszta ty raczej tez 

Opublikowano

Powiem tak : serwer goraco polecam ,naprawde genialny .

Gralem na serwerze i wiem co mowie.

Serwer godny polecenia :)

Mimo wszystko zycze wam powodzenia :P

RyKoX jezeli to czytasz to pozdrow BadBoy'a od Skrzynki on bedzie wiedzial o kogo chodzi ;)

Zreszta ty raczej tez 

Ale i tak jesteś bobem xD.Serwer w h*j dobry,a wręcz gorący ^^.Miła atmosfera

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam, administracja nie śpi ^^. Rykox stara się jak może, co widać. Polecam jak najbardziej ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...